kada ti citam tvoje komentare naj radije bi te sutno sa nogom u lice konjuljubav je napisao/la:Banja Luka, Mostar i eto 100 000 hiljada/tisuca.Wolverine je napisao/la:mislis fakat da ces u bpsni skupit 100000 potpisa da se dzeko kazni sa vise od 5 meceva?!?!? isto tako milis da ce ss.ba pristati da salje pismo koje potice da se dzeko kazni?!?!?! iz bosne i engleske?!?!?!?!?!?!?
Ako su dosljednji u reklamiranju dobrog, a kaznjavanju kvarnog, da.
VFL Wolfsburg
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
-
rapid_wien
- Kontakt:
Re: VFL Wolfsburg
ljubav je napisao/la:Peticija je formalnost.
Bosanci, kao moralni stubovi modernog drustva, ce za tili cas skupiti 100 000 potpisa.
Fakat smo mi besposlena nacija u pizdu materinu
Htio si reci ti doticni samo BIH spominju kad je u pitanju negativan kontest u pozitivnom slucaju se okrecu na zapad ili istok i to ''bliznji''.ljubav je napisao/la:Banja Luka, Mostar i eto 100 000 hiljada/tisuca.Wolverine je napisao/la:mislis fakat da ces u bpsni skupit 100000 potpisa da se dzeko kazni sa vise od 5 meceva?!?!? isto tako milis da ce ss.ba pristati da salje pismo koje potice da se dzeko kazni?!?!?! iz bosne i engleske?!?!?!?!?!?!?
Ako su dosljednji u reklamiranju dobrog, a kaznjavanju kvarnog, da.
"Britance''bi trebalo da boli cuka o svemu na ovim prostorima kao sto sto cinili i u proslosti.
Tako da su ti komentari o svemu tome suvisni.
P.S Inace i bog je digao davnih dana ruke od kraljice
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
aj okani se naseg dzeke i gledaj svoju repku ,engleskuBanja Luka, Mostar i eto 100 000 hiljada/tisuca.
Ako su dosljednji u reklamiranju dobrog, a kaznjavanju kvarn
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Jooooooooj, vidi ti ove rasprave. Na ovo mogu samo reći jooooooooooooooooooooooooj!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
apsolutno sam za daljubav je napisao/la:Ocekujem suspenziju barem 5 utakmica!
kad su englezi mogli kazniti runija za hebavanje majke arsenalu, zasto bi nas dzeko bio izuzetak
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
ljubav je napisao/la:Nema problema, sad cu ja zacas nesto skontati.
Ako ko ima sta dodati nek doda ili nek mijenja.Hey, ARD, was geht ab man, gruss Gott.
Ihr seit siher nich bewust was fur eine Eglichkeit ihr am (datum) in eurer Spieltagubersicht gesendet haben?!
Aber wir, bewuste bewohner von Bosnien und Herzegowina und England, mochen euch auf diese Ubersicht
informieren. Wir bedauern das dieser "Sieler" auf diese Veise Bosnien reprezentiert und das es jetzt noch mehr
Stereotipen uber Bosnier geben wird.
Deshalb wollen wir sagen dass ihr eine Entschuldigung emitieren soltet und auf diese weise es klar zu Wissenshaft
geben das ihr nicths mit sieser Sache zu tun haben und von dem DFB vordern das Dzeko mindestens 5 Spiele
gespert wird so das andere Spieler sehen was sie zu erwarten konnen wen sie sich so benehmen.
Sie konnen sicher sein das der Bosnische Fussball Verband alles werden tut das Dzeko gerecht bestraft wird.
God save The Queen!
Ja ovo nisam poslao, ovo je samo prijedlog pa nek se posalje ispred redakcije sportsport.ba jer ce tako
imati veceg odjeka u javnosti.
šalji legendo! I javi šta su odgovorili, obavezno!
P.S. jedna sugestija, traži 10 a ne 5 utakmica zabrane, pa ćete se naći na sredini
Ako se nebudu za opstanak borili?Ovo je ekipa odron?A onaj Grafite sa onom gabeljskom glavom je **** od igraca,poditno na klupu?
ljubav je napisao/la:Nema problema, sad cu ja zacas nesto skontati.
Ako ko ima sta dodati nek doda ili nek mijenja.Hey, ARD, was geht ab man, gruss Gott.
Ihr seit siher nich bewust was fur eine Eglichkeit ihr am (datum) in eurer Spieltagubersicht gesendet haben?!
Aber wir, bewuste bewohner von Bosnien und Herzegowina und England, mochen euch auf diese Ubersicht
informieren. Wir bedauern das dieser "Sieler" auf diese Veise Bosnien reprezentiert und das es jetzt noch mehr
Stereotipen uber Bosnier geben wird.
Deshalb wollen wir sagen dass ihr eine Entschuldigung emitieren soltet und auf diese weise es klar zu Wissenshaft
geben das ihr nicths mit sieser Sache zu tun haben und von dem DFB vordern das Dzeko mindestens 5 Spiele
gespert wird so das andere Spieler sehen was sie zu erwarten konnen wen sie sich so benehmen.
Sie konnen sicher sein das der Bosnische Fussball Verband alles werden tut das Dzeko gerecht bestraft wird.
God save The Queen!
Ja ovo nisam poslao, ovo je samo prijedlog pa nek se posalje ispred redakcije sportsport.ba jer ce tako
imati veceg odjeka u javnosti.
Da te nema, trebalo bi te izmislit
nema potpisa
Ja ljudi ocekujem novi Dzekin klip kao poput meca sa HSV prema svlacionici
nadmasice Avatar po gledanosti
nadmasice Avatar po gledanosti
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Totalno su slabi ove sezone. Neće ni Europu izboriti. Na Edinu je da se trudi i zalaže, te da dadne jo par golova, pa neka ode iz Wolfsburga. Stvarno sramotno djeluju na terenu, posebno zadnja linija.
Radi nekih osoba koje su pisale na ovoj temi, na temi Edina Dzeke, pitam se gdje su sada te osobe koje su govorile da je Wolfsburg odigrao prosle sedmice odlicnu utakmicu, da je bio bolji, sto sada nista ne kazu kad sam ja prosle sedmice rekao da ce ih Bayern pomesti s onakvom igrom, gdje su oni sto i dalje tvrde da je Wolfsburg odlicna/vrhunska ekipa u Bundesligi. Wolfsburg je samo prosjecna ekipa koja je vracena tamo gdje joj je mjesto s par kvalitetnih pojedinaca, sada su to Dzeko i Miske, prije su bili Effenberg, Preager, Petrov itd. Magath je prosle godine uvidio da je iz te ekipe izvukao maksimum i da moze samo izgubiti ako dalje ostane na klupi te ekipe. Jedini igrac koji pruza konstantu u ovoj ekipi je Edin Dzeko, no ne moze ni Edin sve sam, a znamo aBd da ce na ljeto u neki novi klub. Ovakvi klubovi tesko opstaju, no o tome sam pricao puno na temi Bundesliga, pa neki ne mogu razumjeti sta je ljubav prema nekom klubu. Wolfsburg, Hoffenheim i Leverkusen su igracke nekih osoba koje zele da zadovlje svoje neke ukuse i da im javnost cuje za ime i oni poslje toga bace tu igracku. Upravi i predsjednistvu VW-a bio je san titula prvaka Njemacke, i igranje LP, sto su sebi zacrtali nakon ulaska u prvu ligu 1997.godine, to su ostvarili prosle godine, i odmah je Marbach poceo s pricom da je budzet kluba za transfere samo 20 miliona eura, da se nema para za dovedjenja novih igraca, i tako dalje, bilo je tu jos puno toga, no to cu ostaviti za neki drugi put. Isto vrijedi i za Hoffenheim (Hopp) i za Leverkusen (Bayer). Poenta lezi u tome da su vi klubovi pravljeni vjestacki samo da bi imali neki uspjeh i ukoliko nestane ovih kompanija, odnosno osoba ovim klubovima slijedi inzolvencija i igranje gradskog takmicenja u Njemackoj ligi. Ako cemo gledati primjer Engleske lige u Njemackoj postoji isto velika cetvorka i to u vidu Bayerna, HSV-a, Schalke-a i Borussie Dortmund, ovo su klubovi za koje se zive, koji imaju najvise navijaca, koji su osnovali udruzenje, protiv ovih klubova, koji su obiljezili Bundesligu, koji su navijacima donijeli toliko radosti i tuge, i ruku na srce svaki normalan covijek ce reci da to klubovi kao Wolfsburg, Hoffenheim i Leverkusen ne mogu ponuditi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
a po cemu je HSV neki veliki klub 
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
JameS 23 je napisao/la:a po cemu je HSV neki veliki klub
Imaju tri osvoje prvenstva u Bundesligi, i ako se ne varam imaju jednu Ligu prvaka osvojenu 1983. Također triput osvjen kup Njemačke.
nisam impresioniranNeutral je napisao/la:JameS 23 je napisao/la:a po cemu je HSV neki veliki klub
Imaju tri osvoje prvenstva u Bundesligi, i ako se ne varam imaju jednu Ligu prvaka osvojenu 1983. Također triput osvjen kup Njemačke.
salim se,dobri su onda
Pa brate, jašta nego su dobri, imali su par kriznih godina, ali sada se vraćaju. Hamburg je velik grad, a HSV velik klub.
Evo pogledaj Vukove, pogledaj im sponzore, također imaju para, a oni dovode nakve polovnjaka. Osvojili su titulu, mogli su čak proći u Ligi prvaka, ali nisu se pojačali na pozicijama gdje su tanki bili. U odbrani na bekovima. Prodaju Zaccarda a igra im Ritter. To sam i jučer naglasio.
Evo pogledaj Vukove, pogledaj im sponzore, također imaju para, a oni dovode nakve polovnjaka. Osvojili su titulu, mogli su čak proći u Ligi prvaka, ali nisu se pojačali na pozicijama gdje su tanki bili. U odbrani na bekovima. Prodaju Zaccarda a igra im Ritter. To sam i jučer naglasio.
vracaju se polako u bunedesligi,ali oni npr. za evropske okvire su samo jedan solidan klub i nista viseNeutral je napisao/la:Pa brate, jašta nego su dobri, imali su par kriznih godina, ali sada se vraćaju. Hamburg je velik grad, a HSV velik klub.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kazu Vukovi od slijedece sedmice krecu u seriju. Prva zrtva Apotekari. 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Lbj, pa dobro, kao prvo drago mi da sa Lbj pričam, može li kasnije dres i potpis
Nego budimo ozbiljni sada, šalu na stranu.
Hsv je klub u stvaranju što se tiče Europe (Evrope). Počeli su kupovati kvalitetne igrače, te su počeli sa ulaganjem, samo da ovako nastave, pa bi mogli opet imati veoma jaku Bundesligu. Sada je samo jaka
Nego budimo ozbiljni sada, šalu na stranu.
Hsv je klub u stvaranju što se tiče Europe (Evrope). Počeli su kupovati kvalitetne igrače, te su počeli sa ulaganjem, samo da ovako nastave, pa bi mogli opet imati veoma jaku Bundesligu. Sada je samo jaka
- majestic24
- Kontakt:
Sad se vidi koliki kvalitet posjeduje Magath. S ovom istom ekipom pokorio je Bundesligu prosle godine. Sad vodi Schalke koji nije nis posebno,al ima odlicne rezultate s njim.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.