FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
J*** ti baksuz ekipu odbrana katastrofa damn
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
neroazzuro
- Kontakt:
Ja ovog trenera vise ne razumijem uopste!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Čekao sam Intera za pare i promasio, a ruku sam bio spreman dati da ce dobiti Bolognu...jos Milito sad skonta da je MIlito fulo penal :zvijezde:
14 utakmica nerjeseni J*** ti :zvijezde:
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Mogu neki highlightsi? Nisam gleda utakmicu
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Tritolone je napisao/la:Mogu neki highlightsi? Nisam gleda utakmicu
Evo golova
http://www.soccer-blogger.com/2014/04/0 ... als-video/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kako Kova kod drugog gola jednim potezom izbaci citav vezni red, isto i kod penala..odma se nadjemo tri na tri, a dok on nije uso sve se ide preko nasih nesposobnih bekova i alvareza koji se zavlaci oko korner zastavice
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Thohir je potvrdio da Mazari ostaje. Pojest ce on vama jos zivaca ko i nama Alegri.
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
Ostaje do kraja sezone.. ne vjerujem da je Thohir slijep i da ce ga zadrzati za slj sezonu..
Nek uzme Spalettija koji ce posloziti ekipu,dati mu dvogodisnji ugovor i onda sta bude. Ipak je covjek sa normalnom formacijom a ne fali mu ni taktickog znanja.
Nek uzme Spalettija koji ce posloziti ekipu,dati mu dvogodisnji ugovor i onda sta bude. Ipak je covjek sa normalnom formacijom a ne fali mu ni taktickog znanja.
Evo bas podjo da napisem, mada se nadam da ce ga rezultati natjerat da mu da nogumuxa je napisao/la:Thohir je potvrdio da Mazari ostaje. Pojest ce on vama jos zivaca ko i nama Alegri.
@Thorin izjavio je da ce ostat i iducu sezonu, al to je i bilo ocekivat ako ga misli ostavit do kraja sezone
- Interista02
- Kontakt:
Juanu popucali ligamenti. Vidio sam ja odmah sinoć da to nije dobro...
Forza Juan!!!
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 5020X using Tapatalk
Forza Juan!!!
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 5020X using Tapatalk
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Il' Moyes namaThorin je napisao/la:Ostaje do kraja sezone.. ne vjerujem da je Thohir slijep i da ce ga zadrzati za slj sezonu..

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
@Rio: tesko je odluciti kome je gore
Ovo je treca sezona zaredom koju zelim vec odavno da je zavrsila.
Ovo je treca sezona zaredom koju zelim vec odavno da je zavrsila.
Ipak ozbiljna povreda Jesusa, popucali ligamenti..valjda bude spreman za pocetak iduce sezone..steta
Uh kakva golcina Maura
Znaci Juan vjerojatno propusta i SP, vjerujem da bi bio u sirem kadru. Steta, igra bas dobro ove sezone.
Nego znao sam kad nam jednom budu sudili penal da cemo isti promasit
sudbina. Steta sta Icardi nije pucao pa da uhvati hattrick.
Znaci Juan vjerojatno propusta i SP, vjerujem da bi bio u sirem kadru. Steta, igra bas dobro ove sezone.
Nego znao sam kad nam jednom budu sudili penal da cemo isti promasit
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
City zeli Fernanda a nasi se povezuju sa Javi Garcijom.. dobar je on.. ali vjerujem da je plata problem i da li on zeli iz Engleske..
Nisam tu odavno ( citaj banovan) pa da krenem od pocetka:
Mago je nedavno sastavio finu postavu s tim sto bi meni umjesto Dzonija, u ovoj formaciji, lijepo legao nash dragi kapiten.
Sto se tice tekme Mancho - Bayern kratki kometar na, vec mi dragog Nemanju i njegovu igru, kako u odbrani tako i u napadu, fenomenalno.Pravo pojacanje.
Takodjer pratio sam malo Real Madrid i jako bih volio da nas neki klub pretekne u dovodjenju Alvara Moratte.Radje Torres pa makar dva gola dao, ovaj ne bi ni toliko, siguran sam.
Neko je spomenuo Kasemira, mozda i komentator sa arene, ne mogu vishe da pohvatam i mislim da bi to bio pun pogodak, ko sumnja nek pogleda opet prijateljsku Reala protiv nas u predsezoni. On, Hernanes, Kova, Duncan, Taider, Cambio, uz pametnog trenera i josh jednog kvalitetnog zadnjeg veznog i vishe nego dobra veza.To je izvedivo, ako se rijesimo ovih govana koja nas more vec par sezona.
Sto se tice trenera mi dragog, jedina pozitivna stvar u njegovom eventualnom ostanku je sto sve vishe citam da je Edin Dzeko upravo njegova zelja i sto bi se borio da ga dovedemo. Sa druge strane tu je pitanje Kovacica, Taidera i malaca koji se vracaju sa posudbe, kao sto su Mbaye i Duncan koji su u utakmici protiv nas, josh jednom pokazali da su jako dobri igraci.
U istoj utakmici Cigo je josh jednom pokazao veliko zalaganje kakvo ga krasi i na treninzima, koliko sam mogao procitati. Zelim mu sve najbolje i da mu se sve zelje ispune, kao npr. ona da igra u djubrentusu. Ricky dobar , Kuzma takodjer, treba ga suknuti Milanu za 10-ak miliona.Ambrozije me sve vishe razocarava.
Sto se tice zadnje tekme, Mauru kapa do poda za onaj gol.

Mago je nedavno sastavio finu postavu s tim sto bi meni umjesto Dzonija, u ovoj formaciji, lijepo legao nash dragi kapiten.
Sto se tice tekme Mancho - Bayern kratki kometar na, vec mi dragog Nemanju i njegovu igru, kako u odbrani tako i u napadu, fenomenalno.Pravo pojacanje.
Takodjer pratio sam malo Real Madrid i jako bih volio da nas neki klub pretekne u dovodjenju Alvara Moratte.Radje Torres pa makar dva gola dao, ovaj ne bi ni toliko, siguran sam.
Neko je spomenuo Kasemira, mozda i komentator sa arene, ne mogu vishe da pohvatam i mislim da bi to bio pun pogodak, ko sumnja nek pogleda opet prijateljsku Reala protiv nas u predsezoni. On, Hernanes, Kova, Duncan, Taider, Cambio, uz pametnog trenera i josh jednog kvalitetnog zadnjeg veznog i vishe nego dobra veza.To je izvedivo, ako se rijesimo ovih govana koja nas more vec par sezona.
Sto se tice trenera mi dragog, jedina pozitivna stvar u njegovom eventualnom ostanku je sto sve vishe citam da je Edin Dzeko upravo njegova zelja i sto bi se borio da ga dovedemo. Sa druge strane tu je pitanje Kovacica, Taidera i malaca koji se vracaju sa posudbe, kao sto su Mbaye i Duncan koji su u utakmici protiv nas, josh jednom pokazali da su jako dobri igraci.
U istoj utakmici Cigo je josh jednom pokazao veliko zalaganje kakvo ga krasi i na treninzima, koliko sam mogao procitati. Zelim mu sve najbolje i da mu se sve zelje ispune, kao npr. ona da igra u djubrentusu. Ricky dobar , Kuzma takodjer, treba ga suknuti Milanu za 10-ak miliona.Ambrozije me sve vishe razocarava.
Sto se tice zadnje tekme, Mauru kapa do poda za onaj gol.
Amar Osim selektor BiH
Adriano zabio nakon dvije godine
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Kakav alah, navjeći mega car svih vremena.
Nama je Željo svetinja jedina.
Primavera igra derbi sa Milanom u 15h. Pogledacu radi Pola a i Botte da vidim na sta to lici...
INTER - Ivusic, Longo, Eguelfi, Dabo, Sciacca, Paramatti, Camara, Palazzi, Bonazzoli, Botta, Polo
Panchina: Maniero, Pinton, Yao Guy, Tassi, Gaiola, BAldini, Mira, Ventre, Puscas, Bigotto, Capello, Acampora
MILAN - Gabriel, Calabria, Tamas, Pacifico, Piccinocchi, Simic, Pinato, Mastalli, Barisic, Benedicic, Pedone
Panchina: Gori, De Santis, Modic, Saporetti, Iotti, Fellicioli, Fabbro, Lo, Aniekan, Vassallo, Ferrari.
INTER - Ivusic, Longo, Eguelfi, Dabo, Sciacca, Paramatti, Camara, Palazzi, Bonazzoli, Botta, Polo
Panchina: Maniero, Pinton, Yao Guy, Tassi, Gaiola, BAldini, Mira, Ventre, Puscas, Bigotto, Capello, Acampora
MILAN - Gabriel, Calabria, Tamas, Pacifico, Piccinocchi, Simic, Pinato, Mastalli, Barisic, Benedicic, Pedone
Panchina: Gori, De Santis, Modic, Saporetti, Iotti, Fellicioli, Fabbro, Lo, Aniekan, Vassallo, Ferrari.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
imas li kakav link?Mago je napisao/la:Primavera igra derbi sa Milanom u 15h. Pogledacu radi Pola a i Botte da vidim na sta to lici...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.