Bundesliga

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Koji klubovi neće izboriti opstanak

1) HSV
8
14%
2) Borussia (M)
0
Nema glasova.
3) Heidenheim
19
33%
4) St.Pauli
12
21%
5) Mainz
9
16%
6) Augsburg
8
14%
7) Union Berlin
2
3%

Ukupno glasova: 58

DukeOfWellington
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la DukeOfWellington » 05 apr 2014, 23:27

Omerbavarac je napisao/la:Ne, ja sam obican forumas kao i svi mi ostali ali sam tebi kao padobrancu morao baciti jednu bombu na koju ces se zakaciti. :clap:

Do citanja i do srijede, kada cemo se citirati. :wave:
Ti, kao redovan gost teme Manchester United, nemaš moralno pravo da bilo koga nazivaš padobrancem, pogotovo ne nekoga ko na ovoj temi ostavi par postova svaka tri mjeseca. Ali kao da ti znaš šta je sramota.
effe_sa je napisao/la: Njemačko finale usred Wembleya. Lijep pozdrav i doviđenja..... :roll:
P.S.: Samo je pitanje vremena kada će opet jedna njemačka ekipa proslavit veliki trofej ili ostvarit veliku pobjedu na Wembleyu. Ja ne znam što taj stadion ne nazovu po nekom Nijemcu.....Bilo bi krajnje pošteno..... ;)
Zbog čega je to finale prvo tog tipa u historiji i zbog čega će biti jedino u narednih 20, 30 ili više godina? Radi se o izuzetku, nikako o pravilu. To samo vama nije jasno. Ali vama ionako ništa nije jasno.

Može Wembley da se zove po Nijemcu, što da ne, samo bi bio problem izabrati jednog od mase koja dolazi stotinama godina u talasima iz predivne Njemačke u groznu Britaniju. Čak su na wikipediji posvetili nekoliko članaka toj pojavi:

http://en.wikipedia.org/wiki/German_mig ... ed_Kingdom

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Br ... n_ancestry

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 05 apr 2014, 23:31

DukeOfWellington je napisao/la: Ti, kao redovan gost teme Manchester United, nemaš moralno pravo da bilo koga nazivaš padobrancem, pogotovo ne nekoga ko na ovoj temi ostavi par postova svaka tri mjeseca. Ali kao da ti znaš šta je sramota.
Morao sam se osvrnuti jos jednom i reci ti da lazes bio ti ili ne bio od mene stariji.

Ja ako sam redovan na temi Uniteda ja se odmah odjavim sa ovog foruma u suprotnom ti letis :!:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 05 apr 2014, 23:40

Omerbavarac je napisao/la:
DukeOfWellington je napisao/la: Ti, kao redovan gost teme Manchester United, nemaš moralno pravo da bilo koga nazivaš padobrancem, pogotovo ne nekoga ko na ovoj temi ostavi par postova svaka tri mjeseca. Ali kao da ti znaš šta je sramota.
Morao sam se osvrnuti jos jednom i reci ti da lazes bio ti ili ne bio od mene stariji.

Ja ako sam redovan na temi Uniteda ja se odmah odjavim sa ovog foruma u suprotnom ti letis :!:
A dobro, nisam se bavio statistikom, možda je jedan od tvojih klonova, svi ste vi isti i pričate isto, ne pamtim vas po nicku.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 apr 2014, 23:45

Ne mogu da vjerujem da je blesavi sudija priznao gol Reusu nakon očiglednog prekršaja nad golmanom.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 05 apr 2014, 23:46

DukeOfWellington je napisao/la: A dobro, nisam se bavio statistikom, možda je jedan od tvojih klonova, svi ste vi isti i pričate isto, ne pamtim vas po nicku.
Pricas neistinu i onda se bavis sa nekakvim klonovima. Blatis sam sebe.

Drzi se ti svojih preveliko-britanskih klubova a mi cemo se baviti Bundesligom i njenom inferiornoscu u odnosnu na konkurenciju.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 05 apr 2014, 23:46

Kako ćeš ih zapamtit po nicku kad su svi isti. Kreativnost puca iz njih
Omerbavarac, anelbavarac, bavaracmujo, bavaraczenica :wtf:
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 05 apr 2014, 23:48

Omerbavarac je napisao/la:
DukeOfWellington je napisao/la: A dobro, nisam se bavio statistikom, možda je jedan od tvojih klonova, svi ste vi isti i pričate isto, ne pamtim vas po nicku.
Pricas neistinu i onda se bavis sa nekakvim klonovima. Blatis sam sebe.

Drzi se ti svojih preveliko-britanskih klubova a mi cemo se baviti Bundesligom i njenom inferiornoscu u odnosnu na konkurenciju.
Kad se tvoja bratija prestane bavit Unitedom, onda možda možeš očekivati suprotno. Do tad na-a.
nedim93 je napisao/la:Kako ćeš ih zapamtit po nicku kad su svi isti. Kreativnost puca iz njih
Očito :D

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 06 apr 2014, 03:53

nedim93 je napisao/la:Kako ćeš ih zapamtit po nicku kad su svi isti. Kreativnost puca iz njih
Ovaj visi na temi BL. a uredno je upozoren da ako nastavi provocirat', ide u Banovice.
Nema druge izgleda, nego govvnjivu motku u sake i rastjerat bagru :think:

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 06 apr 2014, 09:35

anelbavarac je napisao/la:
Ovaj visi na temi BL. a uredno je upozoren da ako nastavi provocirat', ide u Banovice.
Nema druge izgleda, nego govvnjivu motku u sake i rastjerat bagru :think:
To što je vama istina provociranje i što imate par admina u svojim redovima koji isto tako ne mogu razlikovati istinu od provociranja, to je vaša stvar.
Odo sad sijat krompir. Pozdrav :salut:
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 06 apr 2014, 10:09

DukeOfWellington je napisao/la:
effe_sa je napisao/la: Njemačko finale usred Wembleya. Lijep pozdrav i doviđenja..... :roll:
P.S.: Samo je pitanje vremena kada će opet jedna njemačka ekipa proslavit veliki trofej ili ostvarit veliku pobjedu na Wembleyu. Ja ne znam što taj stadion ne nazovu po nekom Nijemcu.....Bilo bi krajnje pošteno..... ;)
Zbog čega je to finale prvo tog tipa u historiji i zbog čega će biti jedino u narednih 20, 30 ili više godina? Radi se o izuzetku, nikako o pravilu. To samo vama nije jasno. Ali vama ionako ništa nije jasno.
:? :?
DukeOfWellington je napisao/la: Može Wembley da se zove po Nijemcu, što da ne, samo bi bio problem izabrati jednog od mase koja dolazi stotinama godina u talasima iz predivne Njemačke u groznu Britaniju. Čak su na wikipediji posvetili nekoliko članaka toj pojavi:

Nisi ti uredan,Bgm.
Tema je Bundesliga,ti mislis da nas boli briga za tim ?
Dobro se preispitaj.
#miasanmia

Scarface
Kontakt:

Post Postao/la Scarface » 06 apr 2014, 10:54

Primjetio sam da dosta ljudi ne voli RB LAIPZIG zanima me koji razlog za to

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 06 apr 2014, 10:57

Scarface je napisao/la:Primjetio sam da dosta ljudi ne voli RB LAIPZIG zanima me koji razlog za to
zato sto su umjetna tvorevina!
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Scarface
Kontakt:

Post Postao/la Scarface » 06 apr 2014, 11:08

Po čemu je umjetna ljudi došli uložili pare napravili stadion i sve bolje to nego da tavore po petim ligama

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 06 apr 2014, 11:18

Nisu oni napravili stadion,on je postojao i prije njih.Sachsen Leipzig,prijasnji BSG Chemie LE,je koristio taj isti stadio prije nego sto su ovi postojali.Sada se zove RB Arena,jer je kupljen na 10 godina.
Da su kakav klub krenuli bi od kreislige,a ne ovako kupiti licencu Markranstadta.Uzimaju maloljetnu djecu od drugim klubova u okruzenju i daju im platu. :crazy:
Skoro svaku utakmicu pustaju u prosjeku 5000 besplatnih karata itd.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 06 apr 2014, 12:36

schweinsteiger je napisao/la:
DukeOfWellington je napisao/la: Ali vama ionako ništa nije jasno.
Vidiš da ti nije jasno.
DukeOfWellington je napisao/la: Može Wembley da se zove po Nijemcu, što da ne, samo bi bio problem izabrati jednog od mase koja dolazi stotinama godina u talasima iz predivne Njemačke u groznu Britaniju. Čak su na wikipediji posvetili nekoliko članaka toj pojavi:

Nisi ti uredan,Bgm.
Dobro se preispitaj.
Pročitaj nekoliko puta post na koji je ovaj moj post replika, možda ti bude jasnije, mada čisto sumnjam.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 06 apr 2014, 12:44

DukeOfWellington je napisao/la:
DukeOfWellington je napisao/la: Ali vama ionako ništa nije jasno.
Vidiš da ti nije jasno.

Nisi ti uredan,Bgm.
Dobro se preispitaj.
Pročitaj nekoliko puta post na koji je ovaj moj post replika, možda ti bude jasnije, mada čisto sumnjam.
Kao sto rekoh nisi uredan.Sportski forum,ti pricas o nekoj krvi i politici od kako si dosao.To samo ukazuje na neke vece probleme.
Kad nemas sta pisati,bolje ne pisati uopste,nego se blamirati ovakvim ispadima.Vjerujem da ima foruma gdje mozes palamudit' o ovakvim stvarima koliko hoces,a ja da zelim da slusam o ovome isao bih na te forume.

Razumijem ja sta ste i effe,a i ti htjeli reci.Samo sto je on mislio da se Wembley nazove po nekom Nijemcu zato sto je sto Engleska upravo protiv Njemacke odigrala zadnji mec na starom Wembleyu,pa kad je sagradjen novi,opet su Njemacku zvali na prijateljsku utakmicu i opet su porazeni na svom ponosu.
Pa se desilo to njemacko finale i na to sve je aludirao effe,a sta si ti geopoliticki htio da kazes,uopste me ne zanima.

Inace,na dan finala LPa pitali su prolaznike u Londonu sta misle o njemackom finalu,jedan je odgovorio:"Dobro je to sto ce konacno jedan njemacki tim izgubiti na tom stadionu."
#miasanmia

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 06 apr 2014, 14:16

meni samo ne ide u glavu kakve su ostale lige kad je **** liga koja je lani imala međusobno finale cl, a ove godine 4 kluba u top 16 i 2 u top 8. možda nam duke of debilizma može objasniti taj fenomen. i kako pobogu nadmoćna engleska liga ima lošije rezultate od ove karine od lige?
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

Pale_Companion
Kontakt:

Re: TSG 1899 Hoffenheim

Post Postao/la Pale_Companion » 06 apr 2014, 14:43

Hopp prestaje sa finansiranjem Hoffe nakon sezone 2017/2018
Agieren statt reagieren

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 06 apr 2014, 15:36

Blaszczykowski je napisao/la:meni samo ne ide u glavu kakve su ostale lige kad je **** liga koja je lani imala međusobno finale cl, a ove godine 4 kluba u top 16 i 2 u top 8. možda nam duke of debilizma može objasniti taj fenomen. i kako pobogu nadmoćna engleska liga ima lošije rezultate od ove karine od lige?
Nemoj molim te,napisem mu sve lijepo i ne moze da shvati.
Kad si najbolji,ne trebas se uopste dokazivati.Oni sami vide da EPL za 2-3 sezone nece moci osoliti vise Bundesligi i kad vide kako hvalimo svoje klubove krivo im,pa moraju nekako lijeciti frustracije.
Zasto mi ne idemo na temu EPLa i dokazujemo kako je Bundesliga bolja?
#miasanmia

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 06 apr 2014, 15:37

Blaszczykowski je napisao/la:meni samo ne ide u glavu kakve su ostale lige kad je **** liga koja je lani imala međusobno finale cl, a ove godine 4 kluba u top 16 i 2 u top 8. možda nam duke of debilizma može objasniti taj fenomen. i kako pobogu nadmoćna engleska liga ima lošije rezultate od ove karine od lige?
Nemoj molim te,napisem mu sve lijepo i ne moze da shvati.
Kad si najbolji,ne trebas se uopste dokazivati.Oni sami vide da EPL za 2-3 sezone nece moci osoliti vise Bundesligi i kad vide kako hvalimo svoje klubove krivo im,pa moraju nekako lijeciti frustracije.
Zasto mi ne idemo na temu EPLa i dokazujemo kako je Bundesliga bolja?
:lol:

Pa da li ovo može napisati ozbiljna osoba.

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.