FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bagrcavi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bagrcavi » 05 apr 2014, 23:51

Opusti se drug, što si težak...
DRUG NEBI TI PUNCA

monsen
Kontakt:

Post Postao/la monsen » 05 apr 2014, 23:56

Ma onako kazem samo, nista specijalno.

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 05 apr 2014, 23:58

DooVe je napisao/la:http://www.so.u.rce.ba/clanak/457559118 ... ija%C4%8Du

Volim te Željo! :bih:
:clap: :clap: Svaka čast igračima :(

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 06 apr 2014, 00:18

ficobahtic je napisao/la:Sinoc je bilo najvaznije da se igrace vrate psiholoski poslije SB, i mislim da su u tome i uspjeli. Ostaje zal sto nismo dali taj jedan gol, koji bi vjerovatno bio dovoljan za polufinale ali ne treba kriviti nikoga jer zaista su momci ostavili srce na terenu! Ovakva postavka igre sa Arminom u spicu uopste nije losa, zaista se bori k'o lav i pretrci sigurno najvise od svih na terenu, ali mozda mu bas zbog ove cinjenice i fali malo vise svjezine da u zavrsnici mnogo cesce pogadja. Ono sto njemu treba su jaka i brza krila koja ce mu omoguciti dodatni prostor u sesnestercu, a mi smo nekako u tom segmentu bas slabi, jer ni Vernes ni Muamer nisu igraci koji mogu pretrcati igraca i napraviti visak! Ovaj problem sa krilima jos vise dolazi do izrazaja zbog rovitih i nespremnih igraca u vezi koji se ne oslobadjaju lopte na vrijeme i koji jednostavno nemaju snage da nekim trkom i brzim prenosom lopte naprave visak igraca na sredini i samim tim omoguce vise prostora za krilne igrace! Ono sto ohrabruje je fizicka sprema koja se moze se reci popravila i kako prvenstvo bude odmicalo igraci ce biti sve spremniji, jos kad se malo prosiri roster bit ce to sigurno sve bolje i bolje. Uglavnom nek' momci daju sve od sebe na svakoj narednoj utakmici i mislim da cemo na kraju sezone svi mi biti ponosni na njih, bez obzira na konacnu tabelu!
Napisano poslije derbija :wave: Bravo za momke! :bih:
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 06 apr 2014, 00:18

Sjajna partija momaka..Odbrana fkt ulijeva sigurnost sve vecu iz tekme u tekmu..Fico je fkt kvalitetan golman(ja nez kako ce ga Antolovic skloniti od gola :P )..Sejo svaka cast,tu je Ara i Tomo top3 za vcrs..Posto smo navikli Stanu u zadnje vrijeme da nosi igru,vcrs nije se isticao jer je bio dobro pokriven i markiran..Dedic prvi nastup,solidan momak,mene zadovoljio,vremenom ce biti bolji vcrs malo trema mu skinula barem 15-20% mogucnosti(sto je i normalno),na Otoci ga ocekujem da eksplodira..Jamak da ima vise kondicije mogo bi i do repke(onakvi mangupski potezi,i ass za Seju-digo me na noge jos par puta)..
Manje vise dobro je bilo,nije bilo povreda ni puno kartona(1 samo)...
Vidim neki seru za go-razliku,netrebamo biti nezahvali,mislim da bi 99% navijaca prije tekme potpisalo i 1:0...TRAŽITE DLAKU U JAJETU..vidi se da su igraci povukli rucnu u 2.pol jer su zavrsili posao(ja zadovoljan)...ulazi se u period prvenstva gdje su noge najteže jos 5 tekmi i plus ovi sto imaju kup..Svega moze do kraja biti..

SVI NA OTOKU!!!
(treba nastaviti ovaj niz po 3:0) :P
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

AsharaK
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la AsharaK » 06 apr 2014, 00:18

Zekoo je napisao/la:

:clap: :clap: Svaka čast igračima :(
Evo zašto je Željo najveći klub! :-)
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Tarapana1
Kontakt:

Post Postao/la Tarapana1 » 06 apr 2014, 00:24

E stvarno sve mogu shvatiti,ali ovo sto je napisao ovaj @rodom s mejtasa, to jedino ne mogu.. Pa covjece boziji kako je Jamak najgori ? On je mangup igrac, kakve lopte daje i asistira,to rijetko ko moze.. Kakav stojcev kakve pm,jamak samo da ima brzinu davno bi u repki igro ;) Samo sam pratio veceras,preko 100 pasova je imao tacnih ;) BRAVO MOMCI,BRAVO ZELJO
vjeran samo Tebi i za sve Ti hvalaa

samoplaviii
Kontakt:

Post Postao/la samoplaviii » 06 apr 2014, 00:25

FKZ1921 je napisao/la:Nije stvar u tome da li je Dino htio napuniti Čelika ili nije.Nije izvršio izmjene zbog toga.Sve tri izmjene du bile iznudjene, sva tri zamijenjena igrača su pvrijedjeni.
Zrinjski ima puno bolju gol razliku i nihe realno stizati je.
Treba probati dobiti sljedeću utakmicu i u ovom momentu treba samo o Olimpiku razmisljati.
I tako treba ići od utakmice do utakmice, bez kalkulacija sta bi bilo kad bi bilo.
Uuh
Kakvo je stanje sa povredama veceras

dimitrijevic
Kontakt:

Post Postao/la dimitrijevic » 06 apr 2014, 00:30

Eh.odlicno lakse od ocekivanog,mada sam ocekivao nesto laksu pobjedu,ali ovakvu definitvno nisam.Kakav me samo srklet uhvatio kad je Siroki dva gola prednosti imao i na tekmu mi se nije islo...ne moramo biti sampioni,ali daj barem da imamo neke sanse do samog kraja,a poslije ovog kola smo tu u igri i to uveliko :)
Celik grozan definitvno i niko mi nije zapao za oci :( kod nas Sejo Bucan najbolji valjda do kraja ostane na onoj poziciji ili neko drugi,a Svraka se vrati gdje treba jer smo sa Bajom,Arom,Sejom ili Stanom na krilu puno opasnijimpa cak i sa rovitim Kvesom,.Zola se vraca,derbi je odradio pristojno,a danas takodjer odlican.Sljedeca stanica-Otoka....ZA NJEGA SVE :ljepota:
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 06 apr 2014, 00:32

Ako Svraka bude spreman staviti ga taman umjesto Tomica, nek se oporavi momak kako treba... vcrs i u trebinju zadovoljan rezultatom al sad iskreno malo nezadovoljan sto smo stali jer bi nam gol razlika mogla igrati veliku ulogu a siguran sam da smo u ove 2 utakmice mogli imati jos minimalno 3 gola, al nema veze od tekme do tekme polako, bitno je da smo sve jaci
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 06 apr 2014, 00:46

:cry:

Volim te Zeljo !
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

zeljovolim
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolim » 06 apr 2014, 00:58

Posebne riječi hvale Đurbuzović je imao prema veznjaku Tomislavu Tomiću.

"Tomić je naš motor, naša snaga. Mislim da još uvijek nije spreman. Zdravstvena komisija nastoji da ga što prije spremi. On igra na svoju odgovornost. Teška je to povreda, uvijek osjeća bol, ali nadam se da će i on biti zdrav u narednih 14 dana".

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 06 apr 2014, 01:27

Da li neko zna sta je bilo sa onim covjekom sto su ga iznijeli sa juga?

A sta je ovo veceras policije bilo, prosto za nepovjerovat. Manijaci kao da su drzavi neprijatelj broj 1. Ovakva okupacija juzne strane od strane policije, jos nije bila zabiljezena. Imam osjecaj, da su zapalili koju baklju ili petardu da bi tribina cijela bila ispraznjena.[/quote]

Zaštitaru pozlilo,dok su drotovi i kolege gledali,naši navijači koji stoje tamo su pritekli momku u pomoć,nije nimalo lijepo izgledalo,možda čak i srce da je u pitanju.
Manijaci :bow: :bow:
ACABI I HITNA :thumbdown: :thumbdown:
Einigkeit und Recht und Freiheit

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 06 apr 2014, 09:05

Evo nakon prespavane noći, kad su se slegli utisci, još ne mogu da vjerujem kako smo prelagano došli do pobijede. Sjajno vezali igru, poigravali se bukvalno sa onim igračima Čelika. Tek sad možemo da žalimo za one dvije utakmice ( Slavija & Radnik ) jer da smo tu slavili, sad bi titula bila u našim rukama. Ali šta da se radi, idemo sad utakmicu po utakmicu, prvo Olimpic, trebaju nam navijači, treba nam borbenost igrača, nešto slično kao što je sinoć bilo kada je Čelik imao u jednom napadu 3 100% prilike, kada su se 2-3 igrača bacili da izblokiraju udarce, ono nam treba svaku utakmicu, na bilo koji rezultat, treba da se bore kao da je 0:0 i kao da znaju da će ispasti ako tako ostane. Svaka čast Dini na tome, što je psihički ustabilio ovu ekipu, nakon svih pehova i povreda.
Evo, vraćaju se igrači, šta da vam kažem, ne mogu vam opisati osjećaj kada sam opet vidio Benju, Kvesu i Zolu na terenu u isto vrijeme, a isto tako vam ne mogu opisati svoj strah kad god jedan od njih vodi loptu a drvosječa neki ide na njih ( dva puta Kvesić bio u takvoj situaciji ).
Lagano ali sigurno, opet idemo ka vrhu,

Samo se borite momci, imaćete podršku, rezultat i nije bitan toliko koliko odnos prema onome što nosite na grudima !
Volim te Željo !

NE BOJ SE GRADE, MLADOSTI MI MOJE, NA BRANIKU TVOME MANIJACI STOJE !
Ja te volim, volim Željo..

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 06 apr 2014, 09:13

Eto sta znaci igrat sa igracem vise.Svraka nemoj vise molim te da se vracas igramo bolje sa igracem vise.

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 06 apr 2014, 09:51

Jel mi može neko reci sta je sa malim Bajom? Što se ne ubacuje u tekme,jel povreda neka u pitanju il Šta već?
Ma vi stvarno niste normalni !!!

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 06 apr 2014, 10:06

PlaviSaJUGA je napisao/la:Jel mi može neko reci sta je sa malim Bajom? Što se ne ubacuje u tekme,jel povreda neka u pitanju il Šta već?
Ko ce im ga znati.Gura onog Sadikovića a Baju zapostavlja a momak hiljadu puta bolji..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 06 apr 2014, 10:10

Sto sd tice povreda od sinoć, nista strašno. Tomić definitivno mora zaliječiti povredu koljena i sasvim sigurnk necd igragi dok to definitivno ne bude u redu. Kolikk je to vremena,ne zna se, protiv Ol.sigurni neće igrati.Sejk je tražio izmjenu zbog udarca u zglob, nista ozbiljno.Selim je takkdje rovit i zbog toga je zamjenjen.
Baja je tu, ali ovo je bila dobra prilija da se na Grbavici uvedu u igru Benjo i Kvesa

Nije uredu takk komentarisati vezano za Svraku.On je naš važan igrač, kapiten, potreban je ovoj ekipi do kraja sezone.Ovako ili slicno bi bilo i sa Svrakkm u timu, najvjerovatnije.
Definitivno, sramotno mala posjeta sinoć! !!
Znam da ovaj forum ne može bitno uticati ns to, ali ne mogu da to ne napišem. Jedna od tri preostale domace utakmice u prvenstvu, izuzetni vazna u borbi za titulu, i dvihe hiljade duša!
Pi meni,nedostojno kluba , sampiona, ,nedistojno borbe za novu titulu.
Ne mogu da ne razmišljam:zaslužujemo li je?

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 06 apr 2014, 10:26

FKZ1921 je napisao/la:Sto sd tice povreda od sinoć, nista strašno. Tomić definitivno mora zaliječiti povredu koljena i sasvim sigurnk necd igragi dok to definitivno ne bude u redu. Kolikk je to vremena,ne zna se, protiv Ol.sigurni neće igrati.Sejk je tražio izmjenu zbog udarca u zglob, nista ozbiljno.Selim je takkdje rovit i zbog toga je zamjenjen.
Baja je tu, ali ovo je bila dobra prilija da se na Grbavici uvedu u igru Benjo i Kvesa

Nije uredu takk komentarisati vezano za Svraku.On je naš važan igrač, kapiten, potreban je ovoj ekipi do kraja sezone.Ovako ili slicno bi bilo i sa Svrakkm u timu, najvjerovatnije.
Definitivno, sramotno mala posjeta sinoć! !!
Znam da ovaj forum ne može bitno uticati ns to, ali ne mogu da to ne napišem. Jedna od tri preostale domace utakmice u prvenstvu, izuzetni vazna u borbi za titulu, i dvihe hiljade duša!
Pi meni,nedostojno kluba , sampiona, ,nedistojno borbe za novu titulu.
Ne mogu da ne razmišljam:zaslužujemo li je?
Svaka ti čast momčino. Pratim tvoje postove i realno razmišljanje. Željezničar za život cijeli! :bih:
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

modric

Post Postao/la modric » 06 apr 2014, 10:48

Cestitke Zelji na odlicnoj igri i nadam se da do kraja uz povoljan raspored mogu sve pobjediti i tako postati prvaci kad vec mi nemozemo.Navijac Sirokog.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee i 2 gosta.