rijetko koji da ne kazem nijedan trener ne rotira 10 igraca u POrisingforce je napisao/la:koje gluposti citam, cuj minutaza se prepolovila. garnet ce uzeti minute plumleea i eventualno kad se izrotiraju kirilenko i blatche, mirza moze ostati "kraci" za 2-3 minute..
livingston/thorthon
deron/anderson
johnson/kirilenko
pierce/mirza
garnett/blatche
plumlee ce ispasti skroz iz rotacije
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
Ovo je tačno. Manje više, Plumleeja ćemo viđati samo u slučajevima ličnih grešaka, tako bi nekako trebalo da se odvija. S time da će i Pierce-a više jahati, a Mirza dobijati manje minuta u playoff-u.. osim kada poludi. To je za očekivati, ali samo Kidd zna..risingforce je napisao/la:koje gluposti citam, cuj minutaza se prepolovila. garnet ce uzeti minute plumleea i eventualno kad se izrotiraju kirilenko i blatche, mirza moze ostati "kraci" za 2-3 minute..
livingston/thorthon
deron/anderson
johnson/kirilenko
pierce/mirza
garnett/blatche
-
risingforce
- Kontakt:
zato sam i napisao 2-3 minute manje za mirzu..Johnson ce sigurno vise igrati minuta nego u regularnom dijelu, tako da bi kirilenko zauzeo cetvorku na 2-3 minuta dok Joe ne izadje.. Pierce i Garnett tesko da su sposobni da igraju vise minuta, iako se radi o play-offumirzatele je napisao/la:rijetko koji da ne kazem nijedan trener ne rotira 10 igraca u POrisingforce je napisao/la:koje gluposti citam, cuj minutaza se prepolovila. garnet ce uzeti minute plumleea i eventualno kad se izrotiraju kirilenko i blatche, mirza moze ostati "kraci" za 2-3 minute..
livingston/thorthon
deron/anderson
johnson/kirilenko
pierce/mirza
garnett/blatche
Plumlle je igrao jako dobro dok nije bilo KG,i ne vjerujem da ce ispast iz rotacije barem do PO
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
-
risingforce
- Kontakt:
**htio sam napisati 2-3 minute po cetvrtini..a tele igra 2 cetvrtine...dakle.. po mojoj procjeni Teletovic, osim ako ne poludi i da 3-4 vezana kosa, ce dobijati 15 min po mecu u play-offu..
Ma covjece nema on sanse kad mora igrat sa Blache,Thornton I Livninsgton.Nadam sa de ce biti u rotaciji I ako bude nakon prve grske negine mu klupa .risingforce je napisao/la:**htio sam napisati 2-3 minute po cetvrtini..a tele igra 2 cetvrtine...dakle.. po mojoj procjeni Teletovic, osim ako ne poludi i da 3-4 vezana kosa, ce dobijati 15 min po mecu u play-offu..
MA igrace mirza, al malo kaki kidd. plumlee mu igra s 4 licne, a mirzu izbaci cim napravi drugu. dvostruki standardi
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Imali neko dobar link? Mislim HD?
Unaprijed hvala!
Unaprijed hvala!
mozda ga ne uvede nikako 
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
Plumlee 100% nece ispast iz rotacije,jedan od najbitnijih igraca trenutno...
Ko će sitniti minute? Blatche/Kirilenko i Teletovic
Ipak mislim da će Kid koristiti poslije Pierca najviše Kirilenka na 4.
Ko će sitniti minute? Blatche/Kirilenko i Teletovic
Ipak mislim da će Kid koristiti poslije Pierca najviše Kirilenka na 4.
Thornton je 1-8 a igrao je 16 minuta u VAZNIM minutama u garbage time ako udje meni je svjedno .
Prijavio sam se samo da Kiddu J*** mater, onako eto, poslije onakve partije da dobije 2 minute u poluvremenu.
EDIT: i nanu mu usput
EDIT: i nanu mu usput
Zadnja izmjena: fearzaa, dana/u 06 apr 2014, 03:25, ukupno mijenjano 1 put.
Polako ljudi moji
i ja mu **** mater u po picke ovo je vec bezobrazluk.. i nije prvi put. I poenta je da ovo jedino radi Mirzi.
Supcina.
Supcina.
Ma nece on igrat haman, Kidd mu se naklatio na ledja. Joj kud sam moderator, kakve socne psovke cuce u meni...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Al nas je večeras Kidd iznenadio u negativnom smislu.
Kad mu sad nije dao priliku kad su vec obezbijedili PO,i plus protiv ocajne Philadelphie nemamo se cemu nadati da ce igrat u PO
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
Logika vece minutaze u Brooklynu je da zaista moras biti glup, ispucavati loptu pri svakom dodiru, onda sanse se maksimalno povecavaju. DaBogda izgubili svaki moguci mec do kraja.
Izdržati, to je temelj vrline!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bordobijeli, Burberry46, DjaniTarik, hamzaTM87, L-Train, MElloo, Mostarska, NebeskaSila96, Taree, TripleThreat, Wilshere10 i 91 gost.