Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
Mirza kad udje treba fino uzeti loptu nabit je nogom na tribine i lagano izaci vani.A sto me iznervira u k idi Kidd i ti i cijeli Brooklyn da Bog da izgubili 
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Sreca pa ja nisam tamo. Jer sad mene kad bi u garbage time-u ubacio, prvo sto bih uradio je uzeo loptu i nabio je nogom u zadnji red gore u vraziju mater! Ali bez da trepnem! 
Aaaaaaaaa imam osjecaj da bi ih podavio golim rukama...ne volim ih i gotovo..nemoj nikako ulazit molim te..pu sve ti pogano j.ebo onaj pit bul i onaj mali ****...pu hljebu ime zaboravio
Mirza je dobio sansu samo zato sto Kid nije imao drugu opciju .Lopez zavrsio sezonu rano.KG I PP su matori a Kirilenko je vazda povredjen .Aanderson je **** od igraca a Thornoton I Blache su dva kretan bez mozga koji nevide nikoga osimi sebe.Netsi ce popusit u prvoj rundi protiv Toronta ili Chicaga.Bihac96 je napisao/la:Kad mu sad nije dao priliku kad su vec obezbijedili PO,i plus protiv ocajne Philadelphie nemamo se cemu nadati da ce igrat u PO
ne bih sada nikog faulirao na njegovom mjestu ni za dukat. Znači samo lagano sklanjanje u stranu, kao i ostali.
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
Thornton mu šupka dao za ovo večeras
1/9
pa J*** mu mater, Mirza ne bi dobio priliku sljedeće 3 utakmice
Kid mrš
1/9
pa J*** mu mater, Mirza ne bi dobio priliku sljedeće 3 utakmice
Kid mrš
#Ynwa
Livingston ne bi dodo, bolje sam se zabijat u trojicu. 
-
svejedno77
- Kontakt:
I wouldn't read much into Mirza not playing much. Sixers have been basically playing four guards and a big the whole game.
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Svašta.Kidd jos više iznenadijva. Kako to da je sad ubacio Mirzu
Ma Livingston je kučka odavno...
kojeg ga jeklinca sad i uvodio...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ovaj @Pozitivia je pravi Negativia 
znaci ignorisu ga na terenu. aaaaajjjj pa pleme vam...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Jaro pošizio sam od početka i sad mi nema povratka..calcio je napisao/la:Ovaj @Pozitivia je pravi Negativia
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
svasta u Božjoj basti
Jadna je ova ekipa
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
Aaaaaaaa treba slat mail Kiddu
Ufuro se tip.Odlazi on iz Netsa digio sebi cjenu misli da je SUPERSTAR .Neko ce dobro da plati za njega I zajebat se.Zivi bili pa vidjeliPozitivia je napisao/la:Ma Livingston je kučka odavno...
Stigli ih sixersi. Da hoće zijanit, volio bih neg pare.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, DinGospo21, DjaniTarik, guillermo, JohannWolfgang, L-Train, Maverick, MElloo, Proximic, TripleThreat, VolimBiH96, Wilshere10 i 57 gostiju.