HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
slobodnjak
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Jedna od najzinimljivih utakmica koje sam gledao u prenosima.Pravi derbi strašna utakmica i navjerovatan završetak.Čestitke na pobjedi.Kada ekipa uradi ovakvo nešto ,nepisano je pravilo da to presudi na kraju prvenstva.Moglo bi biti tako i ovaj put.Čestitke na velikoj pobjedi.Da je više ovakvih utakmica gdje bi nam bio kraj.

Sta reci, kakvu posluku porati?
Gledao sam samo 1.poluvrijeme, bio jako zivcan najoppkom istoga
Jer smo nezaluzeno gubili.
Oni iz jedine poluprilike poveli,jer realno neodlucnost zlatica i aleksica
je omogucilo maricu udarac na gol.
Prije toga fulamo 2 dobre sanse, poslije toga fulamo 2 dobre sanse.
Odem od kuce,pratim na ****, popizdm kad sam vidio da
je wagner zabio za 0-2, prestanem pratiti kada rodjak javio-Jesi vidio
ovo cudo?
Ja reko sta bi, pogledam zavrsni rezultat kad ono 3-2..
Majko mila veselja!!!
Bravo momci
Bravo treneru
Bravo navijaci
Laku noc svima a ljubomorne duse mogu da nam .....
Gledao sam samo 1.poluvrijeme, bio jako zivcan najoppkom istoga
Jer smo nezaluzeno gubili.
Oni iz jedine poluprilike poveli,jer realno neodlucnost zlatica i aleksica
je omogucilo maricu udarac na gol.
Prije toga fulamo 2 dobre sanse, poslije toga fulamo 2 dobre sanse.
Odem od kuce,pratim na ****, popizdm kad sam vidio da
je wagner zabio za 0-2, prestanem pratiti kada rodjak javio-Jesi vidio
ovo cudo?
Ja reko sta bi, pogledam zavrsni rezultat kad ono 3-2..
Majko mila veselja!!!
Bravo momci
Bravo treneru
Bravo navijaci
Laku noc svima a ljubomorne duse mogu da nam .....
Odavno više zivaca nisam potrošio,Široki sam kriv nakon 2:0,mogli smo kao Zeljo proći...zadnjih 10 minuta - remek djelo...Sada u Trebinje bez potcjenjivanja,jer Leotar nema više šta izgubiti.
Doktor baluna...
kakva utakmica,kakva atmosfera,legendarno,ovakve se utakmice desavaju jednom u 20 godina
bravo momci,bravo treneru,bravo navijaci !
ovakvu posjecenost od 9000ljudi u jednoj utakmici u bh ligi,mogu imati pored zrinjskog jos samo dva kluba,i to je dokaza koliko se volli nas klub i koliko smo veliki
idemo dalje utakmicu po utakmicu pa sta bog dadne,europa je imperativ,moramo ostati na zemlje !
cestitke i sirokom na odlicnoj utakmici,nadam se da par idiota nije pokvarilo ugodjaj na stadionu
ovakvu posjecenost od 9000ljudi u jednoj utakmici u bh ligi,mogu imati pored zrinjskog jos samo dva kluba,i to je dokaza koliko se volli nas klub i koliko smo veliki
idemo dalje utakmicu po utakmicu pa sta bog dadne,europa je imperativ,moramo ostati na zemlje !
cestitke i sirokom na odlicnoj utakmici,nadam se da par idiota nije pokvarilo ugodjaj na stadionu
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
- primasquadra
- Kontakt:
Jeli moguce da nema snimke utakmice negdje
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
svaka čast, ovo bi mogao postati vaš zubandanRosas7 je napisao/la:kakva utakmica,kakva atmosfera,legendarno,ovakve se utakmice desavaju jednom u 20 godina
a široki je sam kriv, ko ovako glupo izgubi nije zaslužio titulu
p.s. nadam se naravno da ćete još negdje ostaviti bodove, ali nekako ne vjerujem u to
ma ovo ce se pamtiti do kraja zivota,nezaboravnojestamaji je napisao/la:svaka čast, ovo bi mogao postati vaš zubandanRosas7 je napisao/la:kakva utakmica,kakva atmosfera,legendarno,ovakve se utakmice desavaju jednom u 20 godina
a široki je sam kriv, ko ovako glupo izgubi nije zaslužio titulu
p.s. nadam se naravno da ćete još negdje ostaviti bodove, ali nekako ne vjerujem u to
jos sam u transu ne vjerujem.....ljudi su pokazali da su snazno uz zrinjski,ovo vraca vjeru i u bh ligu
imamo do kraja par zeznutih utakmica,bit ce zanimljivo u svakom slucaju,ali ako dodjemo do zadnjeg kola i ta nam pobjeda bude trebala za prvaka,budi siguran da cemo je i dobiti,najvise me strah olimpica
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
- Crni gavran
- Kontakt:
Gledao sam utakmicu juce, imate odlicnou ekipu, jedino vam je stoperski pat katastrofa, a Stevo Nikolic nije smio da fula onakve zicere, sto mu po meni umanjuje kvalitet, jer iole kvalitetan centarfor ono ne smije fulati. Sto se tice utrke za prvaka, mislim da Siroki Brijeg ima najlaksi raspored, ali kad izgubis vodstvo od 2:0 8 minuta do kraja i onda te neko pobijedi, onda vise nema pravila. Najzanimljiviji finis u istoriji PL je pred nama.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
pa ako zrinjski ne moze pobjediti onda ni zeljo ne moze pobjediti? ili ce pak pusiti zelji?
osim toga zadnje kolo zeljo gostuje rudaru koji ce se vjerovatno do kraja boriti za opstanak
tako da ne razumijem tu pricu da zeljo ima laksi raspored
u gostima isti protivnici samo sto zrinjski ima jos otpisanog leotara a zeljo rudara koji se bori za opstanak
kuci zrinjski celika i mladost, a zeljo sarajevo i mladost
mislim da je ocito ko ima laksi raspored
osim toga zadnje kolo zeljo gostuje rudaru koji ce se vjerovatno do kraja boriti za opstanak
tako da ne razumijem tu pricu da zeljo ima laksi raspored
u gostima isti protivnici samo sto zrinjski ima jos otpisanog leotara a zeljo rudara koji se bori za opstanak
kuci zrinjski celika i mladost, a zeljo sarajevo i mladost
mislim da je ocito ko ima laksi raspored
Steta sto kup nije sad u srijedu
. Ali dobro, sad sam se uvjerio da smo favoriti i sve osim prolaza bi bilo uzasno razocaravajuce.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
http://herceg.ovina.info/vijesti/sport/ ... #news_view" onclick="window.open(this.href);return false;
Kadeti pobijedili 1:0, a juniori razbili Zelju sa 6:2. Bravo

Kadeti pobijedili 1:0, a juniori razbili Zelju sa 6:2. Bravo
Onako slabo Sarajevo teško da vam može šta.Lillard je napisao/la:Steta sto kup nije sad u srijedu. Ali dobro, sad sam se uvjerio da smo favoriti i sve osim prolaza bi bilo uzasno razocaravajuce.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
ako budu igrali ko danas stigut cemo vasu golrazlikuCroUltras je napisao/la:Ma neka Sarajevo i sa Zeljom odigra 0:0 i skoro svi zadovoljni;)
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ako nas ne izbacite iz kupa ubijte se svi na stadionu.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
Do uzvratne kup utakmice doci ce oni bez trenera sve su prilike.. 
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Iskreno se nadam da cemo doci sa drugim trenerom.ZrinjskiMostar je napisao/la:Do uzvratne kup utakmice doci ce oni bez trenera sve su prilike..
Ima do toga. Znao sam ja od pocetka kakav je Jarni tj. poznam njegovu trenersku karijeru i nigdje nije zabiljezio dobar rezultat. Ne znam koji su qrac gledali u vasoj upravi kad su ga birali... Ali dobro, nama pase 
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
A neznam brate tolika imena i znalci ipak iskusni igraci koji su igrali malo dalje po kvalitetnim ligama da nemogu Rudara dobiti definitivno nešto smrdi 
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Smrdi trener bez muda koji igra ziheraski.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.