NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

Gorki
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la Gorki » 05 apr 2014, 23:29

Bez provokacije i sl.tome,ali brojnost SN :thumbdown: Čitam komentare od vaših fanova a jedan je: "Jedinstvo naša svetinja" :thumbdown:
Pobjeda je bolja od orgazma!

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 05 apr 2014, 23:35

Gorki je napisao/la:Bez provokacije i sl.tome,ali brojnost SN :thumbdown: Čitam komentare od vaših fanova a jedan je: "Jedinstvo naša svetinja" :thumbdown:

Nema se šta pričati, to je do grada, do majmuna koji vole ispijati kafice, koji vole dr*ati ku*ac po fb, bariti curice, umjesto da dodju na utakmicu. Nas danas što je bilo, pljusak pada, mokri svi, ali navijamo. Došao sam kući sav mokar, i nije mi krivo sekundu jednu, jer je bilo predobro. Al idem kući i smije mi se neko iz kafića, nosim šal, pa sam ja glup. Znam da ćete shvatiti u čemu je problem.
Zadnja izmjena: NKJ, dana/u 05 apr 2014, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 05 apr 2014, 23:38

Gorki je napisao/la:Bez provokacije i sl.tome,ali brojnost SN :thumbdown: Čitam komentare od vaših fanova a jedan je: "Jedinstvo naša svetinja" :thumbdown:
Dosta je toga na stvari sto se tice brojnosti nase.. to su navijaci koji su dolazili i kad se borilo za opstanak i sada dolaze broj je sve veci i veci ali za jedan grad kao Bihac je sasvim odlicna brojka valjda nekad vratimo se i na onim par hiljada Sile nebeske na utakmicama Premier lige

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 05 apr 2014, 23:44

Biscann je napisao/la:
http://druga.tv/info/14300#/images/1" onclick="window.open(this.href);return false;

TIŠU MIŠU!

Ako ja krenem tražiti vaše slike i brojnosti začepit ću ti usta i smotat jezik ;) a vjeruj imam ih dosta,ne samo od SN nego i drugih navijačkih skupina ;)

Govorim za sad,jer ste prvi od starta sezone,rekao sam nije provokacija ali tu je još jedan anonimni i ajsplejer :puke:

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 05 apr 2014, 23:48

Gorki, kažem ti. Danas bi nas ja mislim još duplo bilo da ovo vrijeme ne sere, pljuskovi čitav dan. A i ne znam šta bi više trebalo da se dignu ljudi. Jbq

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 05 apr 2014, 23:52

Biscann je napisao/la:
NKJ je napisao/la:Gorki, kažem ti. Danas bi nas ja mislim još duplo bilo da ovo vrijeme ne sere, pljuskovi čitav dan. A i ne znam šta bi više trebalo da se dignu ljudi. Jbq
ma koliko je toliko je , mali je ovo grad
Nismo toliko ni mali sjeti se samo starije garde od prije 7-8 godina do onog ispadanja iz Premier lige sad u ovom gradu samo radjuaju se sminkeri koji ce puniti prve redove rb-a bondena

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 05 apr 2014, 23:57

Ovo je uvijek standardna raja koja prati uvijek tekme,znaci manje ih nece biti,samo se ta brojka iz utakmice u utakmicu moze povecavati.Ali vjeruj mi druze ne poznajes bihacki temperament,i ovo sto dolaze simpatizeri sto je brojka na izuzetno lijepom broju koju nema pola premijerligasa,ali to je opet vecina starije raje,zalosno je to sto mladi ne dolaze na tekme.Kroz Bihac grad prodjes kroz grad sa salom,ili kad nije utakmica kad se nesto radi oko kluba vecina ce ga opsovat,ili ismijavat,a da ne spominjem ostale gradove kantona.Tako da je ova brojka na jako visokom nivou,jos ako cemo gledat broj stanovnistva,Tuzla-Bihac realno kod vas bi morala jos veca brojka biti,jer ste puno veci grad od nas,a da ne spominjem Sarajevo i jos neke gradove,tako da.....
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 05 apr 2014, 23:59

NKJ je napisao/la:Gorki, kažem ti. Danas bi nas ja mislim još duplo bilo da ovo vrijeme ne sere, pljuskovi čitav dan. A i ne znam šta bi više trebalo da se dignu ljudi. Jbq
Kontam te druže u potpunosti,veliki je problem danas prije/poslije tekme vidjeti se sa curom.Ali kad je tekma,tekma je ;) Ybg osim ako je posao ili sl.tome u pitanju..onda se proprati preko medija :mrgreen: :bih:

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 06 apr 2014, 00:03

Bihac96 je napisao/la:
Ovo je uvijek standardna raja koja prati uvijek tekme,znaci manje ih nece biti,samo se ta brojka iz utakmice u utakmicu moze povecavati.Ali vjeruj mi druze ne poznajes bihacki temperament,i ovo sto dolaze simpatizeri sto je brojka na izuzetno lijepom broju koju nema pola premijerligasa,ali to je opet vecina starije raje,zalosno je to sto mladi ne dolaze na tekme.Kroz Bihac grad prodjes kroz grad sa salom,ili kad nije utakmica kad se nesto radi oko kluba vecina ce ga opsovat,ili ismijavat,a da ne spominjem ostale gradove kantona.Tako da je ova brojka na jako visokom nivou,jos ako cemo gledat broj stanovnistva,Tuzla-Bihac realno kod vas bi morala jos veca brojka biti,jer ste puno veci grad od nas,a da ne spominjem Sarajevo i jos neke gradove,tako da.....
Nije to do većeg grada. Najveći je problem kod vodstva navijača. Treba izabrati dobre vodje koje će se više angazirati i probuditi malo svijest kod nas.Ne moze biti vodja neko ko čeka od utakmice do utakmice da se pojavi u javnosti a van termina za odigravanje utakmica leži kod kuće. Sa malo truda moze se to popraviti

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 06 apr 2014, 00:10

NKJ je napisao/la:

Nema se šta pričati, to je do grada, do majmuna koji vole ispijati kafice, koji vole dr*ati ku*ac po fb, bariti curice, umjesto da dodju na utakmicu. Nas danas što je bilo, pljusak pada, mokri svi, ali navijamo. Došao sam kući sav mokar, i nije mi krivo sekundu jednu, jer je bilo predobro. Al idem kući i smije mi se neko iz kafića, nosim šal, pa sam ja glup. Znam da ćete shvatiti u čemu je problem.
Bravo za komentar. I u nas je slična situacija, tako da potpuno razumijem kakvo je stanje trenutno u SN. To je standardna ekipa koja je tu, a ovi ostali rade što je naveo već gore, i huligančići po fejsbuku i face u gradu lafo.

Jednostavno ne zna se šta uraditi a da se poveća broj ljudi.. Ali kaže se bitan je kvalitet a ne kvantitet.. svaka čast za SN svaku tekmu su do sad prošli i momci su stvarno extra u što sam se uvjerio u Srebreniku lično. Lijep pozdrav :D :bow:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 06 apr 2014, 00:12

sigurnoable je napisao/la:
Bihac96 je napisao/la:
Nije to do većeg grada. Najveći je problem kod vodstva navijača. Treba izabrati dobre vodje koje će se više angazirati i probuditi malo svijest kod nas.Ne moze biti vodja neko ko čeka od utakmice do utakmice da se pojavi u javnosti a van termina za odigravanje utakmica leži kod kuće. Sa malo truda moze se to popraviti

Grijesis druze oko vodstva navijaca,mozda neznas ali trenutno ovi decki rade veliki posao,ja neznam na koji oni nacin vise da privuku raju na stadion,jedino da idu od stana do stana i da ih izvlace vani,sto god da uradis kad raja nece,onda nece,i nemoj prozivat dzabe ljude.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 06 apr 2014, 00:23

Biscann je napisao/la:Nije to do većeg grada. Najveći je problem kod vodstva navijača. Treba izabrati dobre vodje koje će se više angazirati i probuditi malo svijest kod nas.Ne moze biti vodja neko ko čeka od utakmice do utakmice da se pojavi u javnosti a van termina za odigravanje utakmica leži kod kuće. Sa malo truda moze se to popraviti

mogu ti reci da stari nisi upravu nikako , svaka cast ovim momcima koji vode SN , ovim momcima koji redovno oranizuju gostovanja, koji svaki dan se angaziraju u svim sverama ove ludosti , koji su stalno u pokretu , da nije njih u ovo glupo vrijeme tesko da bi SN funkcionisala na ovom nivou , kapa dole ;)[/quote]

Možda sam se loše izrazio ili si me krivo skontao, kapa dole i od mene sto se tice organizacije za gostovanja ali nije samo u gostovanju.Prvo treba riješiti problem sto se tice domaćeg terena, ja ne znam kako ali sigurno ove starije vodje još kad smo bili zadnji put u Premier ligi znaju neko rješenje. Naravno ima tu i do nas samih koliko mogu da primjetim sto kažu u gradu su to glavne face, neki razbijači vozikaju se sa babinim autima, zenskarosi.... To se sve pokupilo nažalost iz kuće i nije džaba rečeno kakvi su ti roditelji takav ćeš i ti biti. Mislim da dosta ima ljudi koji misle ako si vatreni navijač da si onda huligan ili neka propalica i to ustvari budi strah od odlaska samih na utakmice......Mislim komplikovan smo mi narod pogotovo ovdje u Krajini. :S

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 06 apr 2014, 00:24

Cestitam Jedinstvu na zasluzenoj pobjedi. Idemo dalje :)

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 06 apr 2014, 01:36

Sve sto ste naveli gore stoji momci se trude organiziraju ali kako nekom dati na svijest da je potreban Jedinstvu da je to klub iz njegovog grada i da moze odvojiti tih 2 sata otici na utakmicu izbaciti iz sebe navijanjem sve negativnosti koje mu se nakupe.. Neke stariji kazu nece na Istok kazu za nas je Sila nebeska uvijek bila na Zapadu..

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 06 apr 2014, 01:47

Interista je napisao/la:Sve sto ste naveli gore stoji momci se trude organiziraju ali kako nekom dati na svijest da je potreban Jedinstvu da je to klub iz njegovog grada i da moze odvojiti tih 2 sata otici na utakmicu izbaciti iz sebe navijanjem sve negativnosti koje mu se nakupe.. Neke stariji kazu nece na Istok kazu za nas je Sila nebeska uvijek bila na Zapadu..
Da se ide gledat jedinstvo i navijat da bi se izbacile negativnosti koje se nakupe....kakav si ti :wtf:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Mirzoni89
Kontakt:

Post Postao/la Mirzoni89 » 06 apr 2014, 01:50

LloriS je napisao/la:
Mirzoni89 je napisao/la:akBd i ove godine insAllah...

slika
Mirzoni kako si mlad na ovoj slici kraj ovog cupe desno :D
E brate, tad se bjezalo od kuce da bi se navijalo za voljeni klub...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 06 apr 2014, 01:57

staragarda je napisao/la:
Interista je napisao/la:Sve sto ste naveli gore stoji momci se trude organiziraju ali kako nekom dati na svijest da je potreban Jedinstvu da je to klub iz njegovog grada i da moze odvojiti tih 2 sata otici na utakmicu izbaciti iz sebe navijanjem sve negativnosti koje mu se nakupe.. Neke stariji kazu nece na Istok kazu za nas je Sila nebeska uvijek bila na Zapadu..
Da se ide gledat jedinstvo i navijat da bi se izbacile negativnosti koje se nakupe....kakav si ti :wtf:
Gdje se jedino mozes dobro izderati poderati grlo za sat i po nego na utakmici ;)

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 06 apr 2014, 10:17

Ja idem na utakmice vec par godina ali eto nikad da se nakanim otici na okupljanje SN, par puta sam planirao ali tesko je sam, kad sam skoro jedini od svog drustva koji bas voli Jedinstvo i voli ici na utakmice. Ponekad neko dođe sa mnom kad su im cure zauzete i tako. Ono sta SN radi je za svaku pohvalu :clap:

I da dodam nesto za ove šminkere. Oni cak ni repku ne gledaju, znaci kad se okupimo po gradskim kaficima da gledamo repku tačno ih uvijek vidis nosaju šaleve, mobitel u ruci i ganjaju neke cure. Pa da neko ne moze sat i po vremena bez toga mi nikako nije jasno. Sta sam puta dozivio da mi ljudi kazu pa sto ides na utakmice nema od njih nista ali jbg kad ja to volim i sta ces.

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 06 apr 2014, 11:12

Ja i jedan kolega smo isli redovno, znaci od citavog drustva samo nas dvojica, sada nas subotom ide po 10tak sto smo uvijek zajedno. Samo sam ih nagovarao, dosadjivao, haj samo vidite kako je, vidjeli koja je magija, sada jedva cekaju utakmice.. Da je svako nagovorio trojicu cetvoricu kolega jos da dodju, bilo bi nas po 1000 na tribini, ali jbq. Meni je bitno da ko dodje da i navija, ne da stoji na tribini i smije se. A ono juče je bilo vrhunski, onako svaki put treba.

I za vodje se nema šta reći, oni žive za Jedinstvo i za grupu. Svaka im čast na svemu šta su uradili.

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 06 apr 2014, 14:10

NKJ je napisao/la:Ja i jedan kolega smo isli redovno, znaci od citavog drustva samo nas dvojica, sada nas subotom ide po 10tak sto smo uvijek zajedno. Samo sam ih nagovarao, dosadjivao, haj samo vidite kako je, vidjeli koja je magija, sada jedva cekaju utakmice.. Da je svako nagovorio trojicu cetvoricu kolega jos da dodju, bilo bi nas po 1000 na tribini, ali jbq. Meni je bitno da ko dodje da i navija, ne da stoji na tribini i smije se. A ono juče je bilo vrhunski, onako svaki put treba.

I za vodje se nema šta reći, oni žive za Jedinstvo i za grupu. Svaka im čast na svemu šta su uradili.
ima li kakvih slika? moze i u inbox neki link, hvala
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.