ovo je dobar ok post i ovdje covjeka treba pohvalit kad ga vec cesto kritikujemo,objektivan post iako svi znaju koliko gotivi Jamesa ipak je stavio realno Duranta.Iako se zna koliko mu nisu dragi Bullsi on je ipak stavio NoahaLenBias je napisao/la:MVP: Durant (ipak zasluzuje nakon sto predje jordana i njegov niz)
MIP: Dragić (mladi janez igra kosarku zivota)
ROY: Michael Carter-Williams (uzasna generacija novaka, ovaj je mozda najmanje los)
DPOY: Noah (Hibbert i ostali navodni defanzivci su podbacili)
6th Man: Manu (argentinski majstor ponovo igra kako zna)
COY: Casey (covjek koji dobija najmanje kredita ove sezone a radi odlican posao)
:violina:
NBA Awards sezona 2015/2016
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Awards 2014
- Donnie Darko
- Kontakt:
U biti slažem se sa svim osim izborom za trenera godine. Hornacek. Možda Jamaal za šestog, ali i Manu je zaslužio.
Veliki dio sezone sam bio za to da Hibbert osvojio DPoY, ali ove skorije igre su sramotne.
Veliki dio sezone sam bio za to da Hibbert osvojio DPoY, ali ove skorije igre su sramotne.
Statistički nije dovoljno bolji od Griffina da to bude sigurno.Uzmimo u obzir da je to najbolja statistički petorka sezone,a ne najboljih 5 igrača.filip13 je napisao/la:mislim da će se većina složiti da za dva igrača nema sumnje da će biti u najboljoj petorci,durant i james
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mogao bi Hornacek ako ulete u PO, ako ne udju onda nema poente da on bude..Donnie Darko je napisao/la:U biti slažem se sa svim osim izborom za trenera godine. Hornacek. Možda Jamaal za šestog, ali i Manu je zaslužio.

To da je "od govana napravio pitu", jeste..Tu ekipu da trenira Drew imali bi 20 pobjeda

slazem se i ja za hornaceka, ne bi mi bilo ni najmanje krivo da on bude izabran, on mi je svakako jedan od favorita ali sam onog izabrao cisto iz razloga sto cini mi se niko prije nije a definitivno je zasluzio da bude spomenut u raspravi za trenera godine, nebitno sto je to taj slabi istok
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Svaka čast Hornaceku,ali ako ne uhvati playoff bilo bi mu bezveze dati tu nagradu.
ovo stoji naravno i apsolutno se slazemKawhi je napisao/la:Svaka čast Hornaceku,ali ako ne uhvati playoff bilo bi mu bezveze dati tu nagradu.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Bezveznije je dati nekome sa istoka koji je lafo uhvatio playoff, a na zapadu bi bili primorani da tankiraju jos u januaru.
Ako Hornacek ne bude trener godine, onda treba biti Popovich.
Ako Hornacek ne bude trener godine, onda treba biti Popovich.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Meni je najvise upitna nagrada DPOY. Ja ne mogu da vjerujem da je opet Hibbert tu u vrhu i velike su sanse da to osvoji..Prije bih dao Noahu ili Ibaki.
Isto tako trener godine po meni Thibodeau, ima 45-32. Ostao bez Rosea i Denga, dva od 3 najvaznija igraca...
Isto tako trener godine po meni Thibodeau, ima 45-32. Ostao bez Rosea i Denga, dva od 3 najvaznija igraca...
pa nije bas da je samo "uhvatio" ali hajde, nema veze nit je potrebno da raspravljamo o tome
- Donnie Darko
- Kontakt:
MVP Toronta je Masai Ujiri. On je se riješio Gaya i Bargnania, čime je i teoretski osigurao Torontu uspješnu sezonu.
Jedini sa istoka koji može ući u raspravu za trenera godine je Thibs. Mada je i to upitno jer protiv zapada ima 12-17 omjer. Al hajd.
Jedini sa istoka koji može ući u raspravu za trenera godine je Thibs. Mada je i to upitno jer protiv zapada ima 12-17 omjer. Al hajd.
dobroDonnie Darko je napisao/la:MVP Toronta je Masai Ujiri. On je se riješio Gaya i Bargnania, čime je i teoretski osigurao Torontu uspješnu sezonu.
LenBias je napisao/la:pogledaj par komentara iznad kome sam dao glas
nisam vidio,svaka čast
Kawhi je napisao/la:Statistički nije dovoljno bolji od Griffina da to bude sigurno.Uzmimo u obzir da je to najbolja statistički petorka sezone,a ne najboljih 5 igrača.filip13 je napisao/la:mislim da će se većina složiti da za dva igrača nema sumnje da će biti u najboljoj petorci,durant i james
da,dva krila bi trebala biti durant i james,svaka čast griffinu
Sramota će biti ako Noah ne bude DPOY.tuzlak1987 je napisao/la:Meni je najvise upitna nagrada DPOY. Ja ne mogu da vjerujem da je opet Hibbert tu u vrhu i velike su sanse da to osvoji..Prije bih dao Noahu ili Ibaki.
Nevjerovatno, ali prvi put se slazem sa Lenbiasom. Mozes ti kad hoces.LenBias je napisao/la:MVP: Durant (ipak zasluzuje nakon sto predje jordana i njegov niz)
MIP: Dragić (mladi janez igra kosarku zivota)
ROY: Michael Carter-Williams (uzasna generacija novaka, ovaj je mozda najmanje los)
DPOY: Noah (Hibbert i ostali navodni defanzivci su podbacili)
6th Man: Manu (argentinski majstor ponovo igra kako zna)
COY: Casey (covjek koji dobija najmanje kredita ove sezone a radi odlican posao)
:violina:

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
MVP Durant ( definitivno mora biti on )
MIP Dragić ( ima još igrača koji su se popravili ali on se najviše ističe )
ROY M. Carter-Williams ( početak sezone ga je učinio velikim, a i slaba mu je konurencija doduše
DPOY Noah - Ako Noah ne dobije James će dobiti, ali Noah je po meni DPOY
6th Man: Morris ili meni drag Vince
COY: Popovič standard
MIP Dragić ( ima još igrača koji su se popravili ali on se najviše ističe )
ROY M. Carter-Williams ( početak sezone ga je učinio velikim, a i slaba mu je konurencija doduše
DPOY Noah - Ako Noah ne dobije James će dobiti, ali Noah je po meni DPOY
6th Man: Morris ili meni drag Vince

COY: Popovič standard
91,6 prima prva odbrana lige
- BernardBarnjak
- Kontakt:
MVP: KD.
ROY: MCW.
MIP: Anthony Davis.
6th: Markieff Morris ili Jamal Crawford.
COY: Randy Wittman ili Kevin McHale.
DPY: Joakim Noah.
ROY: MCW.
MIP: Anthony Davis.
6th: Markieff Morris ili Jamal Crawford.
COY: Randy Wittman ili Kevin McHale.
DPY: Joakim Noah.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nikad neću shvatit na koji fazon prvi pik drafta može osvojiti MIP u svojoj sophmore sezoni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.