BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
7-5 Neiminen
Sasvim očekivano od naših tenisera a pogotovo od Damira. Protiv Jarkka se ono nije smjelo desit, Jarkko je previše iskusan i kvalitetan teniser. Imaš jednu šansu koju moraš korist.
Sasvim očekivano od naših tenisera a pogotovo od Damira. Protiv Jarkka se ono nije smjelo desit, Jarkko je previše iskusan i kvalitetan teniser. Imaš jednu šansu koju moraš korist.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
http://www.daviscup.com/en/draws-result ... frica.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Mi smo domaćini ako prođemo
Mi smo domaćini ako prođemo
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Neiminen vodi 3-2, Damir imao break loptu ali ne iskorištava to Damir.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Što me nerviraju ovi po fb sto svaki cas pisu "Ajdee","jel break","ko servira" u majko mila -.- damn
Izgleda da će Mirza rješavati prolaz. Nadam se da je ostalo snage u njemu 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- legenda reala
- Kontakt:
A tek ovi što svako malo pitaju, da nema možda stream, iako je pedeset puta rečeno da nema kamera u dvorani, čovjek se trudi da prenese oni samo zapitkivaju, ja sam ugasio i pratim ovdjexinxee je napisao/la:Što me nerviraju ovi po fb sto svaki cas pisu "Ajdee","jel break","ko servira" u majko mila -.- damn
Joj sad sam malo gledo ovu prvu grupu, i jedva sam skonto šta i kako
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Kako ja znam samo se vraćaju oni koji su imali bye, a ako si dobio prvo kolo onda si osigur'o opstanak.legenda reala je napisao/la:A tek ovi što svako malo pitaju, da nema možda stream, iako je pedeset puta rečeno da nema kamera u dvorani, čovjek se trudi da prenese oni samo zapitkivaju, ja sam ugasio i pratim ovdjexinxee je napisao/la:Što me nerviraju ovi po fb sto svaki cas pisu "Ajdee","jel break","ko servira" u majko mila -.- damn![]()
Joj sad sam malo gledo ovu prvu grupu, i jedva sam skonto šta i kako![]()
nije isti sistem kao u ovoj drugoj, iako jedno kolo pobjediš to ne znači da ćeš opstati jer ako u sljedećem izgubiš opet se vraćaš u razigravanje za opstanak pa ako izgubiš i to, ideš u play-out, jesam dobro skonto retro
![]()
Kada prodjes prvo kolo osigurao si opstanak, Grci koje smo mi dobili su izgubili 4-1 ovo kolo i oni su ispali iz druge grupe.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Priča on o prvoj grupi.retro je napisao/la:Kada prodjes prvo kolo osigurao si opstanak, Grci koje smo mi dobili su izgubili 4-1 ovo kolo i oni su ispali iz druge grupe.
"Neko naguravanje na tribinama izmedju nasih i Finskih navijaca, tako da je trenutno pauza kratke u toku"
"Nakon sto je nekoliko nasih navijaca istjerano sa tribina, bez nekog ociglednog razloga mec je nastavljen Damir servira i vodi 15:00 "
"Nakon sto je nekoliko nasih navijaca istjerano sa tribina, bez nekog ociglednog razloga mec je nastavljen Damir servira i vodi 15:00 "
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
6-6
TB:
1-0 Neiminen
1-1
2-1 Neiminen - pogodio nets.
mini break
3-1 Neiminen
4-1 Neiminen
5-1 Neiminen
6-1 Neiminen
7-1 Neiminen
Neiminen uzima 2. set 7-6(1) i vodi 2-0 u setovima. Sve pada na Mirzina leđa, što je bilo i očekivano.
TB:
1-0 Neiminen
1-1
2-1 Neiminen - pogodio nets.
3-1 Neiminen
4-1 Neiminen
5-1 Neiminen
6-1 Neiminen
7-1 Neiminen
Neiminen uzima 2. set 7-6(1) i vodi 2-0 u setovima. Sve pada na Mirzina leđa, što je bilo i očekivano.
Zadnja izmjena: Unofficialpage, dana/u 06 apr 2014, 13:41, ukupno mijenjano 6 puta.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- legenda reala
- Kontakt:
http://www.daviscup.com/en/draws-result ... frica.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;DukeOfWellington je napisao/la: Kako ja znam samo se vraćaju oni koji su imali bye, a ako si dobio prvo kolo onda si osigur'o opstanak.
a ko će popuniti ova slobodna mjesta kod Rusije,Portugala,Rumunije i Latvie
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Skliznuće direktno u tu "sljedeću" rundu (vidiš da je isti datum u pitanju).legenda reala je napisao/la:http://www.daviscup.com/en/draws-result ... frica.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;DukeOfWellington je napisao/la: Kako ja znam samo se vraćaju oni koji su imali bye, a ako si dobio prvo kolo onda si osigur'o opstanak.
Zadnja izmjena: DukeOfWellington, dana/u 06 apr 2014, 13:40, ukupno mijenjano 1 put.
nista,Mirza ce to zavrsiti protiv pauka 
- legenda reala
- Kontakt:
Aha, jedino ako Poljaci danas ne preokrenu protiv HrvatskeDukeOfWellington je napisao/la:Skliznuće direktno u tu "sljedeću" rundu (vidiš da je isti datum u pitanju).legenda reala je napisao/la:http://www.daviscup.com/en/draws-result ... frica.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;DukeOfWellington je napisao/la: Kako ja znam samo se vraćaju oni koji su imali bye, a ako si dobio prvo kolo onda si osigur'o opstanak.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Neiminen pravi break, vodi 2-1.
3-1 Neiminen. Damir imao 2 re-break lopte ali ne iskorištava. Dobra partija Damira, dobro je se nosio sa Jarkkom ali više od ovog nije moglo.
3-1 Neiminen. Damir imao 2 re-break lopte ali ne iskorištava. Dobra partija Damira, dobro je se nosio sa Jarkkom ali više od ovog nije moglo.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Mirza je u petak došao do ključne pobjede ovdje, mi ovo možemo izgubiti jedino ako on odigra toliko grozno da poništi onu veliku pobjedu protiv Nieminena, sve je u njegovim rukama, al' doslovno. Ne treba kriviti Damira, iskreno da Mirza igra protiv Nieminena još pet mečeva teško da bi dobio jedan, ne možemo očekivati da igrači nivoa Mirze i Damira dva puta u tri dana uzmu takvog igrača.
Da je uzeo onaj prvi set možda bi i mogao da ga dobije. Nevjerovatno kako većina naših sportaša ima tu psihičku barijeru i neku vrstu straha od uspjeha..DukeOfWellington je napisao/la:Mirza je u petak došao do ključne pobjede ovdje, mi ovo možemo izgubiti jedino ako on odigra toliko grozno da poništi onu veliku pobjedu protiv Nieminena, sve je u njegovim rukama, al' doslovno. Ne treba kriviti Damira, iskreno da Mirza igra protiv Nieminena još pet mečeva teško da bi dobio jedan, ne možemo očekivati da igrači nivoa Mirze i Damira dva puta u tri dana uzmu takvog igrača.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
J. Neiminen vs D. Džumhur 3-0 (7-5 / 7-6(1) / 6-1)
Potpuno očekivan rasplet situacije, kako god dobar mečl Damira, pružio je sasvim pristjnu borbu Jarkku.
Potpuno očekivan rasplet situacije, kako god dobar mečl Damira, pružio je sasvim pristjnu borbu Jarkku.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.