Novakfilip13 je napisao/la:koji igrač je u ovoj sezoni 90 % svojih pogodaka iz igre postigao iza linije za tri poena?
NBA kviz :)
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA kviz :)
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
jose je napisao/la:Novakfilip13 je napisao/la:koji igrač je u ovoj sezoni 90 % svojih pogodaka iz igre postigao iza linije za tri poena?
bek,odigrao preko 450 utakmica sa minutažom većom od 22 minuta prosječno a postigao manje od 20 trojki u karijeri?
filip13 je napisao/la:bek,odigrao preko 450 utakmica sa minutažom većom od 22 minuta prosječno a postigao manje od 20 trojki u karijeri?
niko?
filip13 je napisao/la:filip13 je napisao/la:bek,odigrao preko 450 utakmica sa minutažom većom od 22 minuta prosječno a postigao manje od 20 trojki u karijeri?
niko?
tako teško pitanje?
livingston iz netsa je odgovor ako ikog zanima 
@bernarde,ima li te živog?
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Tu sam.filip13 je napisao/la:@bernarde,ima li te živog?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
BernardBarnjak je napisao/la:Tu sam.filip13 je napisao/la:@bernarde,ima li te živog?
postavljaj nešto da igramo
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Protiv koje tima je Michael Jordan odigrao prvu NBA utakmicu?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
BernardBarnjak je napisao/la:Protiv koje tima je Michael Jordan odigrao prvu NBA utakmicu?
cleveland?
- BernardBarnjak
- Kontakt:
ne.filip13 je napisao/la:BernardBarnjak je napisao/la:Protiv koje tima je Michael Jordan odigrao prvu NBA utakmicu?
cleveland?
washington, al' nastavite bez mene.
'nako, ponekad navratim u kontrolu...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Pasha je napisao/la:washington, al' nastavite bez mene.
BernardBarnjak je napisao/la:Pasha je napisao/la:washington, al' nastavite bez mene.
ajd nastavi ti
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Protiv kojeg tima je Kukoč odigrao svoju prvu zvaničnu utakmicu u dresu Bullsa?
Protiv Stršljenova.BernardBarnjak je napisao/la:Protiv kojeg tima je Kukoč odigrao svoju prvu zvaničnu utakmicu u dresu Bullsa?
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Da. Kukoč je prvu utakmicu odigrao protiv Charotte Hornetsa. Imao je 10 pts.jose je napisao/la:Protiv Stršljenova.BernardBarnjak je napisao/la:Protiv kojeg tima je Kukoč odigrao svoju prvu zvaničnu utakmicu u dresu Bullsa?
Pitanje:
Vlade Divac svoju NBA karijeru zapoceo je i zavrsio u dresu Lakersa. Zanimljivo je da je svoju prvu i svoju zadnju utakmicu odigrao protiv istog tima.
Protiv kojeg?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.