Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
jedan rani
Zenit-Rubin 1 1.55
K.Erciyesspor-Elazigspor 1 1.85
Malaga-Granada / Malaga dg 1.20
3.44
Zenit-Rubin 1 1.55
3.44
- pintol_TM87
- Kontakt:
Slavija 1
Travnik 1
Sarajevo 2
@4.33
Kvota na Slaviju pada i pada.
Travnik 1
Sarajevo 2
@4.33
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Oba glatko prodjoseGuarin14 je napisao/la:Affallo i Green obojica na po 15,5 mi izgledaju odlicno,ali ja naravno nemam para u Maxbetu nego u mrtvom Premieru,pa covjek nikako nije pametan,sta da odigra...
Jedan raniji:
Zenit 1
Den Haag - Utrecht oba daju
Trabzon - Karsyaka oba daju
- dr.van nostrand
- Kontakt:
LB James 26,5 over 1,85
Zadnjih sezona protiv Knicksa briljira.
Ove sezone je u sva tri susreta na 30+ (32, 30 i 31 poen).
Ne znam ko bi ga mogao ponovo zaustaviti kod Knicksa protiv kojih James voli igrat.
Susret bi mogao biti "paklen", oba tima traze pobjedu, Knicksima je skoro pa bit˙ ili ne bit˙, Miami zeli za sebe vodecu poziciju na Istoku.
Generalno u najboljoj je formi u ekipi Heata, vjerujem da i ovaj put nece zakazati protiv Knicksa.
Zadnjih sezona protiv Knicksa briljira.
Ove sezone je u sva tri susreta na 30+ (32, 30 i 31 poen).
Ne znam ko bi ga mogao ponovo zaustaviti kod Knicksa protiv kojih James voli igrat.
Susret bi mogao biti "paklen", oba tima traze pobjedu, Knicksima je skoro pa bit˙ ili ne bit˙, Miami zeli za sebe vodecu poziciju na Istoku.
Generalno u najboljoj je formi u ekipi Heata, vjerujem da i ovaj put nece zakazati protiv Knicksa.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- akisarajevo92
- Kontakt:
ZgMiky Rijeka-Hajduk 1, šta ti misliš?
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ja cekam ova tri para za 368 posto sam spojio sinoc sa Realom i nasim rukometom i stavio 50 kermi ,s tim sto imam Slaviju 1x,imao sam je na drugom cistog keca ali taj tiket mi je Inter sjebao,inace vec je jucer velika razlika bila u kvotama recimo u Premieru 1 na Slaviju je bio 2.10 a u Wiliamsu 1.90..sad gledam Premier je spustio na 1.75 i u Wiliamsu je kvota dosla na istopintol_TM87 je napisao/la:Slavija 1
Travnik 1
Sarajevo 2
@4.33
Sasvim realan slijed,gosti bez ambicija igraju sto moraju,u Evropu nemogu licence nema,,bez 5 igraca,domacinima sve obratno,pobjeda pod moranjem,novi trener,svi igraci spremni itd itd,cudo se mora desiti da ovi kiksaju...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hph ... 9047_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; e sta odigrati danas nakon ove tugee..
vjeran samo Tebi i za sve Ti hvalaa
johnnyyK je napisao/la:nesto sitno NBA za veceras:
j.green (17,5) - vise
b.knight (17,5) - vise
nba 30/46(65%)
tenis 18/25(72%)
kladionica : PREMIER
Evo ga za danas,fino izgleda

nba:
l.james (26,5) - vise
c.anthony (28,5) - manje
j.r.smith (15,5) - vise
c.paul (19,5) - vise
p.millsap (19,5) - manje
tenis:
federer - golubev (+7,5) - h1
petkovic - cepelova (+3,5) - h1
kratke analize :
L.JAMES (26,5) - VISE
Lebron redovno briljira kada su u pitanju mecevi protiv Knicksa, pa je tako ove sezone ubacivao 32, 31 i 30 poena.U trci su za prvo mjesto na Istoku, pa ima je svaka utakmica do kraja vazna kao i Knicksima.Nije jos razjasnjeno hoce li igrati Wade, no mislim da bi svakako trebao ici preko, jer ga jednostavno nema tko cuvati u gostujucoj ekipi...
C.ANTHONY (28,5) - MANJE
Sam Melo je izjavio da ce ozljeda ramena, utjecati na njegovu igru veceras, a ionako u posljednje vrijeme uzima dosta manje suteva sa sve boljom formom ostalih igraca, posebice Smitha.U tri meca ove sezone, dva puta je ubacio 29 a jednom 26...
J.R.SMITH (15,5) - VISE
Smith u posljednje vrijeme igra jako dobro i dosta je efikasan, a glavni razlog je njegova pojava na parketu odnosno cinjenica da je u zadnje dvije utakmice opucao nevjerojatnih 28 trica, a cak 16 protiv Wizardsa.Carmelo je, kao sto sam naveo, ozlijeden, no nije nista ozbiljno, pa ce on sigurno uzeti opet jako puno suteva i prijeci ovu mizernu granicu.Zanimljivo je da Smith kroz citavu sezonu uzima oko 6 trica po utakmici, zadnjih 10 cak 9 trica, zadnjih 5 - 11 trica, a zadnje 3 - 13...
C.PAUL (19,5) - VISE
Gradski derbi se veceras igra u Staples Centru, gdje ne bi trebalo biti previse pitanja oko pobjednika a i blowout je jako izvjestan, no ja ga ipak uzimam.Igraju protiv gradskih rivala, ekipe koja ocajno brani PG poziciju, a nadam se da ce to CP3 iskoristiti.Ocekuje se jako puno poena, a smatram da bi i Griffin trebao preci bez previse problema...
P.MILLSAP (19,5) - MANJE
Millsap je katastrofalan protiv Indiane ove sezone, i upravo iz toga razloga ga igram manje za veceras.U tri meca je ubacivao 7,4 i 7 poena a nadam se da se bas veceras nece raspucati...
FEDERER - GOLUBEV (+7,5) - h1
Da ne bi bilo zabune, Davis Cup se igra u 3 dobivena seta gdje smatram da Golubev nema prevelike sanse usprkos tome stoje porazio trenutno najbolje plasiranog Svicarskog tenisaca-Stana Wawrinku.Ocekujem laganu pobjedu Rogera pred domacom publikom koja je bila odlicna ovih nekoliko dana.Ovo ce im biti 1. medusobni ogled...
PETKOVIC - CEPELOVA (+3,5) - h1
Petkovic je pokazala kakav tenis zna igrati i kakav je ustvari nekada igrala kada je i bila u top10.Iako je Cepelova igrala jako dobro, ne vjerujem da moze konkurirati Njemici.Petkovic jos uvijek nema poraza na zemlji ove sezone, a nadam se da ce tako ostati i na kraju ovoga meca...SRETNO
l.james (26,5) - vise
c.anthony (28,5) - manje
j.r.smith (15,5) - vise
c.paul (19,5) - vise
p.millsap (19,5) - manje
tenis:
federer - golubev (+7,5) - h1
petkovic - cepelova (+3,5) - h1
kratke analize :
L.JAMES (26,5) - VISE
Lebron redovno briljira kada su u pitanju mecevi protiv Knicksa, pa je tako ove sezone ubacivao 32, 31 i 30 poena.U trci su za prvo mjesto na Istoku, pa ima je svaka utakmica do kraja vazna kao i Knicksima.Nije jos razjasnjeno hoce li igrati Wade, no mislim da bi svakako trebao ici preko, jer ga jednostavno nema tko cuvati u gostujucoj ekipi...
C.ANTHONY (28,5) - MANJE
Sam Melo je izjavio da ce ozljeda ramena, utjecati na njegovu igru veceras, a ionako u posljednje vrijeme uzima dosta manje suteva sa sve boljom formom ostalih igraca, posebice Smitha.U tri meca ove sezone, dva puta je ubacio 29 a jednom 26...
J.R.SMITH (15,5) - VISE
Smith u posljednje vrijeme igra jako dobro i dosta je efikasan, a glavni razlog je njegova pojava na parketu odnosno cinjenica da je u zadnje dvije utakmice opucao nevjerojatnih 28 trica, a cak 16 protiv Wizardsa.Carmelo je, kao sto sam naveo, ozlijeden, no nije nista ozbiljno, pa ce on sigurno uzeti opet jako puno suteva i prijeci ovu mizernu granicu.Zanimljivo je da Smith kroz citavu sezonu uzima oko 6 trica po utakmici, zadnjih 10 cak 9 trica, zadnjih 5 - 11 trica, a zadnje 3 - 13...
C.PAUL (19,5) - VISE
Gradski derbi se veceras igra u Staples Centru, gdje ne bi trebalo biti previse pitanja oko pobjednika a i blowout je jako izvjestan, no ja ga ipak uzimam.Igraju protiv gradskih rivala, ekipe koja ocajno brani PG poziciju, a nadam se da ce to CP3 iskoristiti.Ocekuje se jako puno poena, a smatram da bi i Griffin trebao preci bez previse problema...
P.MILLSAP (19,5) - MANJE
Millsap je katastrofalan protiv Indiane ove sezone, i upravo iz toga razloga ga igram manje za veceras.U tri meca je ubacivao 7,4 i 7 poena a nadam se da se bas veceras nece raspucati...
FEDERER - GOLUBEV (+7,5) - h1
Da ne bi bilo zabune, Davis Cup se igra u 3 dobivena seta gdje smatram da Golubev nema prevelike sanse usprkos tome stoje porazio trenutno najbolje plasiranog Svicarskog tenisaca-Stana Wawrinku.Ocekujem laganu pobjedu Rogera pred domacom publikom koja je bila odlicna ovih nekoliko dana.Ovo ce im biti 1. medusobni ogled...
PETKOVIC - CEPELOVA (+3,5) - h1
Petkovic je pokazala kakav tenis zna igrati i kakav je ustvari nekada igrala kada je i bila u top10.Iako je Cepelova igrala jako dobro, ne vjerujem da moze konkurirati Njemici.Petkovic jos uvijek nema poraza na zemlji ove sezone, a nadam se da ce tako ostati i na kraju ovoga meca...SRETNO
Zna li neko da li se danas igra mec davis cup-a Mcgee J. - Safwat M. pise u bet livu da pocinje u 2,na rezultatima ga nema ,ako moze neko da mi pomogne ??
FK Sarajevo !
Rijeka - Hajduk oba daju gol (1,70 ) u zadnjih 5 utakmica ovo je proslo pa sto ne i danas.
Rudar - Sarajevo 2 (1,65 ) vazna utakmica protiv haman fenjerasa iz prijedora.
Slavija - Borac prvo poluvrijeme X (2,20)
Atalanta - Sassuolo 1 ( 1,75)
Everton - Arsenal oba daju gol (1,65)
Sretno svima
Rudar - Sarajevo 2 (1,65 ) vazna utakmica protiv haman fenjerasa iz prijedora.
Slavija - Borac prvo poluvrijeme X (2,20)
Atalanta - Sassuolo 1 ( 1,75)
Everton - Arsenal oba daju gol (1,65)
Sretno svima
Visoko žestoko za Sarajevo grad !
- Evolution87
- Kontakt:
Arsenal x2
Sarajevo
Travnik
Slavija
Atalanta
Sarajevo
Travnik
Slavija
Atalanta
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
lako moguće ma da sam ja igrao oba golHeller je napisao/la:ZgMiky Rijeka-Hajduk 1, šta ti misliš?
Slavija 1
Sarajevo 2
Bottas 1. - 8. mjesta
J.R. Smith over
LBJ over
Bolivar 1
Benneteau 1

Sarajevo 2
Bottas 1. - 8. mjesta
J.R. Smith over
LBJ over
Bolivar 1
Benneteau 1

SAMO ČELIK !
Nakon što sam jućer dobio oko 100KM danas igrao ovo na 3km dobitak 30 km.
Travnik
Sarajevo
Miami
Arsenal x2
St.Etienne
Monaco
Travnik
Sarajevo
Miami
Arsenal x2
St.Etienne
Monaco
računam da je ovo prošlo, idemo nastaviti u dobitnom ritmuzgmiky je napisao/la:jedan rani
Zenit-Rubin 1 1.55
3.44
Rijeka-Hajduk Split 3+ 1.90
Everton-Arsenal 3+ 1.85
3.51
Norveška
Mjondalen - Bryne 3+ @ 1,63
Mjondalen - Bryne 3+ @ 1,63
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.