Forum

Kako koristiti portal SportSport.ba i sve njegove dijelove?
filip13

Re: Forum

Post Postao/la filip13 » 06 apr 2014, 14:49

admin je napisao/la:Stvar je 100% subjektivna.

Istina, ponekad trazim savjet i misljenje ostalih moderatora, ali i njih sam ja izabrao.

Forum nije narodni, nije drustveno dobro, ne finansira se iz poreza ili nekih doprinosa svih forumasa, pa nema ni demokratskog biranja.

diktatura,drugim riječima

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 06 apr 2014, 14:50

filip13 je napisao/la:

Istina, ponekad trazim savjet i misljenje ostalih moderatora, ali i njih sam ja izabrao.

Forum nije narodni, nije drustveno dobro, ne finansira se iz poreza ili nekih doprinosa svih forumasa, pa nema ni demokratskog biranja.

Diktatura je kad neko uzurpira javno dobro na taj način, ovo je privatni portal.

filip13

Post Postao/la filip13 » 06 apr 2014, 14:51

DukeOfWellington je napisao/la:
filip13 je napisao/la:

Diktatura je kad neko uzurpira javno dobro na taj način, ovo je privatni portal.

ma zezam se bolan,ironija

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 06 apr 2014, 15:04

ironija ili ne.

kad živiš u zemlji kojom vlada diktatura, ako si poslušni podanik nemaš problema, ako digneš glavu i buniš se slijedi ti Goli otok ili Sibir.

samo na ovom forumu postoji jedan paradoks. oni koji su se u pravoj dikaturi vratili sa Golog otoka, analog forumu bi bio ban, su ili pognuli glavu ili pobjegli iz diktature. samo ovdje ljudi i poslije "smrti na Golom otoku"(trajni ban) opet dolaze u tu diktaturu i ponovo u većini slučajeva svjesno se guraju u prve redove za Goli otok.

poenta je, ako se nekome ne sviđa "diktatura", zašto uopće i dolazite ponovo na forum?
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 06 apr 2014, 15:28

Pasha je napisao/la:ironija ili ne.

kad živiš u zemlji kojom vlada diktatura, ako si poslušni podanik nemaš problema, ako digneš glavu i buniš se slijedi ti Goli otok ili Sibir.

samo na ovom forumu postoji jedan paradoks. oni koji su se u pravoj dikaturi vratili sa Golog otoka, analog forumu bi bio ban, su ili pognuli glavu ili pobjegli iz diktature. samo ovdje ljudi i poslije "smrti na Golom otoku"(trajni ban) opet dolaze u tu diktaturu i ponovo u većini slučajeva svjesno se guraju u prve redove za Goli otok.

poenta je, ako se nekome ne sviđa "diktatura", zašto uopće i dolazite ponovo na forum?
Budimo realni, ljudi ovdje dolaze zato što je forum dobro posjećen, a ne zato što misle da je dobro vođen od strane moderacije i admina. A forum je dobro posjećen zato što je portal dobro posjećen.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 06 apr 2014, 16:06

I zato što u BIH nema drugih sportskih foruma :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 06 apr 2014, 16:21

al' zato ima dovloljno portala i foruma koji se bave sportskom tematikom. odnosno, imaju dio na svom forumu koji se bavi sportom. valjda je na tim forumima bolji rad administracije i moderacije. :hmmmmm:

došao si ovdje, kao i ja na kraju krajeva i privatio si/sam pravila foruma. nema savršenog rada na savršenom forumu.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 06 apr 2014, 18:17

Imam prijedlog jedan ,kadaa ste vec uveli od neki dan dosta smajlija pa onda ih potom pola likvidirali ,a neki bi voljeli da su ostali ,molim da se naprai anketa nesto tipa da se vrate smajiji koji su bili ,ili da ostane ovako kako sada jeste ,kava anketa bude tako da se prenese na forum. :D
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 06 apr 2014, 22:08

Ja predlažem da forumaši počnu plaćati održavanje foruma 1 KM mjesečno. U tom slučaju, vrlo rado ću prepustiti forumašima da biraju moderatore, usaglašavaju se koliko i kakvi smajliji treba da budu, te donose sve odluke o radu i uređivanju foruma demokratskim glasanjem.

a dok tuđim sredstvima udarate po gloginjama, moraćete trpiti i tuđe odlučivanje.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 06 apr 2014, 22:15

PEP je napisao/la:Imam prijedlog jedan ,kadaa ste vec uveli od neki dan dosta smajlija pa onda ih potom pola likvidirali ,a neki bi voljeli da su ostali ,molim da se naprai anketa nesto tipa da se vrate smajiji koji su bili ,ili da ostane ovako kako sada jeste ,kava anketa bude tako da se prenese na forum. :D
Zbog pubertetlija koji nekontrolisano udaraju po novim smajlijima, odlučio sam mnoge izbaciti te im drastično smanjiti broj. moguće je da ću i dodatno da ih smanjim, ako trend nastavi...

recimo jedan sadržajni post kakav niko ne želi vidjeti na forumu:
PEP je napisao/la:
:rol: :rol: :rol: :rol: :plac: :plac: :plac: :plac: :rol: :rol: :rol: :rol: :D
oops.. pa ovo si se ti slikovito izrazio. valjda misliš da je ovo nešto super pametno što si rekao??

Cautinho
Kontakt:

Re: Odg: Forum

Post Postao/la Cautinho » 06 apr 2014, 22:18

admin je napisao/la:Ja predlažem da forumaši počnu plaćati održavanje foruma 1 KM mjesečno.
Ja sam za.
Keep walking.

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 06 apr 2014, 22:26

Jel mogla veća mtel-ova reklama? :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 06 apr 2014, 23:10

A nije zar da nemate apsolutno ništa, od ovih silnih posjeta na portalu i forumu :?
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 06 apr 2014, 23:33

admin je napisao/la:Ja predlažem da forumaši počnu plaćati održavanje foruma 1 KM mjesečno. U tom slučaju, vrlo rado ću prepustiti forumašima da biraju moderatore, usaglašavaju se koliko i kakvi smajliji treba da budu, te donose sve odluke o radu i uređivanju foruma demokratskim glasanjem.

a dok tuđim sredstvima udarate po gloginjama, moraćete trpiti i tuđe odlučivanje.
Ništa lakše. Uvedite mjesečnu pretplatu na način kako je to nekad bilo na derneku (preko mobitela) i nek ti forumaši učestvuju u biranju moderatora, smajlija, ovog, onog.

Mislim meni je svejedno ko je moderator, ionako svi rade onako kako ti diktiraš, al kad' već spominješ to možeš i iskamčit' koju paru od forumaša za firmu, možda se ugradiš u procenat. Realno.

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 07 apr 2014, 06:42

Dosta ste usporili ulazak na ovaj portal sa ovim silnim reklamama al jbg

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 07 apr 2014, 07:34

Nije stvar u reklamama. Imali smo nehik problema sa serverom preko vikenda. Radili smo na tome da se otkloni, nadam se da ce danas biti sve ok.

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 07 apr 2014, 07:44

Sad je bolje :clap:

biskitt
Kontakt:

Re: Forum - pristup mobitelom

Post Postao/la biskitt » 07 apr 2014, 08:20

Evo ja neki dan instalirao app. Odlično sve funkcioniše.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 apr 2014, 09:09

DukeOfWellington je napisao/la:Budimo realni, ljudi ovdje dolaze zato što je forum dobro posjećen, a ne zato što misle da je dobro vođen od strane moderacije i admina. A forum je dobro posjećen zato što je portal dobro posjećen.
Sve je to usko povezano, da forum nije dobro vođen, zar misliš da bi se članovi ovoliko dugo zadržavali na njemu? Postoji veliki broj nas koji smo od samog početka tu, a tada portal nije imao ovoliku posjetu. Imaš dosta članova iz susjednih zemalja koji su zadovljni jer nikome nije dozvoljeno da ih vrijeđa i puno lakše se uklope.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 07 apr 2014, 10:36

admin je napisao/la:Ja predlažem da forumaši počnu plaćati održavanje foruma 1 KM mjesečno. U tom slučaju, vrlo rado ću prepustiti forumašima da biraju moderatore, usaglašavaju se koliko i kakvi smajliji treba da budu, te donose sve odluke o radu i uređivanju foruma demokratskim glasanjem.

u tome slucaju ovaj protal ce propasti ;) ,a vi ako nemate repa onda niko nema da se ne lazemo,dosta novca dobijate od sami reklama sport.ba je postao jako popularan portal a sami time i cjene reklamiranja na njemu ,ok vas niko ne moze natjerati ni na sta,ali bar mozemo pisati sta mislimo ,a sada hocete li nesto uvaziti ili ne to je dr.prica.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

Odgovori

Natrag na “Help”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.