ti to nazivas prokletstvom a ja odronom od lige. juventus (pogotovo), roma, napoli i zdrava fiorentina su u ovom trenutku debelo jaci od milanskih klubova, a sfera vise u odnosu na ostatak lige. nekad je bilo otici na siciliju i iscupati bodove od catanie bio poduhvat a danas je to rutina od 3 gola razlike. stvara se jaz izmedju vodecih klubova i ostatka lige i po meni nije nikakvo cudo sto pojedini timovi obaraju rekorde, kako pozitivne tako i one negativne. juventus uze titulu neporazen, a to je bilo nezamislivo u neka druga (ne tako daleka) vremena.Admir_Sa je napisao/la:al po tvom mišljenju mi smo 95% utakmica morali dobiti da bi bili prvi, zar to nije prokletstvo?
jednostavno, tevez, vidal, llorente > gervinho, totti, florenzi (destra smo tek 'skoro' dobili jerbo je trebalo vremena da udje u formu)Admir_Sa je napisao/la:mi u poredjenju sa njima na kraju i necemo uzeti titulu zbog tih stvari koje si naveo, al vjeruj ovakvu sezonu rijetko ko ce ikada ponoviti (što se njih tice), al pogotovo što im je igra bila u dosta utakmica nikakva(drugi dio sezone), a pobjedjivali su.
to ne poricem. imali su odredjenu dozu srece ali po mom skromnom misljenju daleko od toga da je ta sreca u tolikoj mjeri zasluzna za to gdje su sad u odnosu na nas.Admir_Sa je napisao/la:a uzmi za primjer mnoge svjetske klubove koji su imali pitaj boga koliko zvijezda pa kada ne igraju i ne osvajaju maksimalno bodova, a juventusu je jednostavno sve ulazilo što bi se reklo košarkaškim rjecnikom.
taddei

i zvanicno od iduce sezone (bez dodatnih kvalifikacija nadam se) . . . the chaaaaaampioooonnnsss