Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Popusti malo sa Giroudom a za ideje i pravila nije mjesto a ni vrijeme. Sve i da sam izvalio glupost, nisam tako tvrdoglavo uporan kao ti. Shvati da smaras. Ljudima Giroud skace po zivcima a ti ga nesto branis. Logicno da ce ti neko reci ono sto ti je vec rekao.
Kad vidis da grijesis, stanes malo. Kritikovao sam i ja Merta pa sad sutim, lik nije tako los kao sto sam mislio.
Kad vidis da grijesis, stanes malo. Kritikovao sam i ja Merta pa sad sutim, lik nije tako los kao sto sam mislio.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Evo Sanoga evo ludila. 
@AGB Normalno da je tako kao sto si ti rekao, da treba nekim redom kuditi, ali Giroud je za mene najveca **** u ovoj ekipi poslije Artete.
@AGB Normalno da je tako kao sto si ti rekao, da treba nekim redom kuditi, ali Giroud je za mene najveca **** u ovoj ekipi poslije Artete.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Boli me ba kome idem na zivce. Giroud nije jedini krivac za sve ovo, nit mi je uopste drag igrac, ali ga pljujete kao da su svi savrseno odigrali, a on jedini krivac za poraz. Da je Henry bio umjesto njeg ova bi se utakmica izgubila.
Celik!3,2,2.
jesi dosadan Bog ti pomogo
nijednu kontru niko neće da se vraća. Tuga.
nijednu kontru niko neće da se vraća. Tuga.
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Pa nije jedini krivac, vidis da se kritikuju i Arteta i Flamini i Sagna i Vermaelen itd...
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pogledaj bolje.SamoZeljo je napisao/la:Pa nije jedini krivac, vidis da se kritikuju i Arteta i Flamini i Sagna i Vermaelen itd...
@Nedim ne citaj, cak imas i opciju block.
Celik!3,2,2.
@AllGunsBlazing je u potpunosti u pravu
Giroud je najmanji krivac za ovu smijuriju od igre Arsenala, bez obzira što je kloc
Giroud je najmanji krivac za ovu smijuriju od igre Arsenala, bez obzira što je kloc
poenta je što se on uhvati uvijek branitit njega, a činjenica je da se od svih kločeva on kao jedan od najvećih najmanje pljuje.
Niko ni ne prati akciju, doda čovjek vjetru.
Everton di lige prvaka
Everton di lige prvaka
nedim93 je napisao/la:poenta je što se on uhvati uvijek branitit njega, a činjenica je da se od svih kločeva on kao jedan od najvećih najmanje pljuje.
ma **** nek ide u francusku jbm mu ženu ružnu
danas niko ništa ne igra, Cazorla propao, Panj retardiran, Podolski je kasper, Arteta traktor, Sagna starac, Vermaelen kikser, Rosicky neefikasan
tbjrb
Zadnja izmjena: AA23, dana/u 06 apr 2014, 16:12, ukupno mijenjano 1 put.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Rosicky ko krepana macka ne moze potrcati u prostor, kakva sprema ekipe iz vrha Premierlige

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
da se panja francuskoga pusti samoga da ide na gol od 10 situacija bi fulo bar 8,tolko o njemu 
Kako ljudi igraju u i oko naseg 16-erca, bez vecih problema. Nasi gnjave loptu isto kao da oni vode a ne Everton. Drago mi je da sam prestao da se nerviram vec prije par utakmica, isto mi je drago sto se Ramsey vratio. Nadam se puno puno manje povreda u klubu iduce sezone.
Hvala Seaman.
Hvala Seaman.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- RodgersBOSS
- Kontakt:
Kojeg vrha? Kada Everton odigra zaostalu utakmicu idete vi u sredinu.BigBigBang je napisao/la:Rosicky ko krepana macka ne moze potrcati u prostor, kakva sprema ekipe iz vrha Premierlige![]()
Fin provod u Liverpoolu su ove sezone priustili Rodgers i Martinez Arsenalu.
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.
Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.
Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.
Yebo li te Ox u poprdnjak matori gledaj momka šta radi.
aaaaaaaaaaaaaaaaj pa ne moze ni jedan gol pišani
kad vidim deulofeua slomio bi ekran
kad vidim deulofeua slomio bi ekran
pravi se našao javitRodgersBOSS je napisao/la:Kojeg vrha? Kada Everton odigra zaostalu utakmicu idete vi u sredinu.BigBigBang je napisao/la:Rosicky ko krepana macka ne moze potrcati u prostor, kakva sprema ekipe iz vrha Premierlige![]()
![]()
Fin provod u Liverpoolu su ove sezone priustili Rodgers i Martinez Arsenalu.
ma jarane, nema tu žara, borbe, htijenja - na kolektivnom nivou....ne može se gledati na pojedince i njih izvlaciti za kritike.nedim93 je napisao/la:poenta je što se on uhvati uvijek branitit njega, a činjenica je da se od svih kločeva on kao jedan od najvećih najmanje pljuje.
Everton di lige prvaka
S druge strane, Evertonovi igraci se bore, trude,grizu, hoce više pobjedu...i naravno da ce pobjediti sa takvim kolektivnim pristupom, bez obzira što imaju možda i slabije igrace.
Wenger 1/1 glavni igrac za ovakav pristup na terenu.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 06 apr 2014, 16:16, ukupno mijenjano 1 put.
OX, ko ce drugi. Decko sa "klupe" zaprijetio.
Wengeru, stidis li se bar malo? Lazovcino potrosena!
Wengeru, stidis li se bar malo? Lazovcino potrosena!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.