Senijad Ibričić

vrebac86
Kontakt:

Re: Senijad Ibričić

Post Postao/la vrebac86 » 06 apr 2014, 16:27

džakailibu je napisao/la:mozda sam budala ali ibričić nista nije pokazao od kada je pape selektor. igrao je par utakmica od počrtka ali je vecinom ulazio u posljednjih 10-15 minuta i jako se dobro pokazalo da niti nije kvalitetan igrač niti igrač preokreta a pri tom strašno spor. e sada mozda je on divan dečko i pošten pri tom, poštenjačina šta više, ali to nikako ne mogu biti razlozi za njegovo pozivanje. a i ova čim se da gol treba zvati u reprezentaciju gdje je ibričić samo jedan od primjera.
Ako mu je zamjena Tinky ili Hadzic , neka ga do pemzije u repki :cool: Ako ce praviti mijesto nekom talentu tipa Prcic onda bi razmislio o pozivu i vijerovatno ga nebi poveo!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

-SanaFCŽ-
Kontakt:

Post Postao/la -SanaFCŽ- » 06 apr 2014, 16:28

http://****/clanak/9261/senij ... e-zamjeram" onclick="window.open(this.href);return false;
brzevijesti
Zadnja izmjena: -SanaFCŽ-, dana/u 06 apr 2014, 16:53, ukupno mijenjano 1 put.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 06 apr 2014, 16:50

Ma ta ce Ibricic. Bio je samo najomiljeniji igrac Hajduka i legendarna 10-tka. I sad igra tamo neku prvu Tursku ligu. Ibricic je malo spor za ljevo krilo. A kao centralni vezni ne moze igrati zbog boljih igraca. Pjanica i Misimovica. Ali ja ne vidim koju prednost ima Visca ispred Ibricica osim brzine. A u spisku 23-ice bi se jednostavno morao naci. On bi bio joker u pravom smislu te rijeci. itekako sposoban zabit gol i sacuvat loptu ako bi zatrebao zbog povrede, suspenzije kojeg drugog igraca.

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 06 apr 2014, 17:22, ukupno mijenjano 1 put.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 06 apr 2014, 17:20

Ljep gol ibricica danas. Bas u njegovom stilu.

[youtube][/youtube]

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 06 apr 2014, 18:31

Ako nastavi igrati i zabijati do kraja sezone siguran sam da ce biti na spisku za Brazil. Medjutim njegova minutaza na SP-u ce biti mizerna, osim ako u zadnje tren ne bude nekih povreda.

PS Danas zabio lijep gol. :)
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 06 apr 2014, 19:13

Koji je on igracina bio sa 20 godina. Nosio je igru U-21 i NK Zagreba. Mandzukicu bio idol. A danas slusamo kako on nije neki igrac. Nemoze ni biti kad neigra. A da ima fudbal u malom prstu ima.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 06 apr 2014, 20:48

samoposmatram je napisao/la:Koji je on igracina bio sa 20 godina. Nosio je igru U-21 i NK Zagreba. Mandzukicu bio idol. A danas slusamo kako on nije neki igrac. Nemoze ni biti kad neigra. A da ima fudbal u malom prstu ima.
Ibricic je imao jednu tezu povredu koljena u Zagrebu. i poslje te povrede nikad vise nije bio isti igrac. Ali ocigledno jos uvjek dovoljno dobar da bude prvi igrac Hajduka i najkorisniji igrac HNL 2009 ispred Mandzukica.

A ono sto je Prosinecki rekao o Ibricicu prije te povrede. Kad ga je "testiro" dali je dovoljno dobar za Zagreb. Je postalo legendarno. I prepricava se jos dan danas.

Batko
Kontakt:

Senijad Ibričić

Post Postao/la Batko » 06 apr 2014, 23:23

Ključna riječ "bio"..,, Mandžukić je radio radio i radio, vjerovao u sebe i stalno napredovao, dok je Ibro umislio da je igračina i da nema potrebe da se puno trudi....

Sent from my iPhone using Tapatalk

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 06 apr 2014, 23:31

Ma kakav Ibri i poziv , pored cinjenice sto nije neki kvalitetan igrac zgadio mi se onim gadjanjem nasih novih igraca . :twisted:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 06 apr 2014, 23:57

Ibričić od prve utakmice kvala protiv Luxa u prvom Safetovom mandatu ništa nije pokazao. Pa skontajte koliko ga već vučemo u reprezentaciji.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 07 apr 2014, 07:01

zizu1991 je napisao/la:Ibričić od prve utakmice kvala protiv Luxa u prvom Safetovom mandatu ništa nije pokazao. Pa skontajte koliko ga već vučemo u reprezentaciji.
Nije ni igrao.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 apr 2014, 08:05

Igrao je, nakon te utakmice protiv Luksemburga počeo je meč protiv Francuske, i nakon toga je nastupio još 15-ak puta.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 07 apr 2014, 08:46

vrebac86 je napisao/la:
džakailibu je napisao/la:mozda sam budala ali ibričić nista nije pokazao od kada je pape selektor. igrao je par utakmica od počrtka ali je vecinom ulazio u posljednjih 10-15 minuta i jako se dobro pokazalo da niti nije kvalitetan igrač niti igrač preokreta a pri tom strašno spor. e sada mozda je on divan dečko i pošten pri tom, poštenjačina šta više, ali to nikako ne mogu biti razlozi za njegovo pozivanje. a i ova čim se da gol treba zvati u reprezentaciju gdje je ibričić samo jedan od primjera.
Ako mu je zamjena Tinky ili Hadzic , neka ga do pemzije u repki :cool: Ako ce praviti mijesto nekom talentu tipa Prcic onda bi razmislio o pozivu i vijerovatno ga nebi poveo!
Bravo vrebac, to je pravo razmisljanje. Licno ne gotivim Ibricu, ali ako je pitanje on ili smogovci. Neka ga.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 07 apr 2014, 09:43

Virtu4l je napisao/la:Igrao je, nakon te utakmice protiv Luksemburga počeo je meč protiv Francuske, i nakon toga je nastupio još 15-ak puta.
Protiv Bjelorusije kući počeo..

Sent from my iPhone using Tapatalk

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 07 apr 2014, 10:57

bhsport je napisao/la:
vrebac86 je napisao/la:
Bravo vrebac, to je pravo razmisljanje. Licno ne gotivim Ibricu, ali ako je pitanje on ili smogovci. Neka ga.
To je nakaradno razmišljanje tipično za ove prostore- pošto imamo par neupotrebljivih igrača zaslužili su i drugi neupotrebljivi igrači da budu pozvani. znao sam da ce nakon mog posta se neko javiti sa sven tinom. priča o sven tinu je meni završena kada sam vidio da je na klupi za utakmicu sa rijekom (nije da sam i prije mislio da se oko njega moze nešto pretjerano diskutovati). ali za razliku od sven tina ibričić je imao i previše šansi u kojima nista nije pokazao.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 07 apr 2014, 11:16

Dobar si dzabukalibu, ali ne dovoljno.
Ibricic je trenutno u boljoj formi od Sven Tina i Kvrge i zasluzuje dobiti poziv prije njih.
Ima znanje, ali nema voljni momenat i zbog toga nije uspio u karijeri.
Smijesno je uzeti njih dvojicu u poredjenje. Cijeli Split ustaje kada spomenes Ibru, a na Stinkija se nece ni pocesati.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 07 apr 2014, 11:56

Za Ibricica se moze reci sta se hoce, ali momak je uvjek bio tu, sjedio na klupi, nikad se nije zalio, igrao svaku poziciju koju su mu selektori davali (bek kod Cire) itd. Ako malo udje u formu i ako mu je Pinky the bench Susic alternativa, onda radije Ibricica.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 07 apr 2014, 11:58

J*bo Split kad mu je profesionalizam pao qrcu za uši. Koliko je u ove 3 - 4 godine klubova promjenio ?
Eto je davao nekakve golove, ali nema konstantnosti, ne igra redovno, ne trenira kvalitetno, zato i u svakom sporu u Turskoj ulazi s klupe pomalo, odigra 4 - 5 utakmica, pa ga nema toliko ni sa klupe, i u krug.

Takvog igrača da želim u reprezentaciji jer je manje loš ? :nene:
Mi bi trebali prvenstveno da načinom rada pratimo Safetove izjave, a to je, uz kvalitet treba da ide i redovno igranje za klub, da bi mogao konkurisati za mjesto u reprezentaciji.

Druga je stvar što za neke igrače nemamo zamjene, jer nemamo kapaciteta da se nekih lako odričemo. Ibričić ne predstavlja zadnje 3 - 4 godine nikakav faktor uspjeha ove reprezentacije i pamtit' ćemo ga samo po žutom s klupe kad je loptu ubacio na teren pred kraj ne znam koje utakmice. I Ibro kralj, neka ga na klupi, što smeta. :kralj:

F*ck the logic.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 07 apr 2014, 12:25

zizu1991 je napisao/la:I Ibro kralj, neka ga na klupi, što smeta. :kralj:

F*ck the logic.
Zizu stos je u tome, da je kod nas logika u vodjenju reprezentacije vec dobro f*ucked, pa ni ovo nece mnogo promijeniti. :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 07 apr 2014, 12:29

Znam, ali isto znam da, koliko nam ne treba Tino, jednako nam ne treba ni Ibričić. Al hajd, kad je bal nek' je maskenbal. Tu sam da ukažem na grešku koja se tiče Ibričića, drugi pišu o Tinu ( k'o ti recimo ), treći o Vršajeviću ...

Zna se koji igrači u ovoj selekciji mjesta nemaju, međutim, namjerno se oči zatvaraju pred nekim stvarima, i traži se alibi za jedne igrače u drugim igračima. Tako nigdje nećemo stići.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.