NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Bratstvo Gračanica
Dečki, izgubite li od Radničkog, pustite nam bodove, barem 1 hahah
-
NkBratstvoGracanica
- Kontakt:
Re: Odg: NK Bratstvo Gračanica
NKJ je napisao/la:Dečki, izgubite li od Radničkog, pustite nam bodove, barem 1 hahah
Hoćete i muzičku?? ^_^
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
NKJ je napisao/la:Dečki, izgubite li od Radničkog, pustite nam bodove, barem 1 hahah
Ne bi vam pustio ni boda samo zbog tog dečki
Pobjeda je bolja od orgazma!
- nesvrstani
- Kontakt:
Gorki je napisao/la:NKJ je napisao/la:Dečki, izgubite li od Radničkog, pustite nam bodove, barem 1 hahah
ebiga zagreb blizu
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
- Idimidodjimi
- Kontakt:
Idi u Zagreb pa zivi onda i pisi tamo i decki, i kaj, i zakaj ne, i pij zuju i sta sve ne jos....nesvrstani je napisao/la:Gorki je napisao/la:NKJ je napisao/la:Dečki, izgubite li od Radničkog, pustite nam bodove, barem 1 hahah
ebiga zagreb blizu
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!
- nesvrstani
- Kontakt:
- Idimidodjimi
- Kontakt:
jazavac ti u gacamanesvrstani je napisao/la:sta ti je jazavac
Nešto tipa ovog: Gledam danas, cura nosi majicu na kojoj piše "New York", druga "Los Angeles"... Pitam se, da li Amerikanke nose majice sa natpisom Kalesija, Lukavac, Kladanj ?
Da ne idemo u OFF
Da ne idemo u OFF
- nesvrstani
- Kontakt:
Gorki je napisao/la:Nešto tipa ovog: Gledam danas, cura nosi majicu na kojoj piše "New York", druga "Los Angeles"... Pitam se, da li Amerikanke nose majice sa natpisom Kalesija, Lukavac, Kladanj ?![]()
Da ne idemo u OFF
razumijem ja tebe brate, al ovaj je profulao osobu kojoj se trebao obratit
isao bi ja u zagreb al skupa je to zajebancija
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
- Idimidodjimi
- Kontakt:
Pa sta se javljas u njegovo ime kuknjavanesvrstani je napisao/la:Gorki je napisao/la:Nešto tipa ovog: Gledam danas, cura nosi majicu na kojoj piše "New York", druga "Los Angeles"... Pitam se, da li Amerikanke nose majice sa natpisom Kalesija, Lukavac, Kladanj ?![]()
Da ne idemo u OFF
razumijem ja tebe brate, al ovaj je profulao osobu kojoj se trebao obratit![]()
isao bi ja u zagreb al skupa je to zajebancija
Cijelu sedmicu smo citali o teorijama zavjere da Bratstvo pusta Slobodi a sve to su pisali navijaci Jedinstva... Nakon nase pobjede sad obrnuto teorije zavjere da Bratstvo pusta Jedinstvu a o tome pisu navijaci Slobode....
Pa dokle vise
Pa dokle vise
Zadnja izmjena: cesc4, dana/u 06 apr 2014, 17:51, ukupno mijenjano 1 put.
www.nkbratstvogracanica.com
-
HerLutwoII
- Kontakt:
Dok ne pobjedite Jedinstvocesc4 je napisao/la:Cijelu sedmicu smo citalo o teorijama zavjere da Bratstvo pusta Slobodi a sve to su pisali navijaci Jedinstva... Nakon nase pobjede sad obrnuto teorije zavjere da Bratstvo pusta Jedinstvu a o tome pisu navijaci Slobode....
Pa dokle vise
Uzmite vi bodove protiv Jedinstva,za nas je SodaKlub prošlo vrijeme 
Sve osim 4 pobjede u 4 sledece utakmice je razocaravajuce nakon onakve jucerasnje partijeGorki je napisao/la:Uzmite vi bodove protiv Jedinstva,za nas je SodaKlub prošlo vrijeme
www.nkbratstvogracanica.com
trebalo bi tako biti, a uzevsi u obzir danasnje rezukltate Capljine i Goskacesc4 je napisao/la:Sve osim 4 pobjede u 4 sledece utakmice je razocaravajuce nakon onakve jucerasnje partijeGorki je napisao/la:Uzmite vi bodove protiv Jedinstva,za nas je SodaKlub prošlo vrijeme
nit kupujemo nit prodajemo, meni dosta
igraj pošteno...samo me malo sikira što bi nam oko te borbe za PL mogla presuditi kratka klupa, žuti kartoni ili povrede
igraj pošteno...samo me malo sikira što bi nam oko te borbe za PL mogla presuditi kratka klupa, žuti kartoni ili povrede
Undici stelle - ACM 1899
Igraci Bratstva svaka vam cast bogovi nek ste pokazali kako se igra za klub,nek ste ovo pobjedili radi dezurni gadova pa makar do kraja sve izgubili,jucer nema slabog mjesta u ekipi zadnja linija odigrala standardno odlicno kad vidim njihovu zadnju liniju i nasu nebo i zemlja a da ne govorim vezni red onaj husic ne moze da hoda,jedino krpic koji nesto vrijedi ali i on pored Kadije i Šuše nista pogotovo u skoku,svi su odigrali za 10 ali mi se svidilo kako je kapiten Šuša vodio ekipu do pobjede svakog igraca hrabri i dize uz to uzme penal u ovoj utakmici i rijesi kapitenski care kapa do poda,a da ne govorim duele pante i mujke kojeg nije bilo na mapi a suljic i musa prica za sebe jednom recenicom svaka cast,sve vam oprastam sto sam prico d pijete
sa srecom dalje meni je bitno radi ovi dezurni konja da se ovaka zavrsi
svaka ti čast,drago mi je da si ovo izjavio za ono što si pisoado78 je napisao/la:Igraci Bratstva svaka vam cast bogovi nek ste pokazali kako se igra za klub,nek ste ovo pobjedili radi dezurni gadova pa makar do kraja sve izgubili,jucer nema slabog mjesta u ekipi zadnja linija odigrala standardno odlicno kad vidim njihovu zadnju liniju i nasu nebo i zemlja a da ne govorim vezni red onaj husic ne moze da hoda,jedino krpic koji nesto vrijedi ali i on pored Kadije i Šuše nista pogotovo u skoku,svi su odigrali za 10 ali mi se svidilo kako je kapiten Šuša vodio ekipu do pobjede svakog igraca hrabri i dize uz to uzme penal u ovoj utakmici i rijesi kapitenski care kapa do poda,a da ne govorim duele pante i mujke kojeg nije bilo na mapi a suljic i musa prica za sebe jednom recenicom svaka cast,sve vam oprastam sto sam prico d pijetesa srecom dalje meni je bitno radi ovi dezurni konja da se ovaka zavrsi
valjda necete prodat se sad jedinstvu,ginite na terenu kao protiv nas...
SLANA GARDA PONOS JE GRADA