Sada je svima jasno da je Arsenal cisti prosjek u Premier ligi,zalosno je da je jedna ovakva ekipa polovinu sezone provela kao kandidat za titulu,to samo govori o padu Premier lige zadnjih godina
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Dodjite ba slobodno u LP,necemo vam nista
Sada je svima jasno da je Arsenal cisti prosjek u Premier ligi,zalosno je da je jedna ovakva ekipa polovinu sezone provela kao kandidat za titulu,to samo govori o padu Premier lige zadnjih godina
Everton nas razbija
nadam se da nećemo igrat ligu prvaka....ionako smo se milion puta izvlačili
A.F.C. Bournemouth!
Brukaa!!!
Rastjerat ovo sve
Rastjerat ovo sve
Ovo je glavni Wengerov problem. Zao mu je dati puno love za dobrog igraca, ali zato nije ovako se rasipati na neke polovnjake. Sam Hazard vrijedi vise nego ovi svi zajedno, ali voajer odlucio da je preskup.Saurman je napisao/la:Dugogodišnja promašena transfer politika je dovela do kolapsa.
Vermaelen 12 € mil
Monreal 10 mil
Arteta 12 mil
Rosicky 10 mil
Cazorla 19 mil
Podolski 12 mil
Giroud 12 mil,.............87 mil bačeno niz vjetar.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Niste gori od nas kako god okrenesSaurman je napisao/la:Dugogodišnja promašena transfer politika je dovela do kolapsa.
Vermaelen 12 € mil
Monreal 10 mil
Arteta 12 mil
Rosicky 10 mil
Cazorla 19 mil
Podolski 12 mil
Dokusurile su nas povrede i Wengerova tvrdoglavost. Neki vec stavljaju Everton na 4. mjesto. Imamo laksi raspored od njih, cak i uz tu utakmicu vise mozemo zavrsit 4. Racunica je veoma jednostavna, ako hoces LP, uzmi sve do kraja.
**** ligu prvaka ako ti je prolaz skupine vrhunac dosega,ako je cijena voajerova odlaska da završimo izvan top-a 4,potpisujem to.euroliga je nama po mjeri
Ovo je najgora sezona koju pamtim kao simpatizer Arsenala i nema tog kupa koji moze "oprati" sve ove silne blamaze..
Wenger out ! Ekipa koju ti vodis igra za qrc,mentalna snaga o kojoj brijes iz godine u godinu ne postoji,sta vise,ovo je skupina gubitnika i ono sto je najgore gubitnika bez karaktera i obraza,.Ove sezone se na prste jedne ruke mogu nabrojati utakmice u kojima je Arsenal djelovao maksimalno nabrijano i "gladno" za pobjedom,.
Ovdje vise nije samo kvalitet upitan nego odnos prema klubu,.
Remont je neophodan a riba se cisti od glave,Wenger out !
Wenger out ! Ekipa koju ti vodis igra za qrc,mentalna snaga o kojoj brijes iz godine u godinu ne postoji,sta vise,ovo je skupina gubitnika i ono sto je najgore gubitnika bez karaktera i obraza,.Ove sezone se na prste jedne ruke mogu nabrojati utakmice u kojima je Arsenal djelovao maksimalno nabrijano i "gladno" za pobjedom,.
Ovdje vise nije samo kvalitet upitan nego odnos prema klubu,.
Remont je neophodan a riba se cisti od glave,Wenger out !
Nisam navijač arsenala ali ne kuzim zasto je wenger godinama trener...
Rosicky kapa do poda.
Više ne pratim Arsenal,sve dok onaj Vermalen igra prvu.
Koscielny vrati se molim te
Više ne pratim Arsenal,sve dok onaj Vermalen igra prvu.
Koscielny vrati se molim te
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nemoj tako, njemu fali utakmica, samo sto svaku nastima protivniku gol. A ja tamam mislio evo tri jaka stopera, rijesili se Squillacija i slicnih kad ono Verma odluci biti Squillaci.
Celik!3,2,2.
- anelbavarac
- Kontakt:
Voajer ako bude imao obraza otice na kraju sezone.
Njegovim zaslugama, Arsenal je spao na veoma niske grane.
Trebate dovest' upravo trenera od ekipe od koje ste popusili danas.

Njegovim zaslugama, Arsenal je spao na veoma niske grane.
Trebate dovest' upravo trenera od ekipe od koje ste popusili danas.

Brate moj pa ja bi kod oba gola bolje reagiro,pa jel moguće da on ne zna izać u blok a da sam sebi ne smeta ?AllGunsBlazing je napisao/la:Nemoj tako, njemu fali utakmica, samo sto svaku nastima protivniku gol. A ja tamam mislio evo tri jaka stopera, rijesili se Squillacija i slicnih kad ono Verma odluci biti Squillaci.
Šta radi on kod prvog gola ? gdje je otišo u pm,ostavlja Monreala sa dvojicom igrača a on razgledaje okolo tribine..
Drugi gol? pa jel moguće da mu iz mjesta da krene u blok treba 45 sekundi ? šta reć više..svaku utakmicu je kriv barem za jedan gol...tako i Giroud može bit stoper..čak mislim da bi i bolje odigro.
Ko da je neko sistemski birao ko će kad povrijedit da nam uništi ovaj zadnji dio sezone
.
Vermelen u odbrani crna rupa, jednostavno nema te hemije kao između Kosa i merta kad čitava zadnja linija drugačije djeluje na terenu, ovo je fakat katastrofa
.
Ma ne zna čovjek više ni šta napisati, ovi porazi u gostima od top klubova su takva sramota da mi je ovo fakat najgora sezona koju pamtim od kako pratim Arsenal, pa i djuru i skilavi nisu ovoliko primali,
Al kako i ne primat kad te ispred štite pokemoni Cazorla i Arteta, starac rosicki i nevidljivi Podolski.
Vermelen u odbrani crna rupa, jednostavno nema te hemije kao između Kosa i merta kad čitava zadnja linija drugačije djeluje na terenu, ovo je fakat katastrofa
Ma ne zna čovjek više ni šta napisati, ovi porazi u gostima od top klubova su takva sramota da mi je ovo fakat najgora sezona koju pamtim od kako pratim Arsenal, pa i djuru i skilavi nisu ovoliko primali,
Al kako i ne primat kad te ispred štite pokemoni Cazorla i Arteta, starac rosicki i nevidljivi Podolski.
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
BigBigBang je napisao/la:Daj ba pogledaj razmak izmejdu prvog i zadnjeg transfera sa ove liste, pa ako cemo gledati po ulozenom ovi panjevi su tri puta isplatili tih 87 miliona, to ej smijesna cifra za taj vremenski period. Nije problem sto su oni dovedeni, vec je problem sto nisu drugi dovedeni kojima ce Giroud, Podolski, Cazorla sjediti na klupi dakle problem je sto su ovo glavni igraci.Saurman je napisao/la:Dugogodišnja promašena transfer politika je dovela do kolapsa.
Vermaelen 12 € mil
Monreal 10 mil
Arteta 12 mil
Rosicky 10 mil
Cazorla 19 mil
Podolski 12 mil
Na to sam i mislio,jer Wenger je doveo ove igrače da nose igru tima i naprave od Arsenala konkurenta za naslov.Što je suludo i pomisliti sa ovim igračkim kadrom.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
ma i ti gledaš samo jednu stranu medaljona, svi ti igrači su hajmo reć na neki način opravdani transferi.Saurman je napisao/la:BigBigBang je napisao/la:Daj ba pogledaj razmak izmejdu prvog i zadnjeg transfera sa ove liste, pa ako cemo gledati po ulozenom ovi panjevi su tri puta isplatili tih 87 miliona, to ej smijesna cifra za taj vremenski period. Nije problem sto su oni dovedeni, vec je problem sto nisu drugi dovedeni kojima ce Giroud, Podolski, Cazorla sjediti na klupi dakle problem je sto su ovo glavni igraci.Saurman je napisao/la:Dugogodišnja promašena transfer politika je dovela do kolapsa.
Vermaelen 12 € mil
Monreal 10 mil
Arteta 12 mil
Rosicky 10 mil
Cazorla 19 mil
Podolski 12 mil
Na to sam i mislio,jer Wenger je doveo ove igrače da nose igru tima i naprave od Arsenala konkurenta za naslov.Što je suludo i pomisliti sa ovim igračkim kadrom.
prvo Vermelen je bio odličan dok nije dobio kapitensku traku
Monreal je došao na zimu kao zamjena za gibsa, e sad birajući između onog kloča Santosa i ti bio njega odabrao, i plus je frajer u nenormalnom padu forme, gubi se po terenu
Arteta panjina jedna dok je igrao AMF-a sa van persijem ispred bio je jedan od igrača koji su nas odveli u LP te sezone
Rosicki -wtf?
Giroud podolski, polovnjaci
Cazorla -nemam neko mišljenje o njemu nit miriše nit smrdi
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Jel te dosta vise,pa od jadnog kako ti kazes Arsenala si se tresao prosle godine,a fol na EPL temi ti si kao razocaran moderacijom kako nisu reagovali jel te stid,djecaceautogol je napisao/la:Dodjite ba slobodno u LP,necemo vam nista![]()
George Best and Cantona,They came to us from heaven..
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Ja godinama pričam da je Wenger loš trener, loš za Arsenal i vrhunske timove naravno, a ovdje me napadaju. Sad ga je sve napokon stiglo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.