Mudro zboris ..BernardBarnjak je napisao/la:Mozda je nasa sljedeca a vasa nece vise biti nikada!terabajt je napisao/la:sljedeca god je njihovamonsen je napisao/la:Ma dobra ekipa pravo. Dupla kruna je cilj, sto je neko neki dan napisao (onaj argentinac) jos se uigravate ...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- Evolution87
- Kontakt:
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- BernardBarnjak
- Kontakt:
J*bo te ko' da protiv Bayerna igramo!
- hule_barca
- Kontakt:
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
- Evolution87
- Kontakt:
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Doci ce Tan kad poderu Zelju na Grbavici za titulu. Ozbiljno je covjek mislio ..Pirke_TM87 je napisao/la:Ja samo znam da je iluzionista Ibrakovic najavio dolazak TAN-a na proslavu TITULE! Hajde vala da i to vidimo kad smo sve od vas vidjeli i vise navikli...
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- BernardBarnjak
- Kontakt:
E ovo je tačno! Ja sam lično protiv euforije bilo kakvog tipa! Galaktikosi qur*c moj"!bezze je napisao/la:Puno ste se digli , pljuvali na želju , smijali se zrinjskom, prijetili širokom a gledaj kako igrate..
PRVO SKOCI PA RECI HOP!
- diplomatija
- Kontakt:
Grozno.
ma nije niko ozbiljan vjerovao u to, vidjećemo šta će biti od njih dogodine, tu sa parama , ako ih uopšte dobiju, imaju šansuPirke_TM87 je napisao/la:Ja samo znam da je iluzionista Ibrakovic najavio dolazak TAN-a na proslavu TITULE! Hajde vala da i to vidimo kad smo sve od vas vidjeli i vise navikli...
meni više ide na ganglije naš pristup derbijima sa njima, od nerješenog me boli stomak. ako odigramo i ovaj puta nerješeno sa njima onda neka nose hercegovci titulu, nismo je onda ni zaslužili
Svi navijaci Sarajeva to vide i znaju samo se neki jos uvijek prave ludi,ovo je zalosno zaistaRooney88 je napisao/la:Mnogi su vam ovdje govorili kako je Jarni prevara od trenera, niste zeljeli vidjeti sto je ocito, sada vam je sve jasnije. Sa ekipom koja je po imenima mozda i najjaca u ligi on na strani protiv, ne racunajuci Leotar, najslabije ekipe lige ne uputi niti jedan sut u okvir gola za 93 minute. Na tenane ste izgledali kao neki tim iz kantonalne lige, daleko od te ozbiljnosti koju svi vi zelite a koja je neophodna za titulu, daleko je ona od Koseva ma koliko vama ove rijeci smetale, ocito.
Borac - Sarajevo 0:0
Sarajevo - Zrinjski 0:0
Rudar - Sarajevo 0:0
Zasto nam kritikujete odbranu?!?
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, adoado, Aduka87, Atlanta, Babayaro, Beli98, boki86, bordobijeli, BurekSasirom, casual033, Cwirek, delko, DirkNowitzki, DoktorXabaras, fks74, Fudo, Haksss, iliyaa8, James1987, JavierBosnia, KarloIvandic, Kkkdbr, Kockoglavi, kraljlavova, kupus army, Kyle88, Laganini1986, Lavcina, mire96, mnon46, n0dix, nokee, Oerde, OzmoodPinglewood, Pantelija, Pitar6785, Rahma, ronaldo99, Scholl, siroliver69, svrakino1921, trunks1946, tuitamo, Turo, Uknaac, w0st, worchester, XYZA, Zeljoo1921 i 591 gost.