FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
prema ostvarenim rezultatima u pripremama Borac jos uvijek djeluje jako cvrsto i dobro..ipak je odigrao utakmice sa dosta kvalitetnim ekipama..gledajuci sad bibliju kako igra u Vojvodini stvarno je steta za vas sto ga niste zadrzali jer bi se igrama u repki i klubu sigurno prodao za astronomsku cijenu za nase BIH uvjete..
-PAJA Fan Club!!
Za mene je normalno da je ekipa neuigrana posebno jer je Borac promijenio gotovo kompletan vezni red. Osim Jandre ne vidim nijednog igraca sposobnog da da zavrsni pas, sve trkaci. Odbrana ce biti jaca bar se nadam a to ce biti vazno jer znamo kakva su gostovanja
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...
Schlageru, problem je u tome sto lesinari vise nisu udruzenje ljudi iz BL, vec privatno vlasnistvo par diskutabilnih likova. A ostali su ovce kojima oni manipulisu.
EDIT: Evo vidis kako su odmah potrcali da brane svoje gazde
- Simpatizer
- Kontakt:
Sad vidjeh da se nismo obrukali. 
Momci neka nastave tvrdo, trebamo imati u vidu da im je ovo tek druga utakmica.

Momci neka nastave tvrdo, trebamo imati u vidu da im je ovo tek druga utakmica.
Slazem se sa ovim stim sto je 80 posto tih i takvih likova sljeglo sa raznih čuketina i koji glume da su neki banjalučani a nisu ni b od banjalučana.subzero81 je napisao/la:Schlageru, problem je u tome sto lesinari vise nisu udruzenje ljudi iz BL, vec privatno vlasnistvo par diskutabilnih likova. A ostali su ovce kojima oni manipulisu.
Kako ide ovom borcu vidim 2 bori se za titulu.
- Источно Стајање
- Kontakt:
Schlager je napisao/la:Upravo sam izbacen sa foruma Lesinara,iako sam jedan od starijih clanova tamo,dvije godine prije nego ovog foruma, jer pisem na ovom "balijskom" forumu,a uz to sam se i "usudio" napisati da smo ispali iz lige zbog gresaka Borisa Raspudica (koji je njihov idol jer je sa Starcevice i navija na istoku kad je u prilici) koji je,koliko se sjecam bio kriv za oba gola na utakmici protiv Zepca 1-2 i neiskoristene mrtve sanse u Orasju kod 0-0....Inace,jako gotivim Boku,ali nemam tu naviku uvlacenja,govorim ono sto mislim,makar moj stari bio u pitanju....Par stranica unazad sam na ovom sportsport .ba forumu napisao da bi mi on igrao za moj idealni tim jer bih radije sa banjalucanima bio sesti nego sampion sa igracima sa strane,to je dokaz da nemam nista protiv njega jer sam ga stavio u taj moj tim,ali cak i da je Messi u pitanju treba reci ako pogrijesi....
Vi svi koji dolazite na ovaj forum ste babe,balije i pametnjakovici po njima,a dokle ide njihovo licemerje najbolje pokazuje podatak da sve znaju sto se pise ovdje,citaju sve,prate,vjerovatno i ucestvuju u raspravama pod drugim nickom....
Ovo pisem samo zato,da ako neko od vas igra posteno kao ja,i ide sa istim nickom i ovdje i tamo,da se pripazi,bice izbacen tamo jer se to ne prasta,a meni su satisfakcija sve one PP koje sam dobijao zadnjih mjeseci na forumu Lesinara od sjajnih momaka clanova te grupe,o kojima necu ovdje da pisem da se ne bi nasladjivali navijaci drugih klubova....
Zamolio bih da sad ne nastavljamo sa komentarisanjem Lesinara,cilj posta mi je bio samo da vas upozorim,da ne prodjete kao ja,zato ignorisite ovaj post i nastavite pisati o Antaliji....
Uglavnom,onaj koji me izbacio tamo,postigao je svoj cilj,jer priznajem da mi je krivo sto sam izbacen,jer nije to bilo kakav forum kojih ima mali milion vec forum grupe na cijem sam dogovoru o osnivanju u dvorani Mejdan bio i svaki dan zvao i dosadjivao Svili Celinac koja nam je sashila nasu prvu zastavu pitajuci da li je zastava gotova, i isao na nase prvo gostovanje koje je bilo u Ljubljani protiv Olimpije.
Priznajem da me je to izbacivanje mnogo vise pogodilo nego da me izbace odavde,gdje sam tek par mjeseci i gdje sam i nabasao googlajuci i trazeci informaciju vise o nasem klubu....
Везано за ?, % ' пре " $ хтео " те " " на ' ? ..!!! " ? о " ? , % " $ ", $ је & " у & , " је за ? ,' " $ " , а " " ' & " " $ стране ? ,& се % $ је ? " & 11 " 15 на $ &.1 у срцу" (везано за " " &), & $ % то & $ $. $ " " $ је & " за та $ пораза ,$ " & ' % " " о ' " " су $ " ,% " " о " " " су ? ?,а " " $ паре ,па " " ,& " се - " на & " о " " ,а не о & " ? & " ' " " " је " за & & !!! % ," " на " ,на ' гостовању ,све % , " " у рату ,? & % & $ " о " ..' " у " , $ је то % & с ", " ? & " " " ? & " ' " "$ је у ?", & " ¥ & " нас, " $ на гостовања, а $ & ' & $ га $ " & ' " ,? ? га " јер ? & !!! % $ ствар , $ " " $ га " јер је са ", & " & $ " " & / $ је " у & " $ је " ? ? , ? $ су $ & " за $, $ ? ? , па га зато " ", " " га $ је "!!! $ & $ се & " у &, $ " ? ¥ $ у ? !!! ? $ ' ?, $ се $ те " $ са " '!!!
$ је & ? ... !!!
$ ? ногу ја ' " & , % & $ " $ све , сву своју / " % $ " " & " ¥ све ... !!! &
- zli mrkvić
- Kontakt:
Ej ti ne seri molim te. Sad trebamo ovim postovima sjeb.. i jedinu ostalu svijetlu tačku iz polusezone iz snova a to su naši lešinari. Čovjek je fino rekao bez daljeg komentarisanja gornjeg posta. To je njegova lična stvar i nije i bilo potrebe da to iznosi ovdje. Ja lično nisam član tog foruma. Ti prestani, i malo razmisli šta si napisao! Napisao si glupost.Borčevac je napisao/la:Slazem se sa ovim stim sto je 80 posto tih i takvih likova sljeglo sa raznih čuketina i koji glume da su neki banjalučani a nisu ni b od banjalučana.subzero81 je napisao/la:Schlageru, problem je u tome sto lesinari vise nisu udruzenje ljudi iz BL, vec privatno vlasnistvo par diskutabilnih likova. A ostali su ovce kojima oni manipulisu.
Ja cijenim sve lešinare kao najjače navijače u ovoj državi. Nije važno odakle su već da zdušno navijaju za borac i banjaluku, za razliku od tebe koji to samo radiš na ovaj način. Navijači ne moraju svi biti banjalučani. Meni je drago što sve više ljudi dolazi sa strane da navija za borac. Borac nije lično vlasništvo samo banjalučana nego svih ljudi koji iz Krajine i to tako treba da bude i mora da bude. Lično znam ljude iz teslića, kotor varoši, prijedora, gradiške, laktaša, mrkonjića, čelinca.... koji navijaju za banjaluku i borac! Da nebude dileme ja sam rođeni banjalučanin (hisećanin) koji voli svoj rodni grad i kojem nikad neće biti jasno kako banjalučanin može navijati za cz, partizan nego za borac ili recimo moj BSK. Ja sam bio na svakoj domaćoj tekmi borca i navijao i tako ću nastaviti i kad BSK uđe u pl, osim u dvije tekme, zna se koje. Ja navijam za sportsku banjaluku (lokalpatriot)!
Što se tiče Antalye- nije loše. Brno je 12. ekipa prvenstva i negdje u rangu sa našim najjačim klubovima. Njima je zadnja utakmica a nama tek drug. Go u 85 minuti i nije strašno. E sad šta me brine, gore je neko napomenuo da se ekipa uglavnom brani. To je posljedica prelaznog roka, otišli su vezni red i napadači, odbrana je na okupu plus vule. Nesviđa mi se koncepcija trenera Marića dvadeset dana do prvenstva a tek druga tekma.borcu treba što više utakmica sa slabijim protivnicima a ne sa jačim. Baja je naprimer imao odličnu koncepciju. utakmice sa banjalučkim slabijim klubovima. mislim da tako treba nastaviti i ovaj trener.
GRB GRADA GRB KLUBA- B-anjalučki S-portski K-lub
Ah pa gdje nadjose da je ovo Baliski forum,jao majko moja,a citaju ga ?Fkt je sve ovo dno dna?Nacionalizmu nikad kraja,a hajde ba sta se sikiras naprvi drugi nik i registruj se pa ja **** teSchlager je napisao/la:Upravo sam izbacen sa foruma Lesinara,iako sam jedan od starijih clanova tamo,dvije godine prije nego ovog foruma, jer pisem na ovom "balijskom" forumu,a uz to sam se i "usudio" napisati da smo ispali iz lige zbog gresaka Borisa Raspudica (koji je njihov idol jer je sa Starcevice i navija na istoku kad je u prilici) koji je,koliko se sjecam bio kriv za oba gola na utakmici protiv Zepca 1-2 i neiskoristene mrtve sanse u Orasju kod 0-0....Inace,jako gotivim Boku,ali nemam tu naviku uvlacenja,govorim ono sto mislim,makar moj stari bio u pitanju....Par stranica unazad sam na ovom sportsport .ba forumu napisao da bi mi on igrao za moj idealni tim jer bih radije sa banjalucanima bio sesti nego sampion sa igracima sa strane,to je dokaz da nemam nista protiv njega jer sam ga stavio u taj moj tim,ali cak i da je Messi u pitanju treba reci ako pogrijesi....
Vi svi koji dolazite na ovaj forum ste babe,balije i pametnjakovici po njima,a dokle ide njihovo licemerje najbolje pokazuje podatak da sve znaju sto se pise ovdje,citaju sve,prate,vjerovatno i ucestvuju u raspravama pod drugim nickom....
Ovo pisem samo zato,da ako neko od vas igra posteno kao ja,i ide sa istim nickom i ovdje i tamo,da se pripazi,bice izbacen tamo jer se to ne prasta,a meni su satisfakcija sve one PP koje sam dobijao zadnjih mjeseci na forumu Lesinara od sjajnih momaka clanova te grupe,o kojima necu ovdje da pisem da se ne bi nasladjivali navijaci drugih klubova....
Zamolio bih da sad ne nastavljamo sa komentarisanjem Lesinara,cilj posta mi je bio samo da vas upozorim,da ne prodjete kao ja,zato ignorisite ovaj post i nastavite pisati o Antaliji....
Uglavnom,onaj koji me izbacio tamo,postigao je svoj cilj,jer priznajem da mi je krivo sto sam izbacen,jer nije to bilo kakav forum kojih ima mali milion vec forum grupe na cijem sam dogovoru o osnivanju u dvorani Mejdan bio i svaki dan zvao i dosadjivao Svili Celinac koja nam je sashila nasu prvu zastavu pitajuci da li je zastava gotova, i isao na nase prvo gostovanje koje je bilo u Ljubljani protiv Olimpije.
Priznajem da me je to izbacivanje mnogo vise pogodilo nego da me izbace odavde,gdje sam tek par mjeseci i gdje sam i nabasao googlajuci i trazeci informaciju vise o nasem klubu....
Ja ne serem nego ti. Kakvu glupost? Imam pravo da napisem ovdje sta god hocu kao i ostali ljudi, ne vrijedjam nikoga. Ne vidim u cemu je problem. A ti ako imas neki problem obrati se doktoru nemoj na meni istresati svoje frustracije. Ja pa ja pa opet ja ti si najpametniji nema sta al kad bi se zajebavali a smješnog lika ne mogu da vjerujem.zli mrkvić je napisao/la:Ej ti ne seri molim te. Sad trebamo ovim postovima sjeb.. i jedinu ostalu svijetlu tačku iz polusezone iz snova a to su naši lešinari. Čovjek je fino rekao bez daljeg komentarisanja gornjeg posta. To je njegova lična stvar i nije i bilo potrebe da to iznosi ovdje. Ja lično nisam član tog foruma. Ti prestani, i malo razmisli šta si napisao! Napisao si glupost.Borčevac je napisao/la:Slazem se sa ovim stim sto je 80 posto tih i takvih likova sljeglo sa raznih čuketina i koji glume da su neki banjalučani a nisu ni b od banjalučana.subzero81 je napisao/la:Schlageru, problem je u tome sto lesinari vise nisu udruzenje ljudi iz BL, vec privatno vlasnistvo par diskutabilnih likova. A ostali su ovce kojima oni manipulisu.
Ja cijenim sve lešinare kao najjače navijače u ovoj državi. Nije važno odakle su već da zdušno navijaju za borac i banjaluku, za razliku od tebe koji to samo radiš na ovaj način![]()
. Navijači ne moraju svi biti banjalučani. Meni je drago što sve više ljudi dolazi sa strane da navija za borac. Borac nije lično vlasništvo samo banjalučana nego svih ljudi koji iz Krajine i to tako treba da bude i mora da bude. Lično znam ljude iz teslića, kotor varoši, prijedora, gradiške, laktaša, mrkonjića, čelinca.... koji navijaju za banjaluku i borac! Da nebude dileme ja sam rođeni banjalučanin (hisećanin) koji voli svoj rodni grad i kojem nikad neće biti jasno kako banjalučanin može navijati za cz, partizan nego za borac ili recimo moj BSK. Ja sam bio na svakoj domaćoj tekmi borca i navijao i tako ću nastaviti i kad BSK uđe u pl, osim u dvije tekme, zna se koje. Ja navijam za sportsku banjaluku (lokalpatriot)!
Što se tiče Antalye- nije loše. Brno je 12. ekipa prvenstva i negdje u rangu sa našim najjačim klubovima. Njima je zadnja utakmica a nama tek drug. Go u 85 minuti i nije strašno. E sad šta me brine, gore je neko napomenuo da se ekipa uglavnom brani. To je posljedica prelaznog roka, otišli su vezni red i napadači, odbrana je na okupu plus vule. Nesviđa mi se koncepcija trenera Marića dvadeset dana do prvenstva a tek druga tekma.borcu treba što više utakmica sa slabijim protivnicima a ne sa jačim. Baja je naprimer imao odličnu koncepciju. utakmice sa banjalučkim slabijim klubovima. mislim da tako treba nastaviti i ovaj trener.
- zli mrkvić
- Kontakt:
Niko ti ne oduzima tvoje pravo! Fino sam ti rekao. Čovjek rekao da se nediskutujete ti nastavio. Tema je racBo. Alo! I nemoj me tim frustracijama smarati. Ti si našao za pravo da komentarišeš navijače. Ja ovdje iznosim svoje mišljenje- a ne gluposti kao ti- ako imaš neki problem samnom vrlo rado ću ti izaći u susret da to rješimo.
ako neko ima nesto protiv navijaca nek' dodje u prostorije,nek kaze sta mu smeta sta predlaze..lako je biti u toploj kuci, za kompom...pijes caj...slusas radio...i poslije pametujes o grupi,navijacim i stavovima... ovo treba-ovo ne...idite sa grupom...dodjite na bar na domace tekme da navijamo... daj te malo guzice...pokisnite koji put,izgubite koji vikend po gostovanjima...pa onda dodjite i kazite,ne ovako..ne nako...subzero81 je napisao/la:Schlageru, problem je u tome sto lesinari vise nisu udruzenje ljudi iz BL, vec privatno vlasnistvo par diskutabilnih likova. A ostali su ovce kojima oni manipulisu.
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
Dajte ljudi sta se sada svadjate umjesto sada da se svi ujedinimo i budemo ko jedan vi se svadjate,ako se jos i navijaci krenu svadjati ode sve u pm 

pa nemogu buraz da se nesvadjam kad me nasjeca razumiješ& ? je napisao/la:Dajte ljudi sta se sada svadjate umjesto sada da se svi ujedinimo i budemo ko jedan vi se svadjate,ako se jos i navijaci krenu svadjati ode sve u pm

pa nemogu buraz da se nesvadjam kad me nasjeca razumiješ
[/quote]
razumijem ja tebe ali razmisli malo gdje sve ovo ide:
1.uprava otjerala sve igrace koji su volili klub i koji su necemu valjali
2.i sada umjesto navijaci da pomogmu svojom ujedinjenosti da Borac ode u evropu,a mi se svadjamo sa tim necemo nista postici

razumijem ja tebe ali razmisli malo gdje sve ovo ide:
2.i sada umjesto navijaci da pomogmu svojom ujedinjenosti da Borac ode u evropu,a mi se svadjamo sa tim necemo nista postici

razumijem ja tebe ali razmisli malo gdje sve ovo ide:& ? je napisao/la:pa nemogu buraz da se nesvadjam kad me nasjeca razumiješ

upravu si ti druže moj nemam ja sa tobom problema nego sa nekim drugim facama po gradu kontaš me?

upravu si ti druže moj nemam ja sa tobom problema nego sa nekim drugim facama po gradu kontaš me?
[/quote]
pa nemoj te se svadjati onda na temi borca svadjajte se negdje drugdje

pa nemoj te se svadjati onda na temi borca svadjajte se negdje drugdje
- zli mrkvić
- Kontakt:
- zli mrkvić
- Kontakt:
razumijem ja tebe ali razmisli malo gdje sve ovo ide:& ? je napisao/la:pa nemogu buraz da se nesvadjam kad me nasjeca razumiješ

Pa on i nije navijač! Namam namjeru da se sa njim raspravljam. Zna gdje me može naći pa da to rješimo. Znači ignorišem ga i njega i njegove dječečke gluposti.
S tobom se 100% slažem. Vidim da si novi i dobrodošao! Ja sam isto pisao kada je starčević otišao, uprava radi u korist borčeve štete.
Druze ja idem na utakmice od 2000godine i bio sam na 99%utakmica sto i ligi bih sto u ligi rs sto po kojekakvim kupovima. Tako da ja svoju guzicu pomjeram. Protiv lesinara nemam nista protiv, naprotiv smatram ih jako bitnim dijelom kluba. To sto se meni ne svidja kako pojedinci vode navijace, sto se pjevaju uspavanke, to je moja stvar. Ali ne mozes da mi kazes da na sajtu lesinara ne vlada jednoumlje. E upravo zbog toga je i napisam moj prethodni post. Cisto da bude jasno.ako neko ima nesto protiv navijaca nek' dodje u prostorije,nek kaze sta mu smeta sta predlaze..lako je biti u toploj kuci, za kompom...pijes caj...slusas radio...i poslije pametujes o grupi,navijacim i stavovima... ovo treba-ovo ne...idite sa grupom...dodjite na bar na domace tekme da navijamo... daj te malo guzice...pokisnite koji put,izgubite koji vikend po gostovanjima...pa onda dodjite i kazite,ne ovako..ne nako...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.