Očigledno, sve teže je pogoditi i u našoj ligi.tepsija je napisao/la:U kladionicama pada koeficijent na pobjedu Sarajeva.
Danas poslastica za odigrati,puno izvjesnije izgleda nego juče.
Kec u Travniku i Lukavici,dvica u Prijedoru.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Očigledno, sve teže je pogoditi i u našoj ligi.tepsija je napisao/la:U kladionicama pada koeficijent na pobjedu Sarajeva.
nema od toga nista.zizu1991 je napisao/la:Vjerujem da Olimpic može uzeti bod Željezničaru na Otoci. Igra Željezničara jeste bila dobra protiv Čelika, ali kakvog Čelika, pravo je pitanje. Drago mi je da je ova liga konačno dobila neku draž, i postala interesantna, kako na vrhu, tako i na dnu.
izgleda.RobertoBaggio je napisao/la:Očigledno, sve teže je pogoditi i u našoj ligi.tepsija je napisao/la:U kladionicama pada koeficijent na pobjedu Sarajeva.
Istrosilo se pinkaloBuu je napisao/la:Ohladi se Zametica, nema vise po 5 tekstova u 1 danu o divu
bagrcavi je napisao/la:Daj ba bekiću ofiran si šta te trese
mi cekamo da vas mlatnemo kad bude najsladjeRosas7 je napisao/la:rodjak je napisao/la:ne zaboravite da zrinjski u zadnjem kolu dolazi u Vrapcice,ako do tada ne obezbjede prvo mjesto tu mogu i "poginuti" ali ce ostati porazeni(pa da su i Barca).Ja ipak najvise dajem prednost Sirokom,pa Zelji (i Zeljo ima gostovanje u Vrapcicima,ako izvuku bod nek budu zadovoljni,plus derby sa Sarajevom)Sarajevo,mora sve dobiti ako misle biti prvaci.Bit ce zanimljivosjecas li se kada ste zadnji put pobijedili Zrinjskog,koji je datum bio ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.