Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Tino-Sven Sušić
Klupa i danas. Sva sreca da se iz safetove ekipe tesko ispada i da je vec kasno naci zamjenu Stinkiju 
E **** ga sad. Bas u derbijima se vidi kvalitet igraca. **** igre protiv Dragovoljca, Zadra i kompanije.
Ako povede Tina, Avdiju, Kvrzica i Hadzica u Brazil neka dobro zna da mu dzematlije nece halaliti. Nepravda je to velika prema svim navijačima, a i ostalim potencijalnim(kvalitetnijim) igračima.
Treba dodati da je Bradaric (hajdukov DM) povrijedjen i da opet nema mjesta Stinkiju 
- donniedarko
- Kontakt:
BiH Javnost 1 : 0 Nepotizam Safeta Susica .

**** to, napravit ce Sead preokret. U Januaru 2012 Tincek nije bio dovoljno dobar na probu hajduka pa je na ljeto pao dogovor Safet ce gurati Vrsu a Tincek ce imati ugovor i minutazu. Samo Bog zna koji ce dogovor pasti sada da opet poguraju Stinkijadonniedarko je napisao/la:BiH Javnost 1 : 0 Nepotizam Safeta Susica .![]()
![]()
- velez_mostar
- Kontakt:
Nepotizam se u slucaju Safeta Susica i njegovog bratica uopce ne pokusava sakriti, samar BH javnosti, samar patriotima, samar reprezentaticima, veliki samar Osimu koji ga pokriva zbog "mira u kuci", bezobraznik se ne stidi sekunde!!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne bih se ni ja stidio da su mi takvi kritičari... kad bi me neko ozbiljan kritikovao, npr. Ivica Osim, zamislio bih se.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kruticari gospon, kruticari.Virtu4l je napisao/la:Ne bih se ni ja stidio da su mi takvi kritičari... kad bi me neko ozbiljan kritikovao, npr. Ivica Osim, zamislio bih se.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Izvinjavam se, neće se više ponoviti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- donniedarko
- Kontakt:
Kritika je u ovom slucaju na mjestu . Da se Susic pridrzavao normalnih kriterija za pozivanje i testiranje igraca ( citaj Prcic i ostali ) pozivanje Tine nebi bilo toliko ni osporavano ( mozda bi i tada bilo sumnjivo sa obzirom na kvalitet Tine i podvaljivanje na neprirodnu poziciju ).
Ovako je Susic samo bespotrebno riskirao sa ubacivanjem porodice u repku te dobar dio navijaca sada osporava i neke druge njegove odluke i generalno njegove kvalitete kao selektora . Njegovi vjerni fanovi mogu to sad negirati i okrecati glavu ali ovo su sve cinjenice .
Meni je licno drago sto se ovo ovako razvilo ( zbog Tine mi je zao sto je na klupi , volio bih da uspije u karijeri i da zaigra u repci ali ako to zasluzi i kada zasluzi . ) jer mislim da bi sa boljim selektorom bili jaci a sva Safetova prica pada u vodu . Dovoljno je samo pogledati sta je sve uzeo u kupnju kako bi ubacio bratica :
-Svadja sa stubovima repke
-Laganje javnosti o poziciji i sposobnostima Tine ( cak i nakon prijateljske sa Egiptom )
-Lazno velicanje Tine putem medija
-Rat sa Prcicom te omalozavanje naseg mladog reprezentativca i osporavanje njegovog kvaliteta
-Perfidno koristenje oprostaja Muratovica
I bas sam znatizeljan kako ce izgledati njegovi buduci kriteriji o pozivanju igraca
Ovako je Susic samo bespotrebno riskirao sa ubacivanjem porodice u repku te dobar dio navijaca sada osporava i neke druge njegove odluke i generalno njegove kvalitete kao selektora . Njegovi vjerni fanovi mogu to sad negirati i okrecati glavu ali ovo su sve cinjenice .
Meni je licno drago sto se ovo ovako razvilo ( zbog Tine mi je zao sto je na klupi , volio bih da uspije u karijeri i da zaigra u repci ali ako to zasluzi i kada zasluzi . ) jer mislim da bi sa boljim selektorom bili jaci a sva Safetova prica pada u vodu . Dovoljno je samo pogledati sta je sve uzeo u kupnju kako bi ubacio bratica :
-Svadja sa stubovima repke
-Laganje javnosti o poziciji i sposobnostima Tine ( cak i nakon prijateljske sa Egiptom )
-Lazno velicanje Tine putem medija
-Rat sa Prcicom te omalozavanje naseg mladog reprezentativca i osporavanje njegovog kvaliteta
-Perfidno koristenje oprostaja Muratovica
I bas sam znatizeljan kako ce izgledati njegovi buduci kriteriji o pozivanju igraca
Jad i cemer. Pape ako imas obraza, izbacit ces ovu trojicu kloceva iz HNL.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Dobili smo dva igraca koji ce nam dobro doci u buducnosti (ali samo dok je on selektor) Hajduk i Tudor nam ocito izlaze u susret ne stavljajuci kloceve
Igrac koji ima 22 godine,debituje za reprezentaciju koja ce igrati na SP,koja je u top 30 i onda sjedi na klupi u slabasnom Hajduku..
Neko nije dobro procijenio-Pape ili Tudor
Salu na stranu,mislim da je i Safet uvdio da je poziv stigao prerano i da TSS jos uvjek nije kvalitet za repku..
Salu na stranu,mislim da je i Safet uvdio da je poziv stigao prerano i da TSS jos uvjek nije kvalitet za repku..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
I to igra na poziciji gdje nam igra pola kadraRios je napisao/la:Igrac koji ima 22 godine,debituje za reprezentaciju koja ce igrati na SP,koja je u top 30 i onda sjedi na klupi u slabasnom Hajduku..Neko nije dobro procijenio-Pape ili Tudor
![]()
(Ne virtua4, nije defanzivni vezni, da jeste igrao bi danas kad je hajdukov standardni dm povrijedjen.)
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ne mogu da se odlučim koje ime je više gej, Tino ili Sven.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Rece lik sa nasminkanim muskarcem na avataru.Donnie Darko je napisao/la:Ne mogu da se odlučim koje ime je više gej, Tino ili Sven.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Irelevantno.calcio je napisao/la:Rece lik sa nasminkanim muskarcem na avataru.Donnie Darko je napisao/la:Ne mogu da se odlučim koje ime je više gej, Tino ili Sven.
Dje ces bola Svrska izbaciti iz repke,eno mu slike za albuma idu ko halva.Kazu u Burkini Faso daju 5 Hazarda+ 4 Aguera i za naseg Avdiju,najtrazenija slika na Mundijalu od svih igracaCartman je napisao/la:Jad i cemer. Pape ako imas obraza, izbacit ces ovu trojicu kloceva iz HNL.
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl, random11 i 28 gostiju.