NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Iduća utakmica je ključna ako dobijemo imamo velike šanse da završimo prvi u suprotnom ispadamo iz svih mogućih konbinacija za prvo mjesto
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Kako ste prošli s kartonima ? ima li neko da neće igrati u Čapljini ili da je ugrožen zbog kartona ?
Coraco je napisao/la:Kako ste prošli s kartonima ? ima li neko da neće igrati u Čapljini ili da je ugrožen zbog kartona ?
Sta se te interesujes za to, jel prpa opet?
Za razliku od tebe ja ne tražim unaprijed opravdanje za moguću pobjedu konkurenta, tipa pušteno ili kupljeno. Tako da se interesujem ide li ekipa Jedinstva kompletna ili ne.
I nauči pravopis sramota je da tako pišeš, jedino ako si još u osnovnoj školi.
Jaranovic skupio 3 kartona i sigurno Kovacevic ne ide. Ostalo cemo vidjeti 
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Imal ovde nekog A.Mahmutovic ?? 
Mi u Čapljinu idemo pojačani kao što ste i vi išliCoraco je napisao/la:Kako ste prošli s kartonima ? ima li neko da neće igrati u Čapljini ili da je ugrožen zbog kartona ?
Mi u Capljinu, kao i sva naredna gostovanja idemo po 3 boda, a vi cete sigurno jos kiksatiCoraco je napisao/la:Za razliku od tebe ja ne tražim unaprijed opravdanje za moguću pobjedu konkurenta, tipa pušteno ili kupljeno. Tako da se interesujem ide li ekipa Jedinstva kompletna ili ne.
A ti nauci citati, sramota je da postavljas takva pitanja
Nece valjda Jaranovic igrati (3 zuta), Kovacevic je jos povrijedjen a u ekipu se vraca Hodzic i Kahrimanovic mislimCoraco je napisao/la:Kako ste prošli s kartonima ? ima li neko da neće igrati u Čapljini ili da je ugrožen zbog kartona ?
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Sto se mene tice mimi se ne treba ni vracati, uzasno me nervira svojoj igrom 
Kenchi je napisao/la:Sto se mene tice mimi se ne treba ni vracati, uzasno me nervira svojoj igrom
Mimi jeste slab napred, ali je sigurno dobar igrač, ne boji se ući u duel ni sa kim, igra dobro nazad, lomi sve pred sobom, baš kako u ovoj ligi u treba. Treba poraditi na centaršutu jer ni jedne jedine lopte nije ubacio kako treba. Nazad nam je potreban, i on i Kahri, neka ih. Fino je odbrana izgledala i protiv Radničkog, ali eto nama Kahrija, tako da se nemamo šta bojati sada.
Pa bas zbog toga sto grijesi previse napred nekako cini mi se da vise gresaka uradi napred nego sto dobrog uradi nazad.. valjda zato sto smo navikli da je dobar nazad pa sve sto napred uradi ne valja nam, ali u svakom slucaju bolji je od Rene koji centra ne smije sa loptom preci :S, uglavnom upravu siNKJ je napisao/la:Kenchi je napisao/la:Sto se mene tice mimi se ne treba ni vracati, uzasno me nervira svojoj igrom
Mimi jeste slab napred, ali je sigurno dobar igrač, ne boji se ući u duel ni sa kim, igra dobro nazad, lomi sve pred sobom, baš kako u ovoj ligi u treba. Treba poraditi na centaršutu jer ni jedne jedine lopte nije ubacio kako treba. Nazad nam je potreban, i on i Kahri, neka ih. Fino je odbrana izgledala i protiv Radničkog, ali eto nama Kahrija, tako da se nemamo šta bojati sada.
Mimi me na svakoj utakmici najvise iznervira, pa njemu kad bi dali 5 minuta da se namjesti i centrira on bi je nabio do korner zastavice. Ali kao defanzivac je dobar ipak nam je odbrana primila najmanje golova u ligi 
To i govorim. U napadu je slab previše, ali nazad je i više nego dobar, nema greške. Tako da, neka ga, samo mora poraditi na centaršutu, ne znam zašto već nije to uvježbao
Ma on je los skroz, ali ga moram braniti kad mi je haman pa komsija 
Cuj ovog zivota ti..bavis se Slobodom i kad je u drugoj ligi..idi se bavi svojim klubom,djaba vam malezijac i novac kad vi Rudaru iz Prijedora ne sutnete na gol ni jednom za 90 min..Sarajlijc@ je napisao/la:Idemo do pobjede, samo da ovi sto mrze sve sarajevsko ne udju u ligu!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
To reci Azmiru lik je potrosio milione i opet nece u PLharry_90 je napisao/la:Cuj ovog zivota ti..bavis se Slobodom i kad je u drugoj ligi..idi se bavi svojim klubom,djaba vam malezijac i novac kad vi Rudaru iz Prijedora ne sutnete na gol ni jednom za 90 min..Sarajlijc@ je napisao/la:Idemo do pobjede, samo da ovi sto mrze sve sarajevsko ne udju u ligu!![]()
jos promjenise sad i trenera,djaba malezijac baca pare..
[youtube][/youtube]harry_90 je napisao/la:Cuj ovog zivota ti..bavis se Slobodom i kad je u drugoj ligi..idi se bavi svojim klubom,djaba vam malezijac i novac kad vi Rudaru iz Prijedora ne sutnete na gol ni jednom za 90 min..Sarajlijc@ je napisao/la:Idemo do pobjede, samo da ovi sto mrze sve sarajevsko ne udju u ligu!![]()
jos promjenise sad i trenera,djaba malezijac baca pare..
Odakle ti znas da je Azmir potrosio milione da bi usao u PL pa da mi toliko imamo para mi se vec prosetali ligom bolan, de ne pricaj gluposti ziv bio.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga, nebeskasila, Sensei i 9 gostiju.