RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Mor'o je zijanit'. S onakvom situacijom u klubu, dobro se takmiče ikako.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- el-fighter
- Kontakt:
Borac se lagano raspada, bit ce velika potraznja za Grahovcem na ljeto.
Treba do kraja odigrati svaku utakmicu kao da nam treba za zivot. Nerealno je da budemo medju prva 4, ali je lijepo vidjeti nas sto blize vrhu.
FORZA VELEZ

Treba do kraja odigrati svaku utakmicu kao da nam treba za zivot. Nerealno je da budemo medju prva 4, ali je lijepo vidjeti nas sto blize vrhu.
FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Ma da. Imamo lijepu priliku da nastavimo ovaj niz s pobjedama protiv Travnika. Nema veze što je davljenik, i njih treba da pobjedimo, kao što je slučaj bio sa Rudarom.
Gledam danas utakmicu, od 50 - e minute protiv Mladosti, pa oni veze nemaju. Stalno griješe, neki Portugalac, koji je ušao k'o zamjena je pokazao nešto, i napadač, ne mogu da mu se sjetim imena, dobro se gradi. Ovo ostalo, katastrofa.
Gledam danas utakmicu, od 50 - e minute protiv Mladosti, pa oni veze nemaju. Stalno griješe, neki Portugalac, koji je ušao k'o zamjena je pokazao nešto, i napadač, ne mogu da mu se sjetim imena, dobro se gradi. Ovo ostalo, katastrofa.
Vrlo moguce da se nakon iduceg kola popnemo cak i na peto mjesto. Olimpic docekuje Zelju i vjerovatno gubi bodove. Nama preostaje da dobijemo Travnika kuci.
Forza Velez.
Forza Velez.
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
-
- Kontakt:
Taman kad sam pomislio da se necemo vise sekirat ove sezone... evo nas opet s nekim malim sansama da prodjemo...
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Sad treba dat gasMostaracVelezovac je napisao/la:Taman kad sam pomislio da se necemo vise sekirat ove sezone... evo nas opet s nekim malim sansama da prodjemo...

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
CRVENA ARMIJO NECU NISTA PISATI OSIM SVI NA STADION PROTIV TRAVNIKA. OSTALO CE SE SVE SAMO KAZATI UBRZO. FORZA VELEZ UZ NASU STARU MOSTARSKU MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
-
- Kontakt:
Opet euforija i opet ce se nazalost desiti Celik to je nasa realnost, a sto se ti ce tribina max 500 ljudi 

Pa sta ima veze sto je euforija ? Nada zadnja umire , a Pastrmka je u pravu SVI NA TEKMU U SUBOTU PA NEKA BUDE STA CE BITI ( a pobjediti valjda)
Treba ispratiti ova dva zadnja rezultata. A šta bismo bez nade, koja svrha bi bila navijanju da se ne nadamo ?
- zivinaajkula
- Kontakt:
Imate dobar raspored,cak bi mogli i europu izboriti kroz prvenstvo jer pitari igraju katastrofa,Travnika cete rijesiti lahko,dolaze vam susjedi i jedini problem vam je Zeljo ako tu pobjedite mozda cak i dodjete do pozicije koja vodi u europu!
Gostujete Vitezu i Radniku sto je pozitivno,tako da sa 15 bodova u 5 kola ima nade!
Sretno rođeni!
Gostujete Vitezu i Radniku sto je pozitivno,tako da sa 15 bodova u 5 kola ima nade!
Sretno rođeni!

sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!
Ma treba uvjek gledati pozitivno . Jebote kada bi rezmisljao negativno nebi ni isao na tekmu. Pa kada i zijanimo kazem bice bolje sljedeca i idemo dalje. Samo pozitivno i bice dobro
-
- Kontakt:
Buraz ako tako razmisljas, nemoj ni gledat fudbal nikako. Citava poenta je to sto se moze desit i pobjeda i poraz.Velezovac22 je napisao/la:Opet euforija i opet ce se nazalost desiti Celik to je nasa realnost, a sto se ti ce tribina max 500 ljudi
Ako vec hoces sigurnost, ufuraj se u astronomiju pa gledaj zvijezde - one su ti tu sigurno vazda.
-
- Kontakt:
OLIMPIK ima 3 teze domace i 2 laksa gostovanja:
(D) Zeljo
(G) Radnik
(D) Zrinjski
(G) Slavija
(D) Siroki
SARAJEVO ima 1 teze gostovanje i sve ostalo je lagano:
(D) Zvijezda
(G) Travnik
(D) Vitez
(G) Zeljo
(D) Radnik
SIROKI ima 1 tezu domacu i 2 teza gostovanja:
(D) Slavija
(D) Borac
(G) Leotar
(D) Celik
(G) Olimpik
Da bi Velez usao medju 4 ekipe za Evropu, Velez mora pobjedit svih 5 utakmica, a Sarajevo mora kiksat 2.
Plus Sarajevo ima bolju gol razliku (15) a Velez (9).
(D) Zeljo
(G) Radnik
(D) Zrinjski
(G) Slavija
(D) Siroki
SARAJEVO ima 1 teze gostovanje i sve ostalo je lagano:
(D) Zvijezda
(G) Travnik
(D) Vitez
(G) Zeljo
(D) Radnik
SIROKI ima 1 tezu domacu i 2 teza gostovanja:
(D) Slavija
(D) Borac
(G) Leotar
(D) Celik
(G) Olimpik
Da bi Velez usao medju 4 ekipe za Evropu, Velez mora pobjedit svih 5 utakmica, a Sarajevo mora kiksat 2.
Plus Sarajevo ima bolju gol razliku (15) a Velez (9).
-
- Kontakt:
E zamislite sad raja da smo dobili samo kući ove utakmice što smo trebali (Čelik, Zvijezda, pa i od Sarajeva smo bili bolji itd) gdje bi nam kraj bio, bili bi ispred Želje i komšinica. Davno je rečeno da je problem u glavi naših igrača, hebiga, biće bolje nadat se da ovi neće dobiti licencu 

igraci treba da igraju najbolje sto znaju a navijaci(ako su pravi navijaci) ce dolaziti na svaku utakmicu i davati im podrsku(pa i pokoji zvizduk ako zasluze i ako se vuku po terenu).Ja ne razumim navijaca Veleza(ili bilo kog drugog navijaca) da subotom ne ode na utakmicu a kuci ne zna sta ce od dosade.Ja znam da od 70-te godine pa do rata nisam 3 utakmice propustio pod BB,i to je bilo zbog bolesti a znalo se i iz bolnice bjezati na utakmicu a samo sto su me skinuli sa operacionog stola.
Ne znam je li problem tih **** 5KM za kartu prevoz do stadiona ili sta je,ali mizerno je pogledati prazne tribine.Ja znam da sam dole ne bi me masila ni jedna utakmica,pa ni prijateljska.Evo hocu muda da pojedem sto je ukinut stream iz Vrapcica,jer sam u zadnjih 5 godina gledo svaku domacu utakmicu,pa mi to nedostaje
Ako hocemo bolji Velez moraju se i navijaci malo promjeniti i dolaziti redovno na utakmice,pa i ako nesto nevalja zagalamiti na upravu,trenera ili bilo koga drugog.Nije bas lahko nikome kad ga zahaka citava tribina.Ali kad vidis nigdje nikoga na tribinama onda se tu ne moze nista promjeniti.
Zar je puno otici 2 puta mjesecno i dati po petaka za utakmici i podrzati voljeni klub
.Ne razumjem raju nikako
FORZA VELEZ

Zar je puno otici 2 puta mjesecno i dati po petaka za utakmici i podrzati voljeni klub

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
" onclick="window.open(this.href);return false;
velez dobio, pastrmka proslavio na sebi svojstven nacin
velez dobio, pastrmka proslavio na sebi svojstven nacin

-
- Kontakt:
Brate prije ste imali sta gledat sad odes na tekmu ne vidis sut po golu plus atmosfera na tribinama ocajna , i dok se vrte lopovi oko kluba nikad napredka , da se Velez bori za titulu i igra europu bio bi pun stadion .rodjak je napisao/la:igraci treba da igraju najbolje sto znaju a navijaci(ako su pravi navijaci) ce dolaziti na svaku utakmicu i davati im podrsku(pa i pokoji zvizduk ako zasluze i ako se vuku po terenu).Ja ne razumim navijaca Veleza(ili bilo kog drugog navijaca) da subotom ne ode na utakmicu a kuci ne zna sta ce od dosade.Ja znam da od 70-te godine pa do rata nisam 3 utakmice propustio pod BB,i to je bilo zbog bolesti a znalo se i iz bolnice bjezati na utakmicu a samo sto su me skinuli sa operacionog stola.Ne znam je li problem tih **** 5KM za kartu prevoz do stadiona ili sta je,ali mizerno je pogledati prazne tribine.Ja znam da sam dole ne bi me masila ni jedna utakmica,pa ni prijateljska.Evo hocu muda da pojedem sto je ukinut stream iz Vrapcica,jer sam u zadnjih 5 godina gledo svaku domacu utakmicu,pa mi to nedostaje
Ako hocemo bolji Velez moraju se i navijaci malo promjeniti i dolaziti redovno na utakmice,pa i ako nesto nevalja zagalamiti na upravu,trenera ili bilo koga drugog.Nije bas lahko nikome kad ga zahaka citava tribina.Ali kad vidis nigdje nikoga na tribinama onda se tu ne moze nista promjeniti.
Zar je puno otici 2 puta mjesecno i dati po petaka za utakmici i podrzati voljeni klub.Ne razumjem raju nikako
FORZA VELEZ
Kakva atmosfera na tribinama da bude ako nema raje ? Ko da ti pravi štimung ? Oni sa dedarske, jel ?
Pogledaj igru čitave lige, pa upoređuj, tu je sve to u par deka.
Ali nije sve ni u igri, ni u rezultatima, sje.bano stanje u državi itekako ima uticaja.
Pogledaj igru čitave lige, pa upoređuj, tu je sve to u par deka.
Ali nije sve ni u igri, ni u rezultatima, sje.bano stanje u državi itekako ima uticaja.
-
- Kontakt:
Ja normalno razmisljam a poenta je sto se nama 20 jeb.... godina desava samo i SAMO poraz i onda kad u europu izlaze neke Modrice, Leotar, Zovko Zepce, Djerdjelez , Brotnjo. o cemu pricamo pa samo pogledaj koliko je ljudi na tribini bilo zadnju tekmu pa isto ili vise ljudi prati Igman i Turbinu koji su u zadnjoj ligi ove drzave i kad nam se isti ljudi vrte oko kluba 20 godina kako da ocekujem napredak i odem na utakmicu ne vidim sut po golu i kazes ako tako razmisljas vidi se po posjeti na stadionu kako 90% ljudi razmislja u vezi Veleza.MostaracVelezovac je napisao/la:Buraz ako tako razmisljas, nemoj ni gledat fudbal nikako. Citava poenta je to sto se moze desit i pobjeda i poraz.Velezovac22 je napisao/la:Opet euforija i opet ce se nazalost desiti Celik to je nasa realnost, a sto se ti ce tribina max 500 ljudi
Ako vec hoces sigurnost, ufuraj se u astronomiju pa gledaj zvijezde - one su ti tu sigurno vazda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.