Cekaj,sta je falilo presici?Stvarno mi nije jasno.ŠB_Fidelis je napisao/la:Pa zato, ne ''pare'' mi kao netko koga bi JA osobno mogao shvatiti ozbiljno. Simic je vec sve objasnio svojim Noina arka primjerom, izbacio se automatski u startu, redikul. Silvio Maric? Are you kidding me, kao zeton propao, od njega bi savjet u vezi kladionice prihvatio jedino. A Biscan, taj nema gdje se ubacio ne bi, sve kao fol mirni, stalozeni decko iz prikrajka. Sokota isto biznismen nema sta.
Mislim, OK, shvacam ja da oni i dalje imaju neku vrijednost medju navijacima Dinama i da im znaci nesto i to je hvalevrijedno i razumljivo, ali meni ovako sa strane su ovi likovi smijesni kao nekakvi predvodnici promjena u Dinamu.
Da je tu, kao sto rekoh, ustao Boban, Prosinecki i sl. makar iz te generacije, rekao bih u redu, svaka cast, al ovo gore je teski mediokritet, a i sjetim se one presice i muka mi bude, pa ono sam ja bez ikakve pripreme mogao izjaviti i proanalizirati, zatraziti, a uopce ne diseciram datu tematiku, niti mi trebaju papirici i podsjetnici pogotovo. Neozbiljno.
I nije uopce da podrzavam Mamica, nit mi sta znaci nit mi je potrebno, gledam onako kako to ljudi gledaju sa strane, a ja osobno se nadam da ce to sve zavrsiti onako kako narod zeli, kako navijaci ovog velikog kluba zele, jer su to zasluzili.
I kbk jesu li propali biznismeni ili ne.Kakve to tocno ima veze s time da ih se ozbiljno shvati kada se zalazu za model 1clan=1glas?Pa nisu se kandidirali za izbore da bi ih analizirali sto su napravili nakon nogometne karijere.Ljudi su vazni igraci iz klupske povijesti i kada oni krenu pricati o stanju u klubu neutralna masa koja uopce nema pojma sto se dogada (a ima jos uvijek i takvih koji vide da je nesto lose,ali ne znaju tocno sta) u klubu ih uzme 100 put ozbiljnije nego sto uzimaju misljenje BBB-a ili ZZD-a svih ovih godina.I zato je i samo ta prva njihova presica puno znacila.Da ne spominjem koliko znaci sto su od tada svaki dan po novinama (jutarnji,vecernji,sportske...),radiju (101...),tv-u (nova,jabuka,rtl...)...Tako da su sva cetvorica samo do sada odradila ogroman posao,a ovo je tek pocetak.