FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Postao/la FKZ1921 dana 06 apr 2014, 17:51
Pretpostavljam da sam stariji od većine na ovoj našoj temi, te nekako uzimam sebi za pravo da iznesem par savjeta, koji su u suštini moje želje:
-manite se teme FKS, oni koji zele ds im uvecaju muke, nema potrebe za tim.Dovoljno pate, a vjerujte da ce im biti veca muka ako ih ignorisemo.Osim toga, nemojte da seni baksuziramo.Sjetite se njhovog bahacenja i evo sts su prizvali
-drugo, titula nam je daleko, predaleko.Imamo najtezi raspored od svih konkurenata.Ono o cemu trebamo razmisljatk i raspravljati jeste predstojeća utakmica na otoci.Svi drugi aju puno lakše utakmice. Dakle za čas se stvari mogu promijeniti.
Konačno moramo poceti da se borimo za dolazak na utakmice većeg broja ljudi.
Majstore RESPECTza svaku u zadnje vrijeme koju si napisao.Očito imaš info a pritom ne širiš.Kratko i precizno.
Da okrenimo se sebi,manimo se kona,imamo mi svoje brige.
Sljedeće gostovanje može zaista stvar opet okrenuti u neželjenom pravcu,a sama činjenica da bi derbi mogao biti odlučujući dovoljno govori o našem rasporedu.I da što se tiče godine ja sam prošao petobanku,pa je samim tim po nekoj logici onaj respect s početka još veći .
Pretpostavljam da sam stariji od većine na ovoj našoj temi, te nekako uzimam sebi za pravo da iznesem par savjeta, koji su u suštini moje želje:
-manite se teme FKS, oni koji zele ds im uvecaju muke, nema potrebe za tim.Dovoljno pate, a vjerujte da ce im biti veca muka ako ih ignorisemo.Osim toga, nemojte da seni baksuziramo.Sjetite se njhovog bahacenja i evo sts su prizvali
-drugo, titula nam je daleko, predaleko.Imamo najtezi raspored od svih konkurenata.Ono o cemu trebamo razmisljatk i raspravljati jeste predstojeća utakmica na otoci.Svi drugi aju puno lakše utakmice. Dakle za čas se stvari mogu promijeniti.
Konačno moramo poceti da se borimo za dolazak na utakmice većeg broja ljudi.
Majstore RESPECTza svaku u zadnje vrijeme koju si napisao.Očito imaš info a pritom ne širiš.Kratko i precizno.
Da okrenimo se sebi,manimo se kona,imamo mi svoje brige.
Sljedeće gostovanje može zaista stvar opet okrenuti u neželjenom pravcu,a sama činjenica da bi derbi mogao biti odlučujući dovoljno govori o našem rasporedu.I da što se tiče godine ja sam prošao petobanku,pa je samim tim po nekoj logici onaj respect s početka još veći .
-
- Kontakt:
Ovo kolo i vise nego odlicno po nas.Ostaje nam Zrinja kao najozbiljniji kandidat pod uslovom da sve dobijemo do derbija.Olimpik igra vaznu ulogu.Danas sam molio Boga da Rudar ne dobije jer bi se ukljucili u borbu za opstanak i zapeli bi protiv nas u zadnjem kolu ono bas...ovako su na distanci jos uvijek,a naredne dvije gostuju,pa valjda nece dobit obje,ali do Rudara ima jos,a mi moramo razmisljat o Otoci i moramo slavit dole 

8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
Čitajući neki dan osvrt na s.c. sport- ,a večeras i na k.l.i.x.-u o treneru naših kona i dešavanjima u klubu sve mi
i je draže upozorenje koje je na indirektan način poslano medijima kroz zabranu prisustva pojedinim novinama,noninarima.Potvrdu ispravnog kursa smo dobili kroz istovjetnu zabranu nemjerljivo većeg Bajerna isto tako nemjerljivo većim engleskim novinama u revanšu sa M.U.
i je draže upozorenje koje je na indirektan način poslano medijima kroz zabranu prisustva pojedinim novinama,noninarima.Potvrdu ispravnog kursa smo dobili kroz istovjetnu zabranu nemjerljivo većeg Bajerna isto tako nemjerljivo većim engleskim novinama u revanšu sa M.U.

ne znam jel bila slika, i ako jest bila treba je ponavljati
- pintol_TM87
- Kontakt:
Sta je Eldarom , kako napreduje njegov oprovak, dobro ce nam doci tu u sredini, zahvalan igrac na zadnjem i na stoperu..
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
-
- Kontakt:
lisander je napisao/la:
ne znam jel bila slika, i ako jest bila treba je ponavljati

Velikii pozdrav plavoj naciji
Utakmica sa Celikom rutinski odradjena ...sve pohvale ..gledam posjeta na Grbavici jedva 2 hiljade mozda 2.500 .. za nekog ko pretendira za PRVAKA premalo ( mozda se raja zasitila ) trebalo bi se radit po tom pitanju nesto ... neznam koliko je pametna ideja da se ISTOK stavi u funkciju pa nek bude karta 2-3 km , vjerujem da bi dosta popravilo posjetu . Budimo realni jako je teska finacijska situacija ..ima raje koja zeli da dodje ali puno je nekome dati 5km ( da ne pricam plus cigare pivo neki sendvic ) evo krecem od sebe nisam sebi dosta puta mogao priustit tih 5 km da odem iako sam imao zelju ( sad se radi pa je dosta lakse ) .. ako ima ko kakve dodire sa upravom , da Apeluje za taj istok , ili neke promocije po skolama... Neko ce reci da uvjek kritikujem , ali mozda imam viska ideja
pozzz svima

Utakmica sa Celikom rutinski odradjena ...sve pohvale ..gledam posjeta na Grbavici jedva 2 hiljade mozda 2.500 .. za nekog ko pretendira za PRVAKA premalo ( mozda se raja zasitila ) trebalo bi se radit po tom pitanju nesto ... neznam koliko je pametna ideja da se ISTOK stavi u funkciju pa nek bude karta 2-3 km , vjerujem da bi dosta popravilo posjetu . Budimo realni jako je teska finacijska situacija ..ima raje koja zeli da dodje ali puno je nekome dati 5km ( da ne pricam plus cigare pivo neki sendvic ) evo krecem od sebe nisam sebi dosta puta mogao priustit tih 5 km da odem iako sam imao zelju ( sad se radi pa je dosta lakse ) .. ako ima ko kakve dodire sa upravom , da Apeluje za taj istok , ili neke promocije po skolama... Neko ce reci da uvjek kritikujem , ali mozda imam viska ideja

-
- Kontakt:
Pokušati dovesti Stojanova iz jedinstva preko ljeta, dobar napadač!
Grbavica naš je Hram!!!
Jucer rutinski odradjena utakmica sa nase strane za nova tri boda...
Samo se nadam da nas na kraju Radnik i Slavija nece kostati titule. Ja i dalje ne mogu da vjerujem kako smo na te dvije utakmice izgubili odlicnu prednost nad konkurentima.
Sto se tice posjete mislim da je uprava sa onim terminom napravila gresku, jer je vecina izabrala izlazak u grad nego li odlazak na utakmicu, no sta je tu je.
Samo se nadam da nas na kraju Radnik i Slavija nece kostati titule. Ja i dalje ne mogu da vjerujem kako smo na te dvije utakmice izgubili odlicnu prednost nad konkurentima.

Sto se tice posjete mislim da je uprava sa onim terminom napravila gresku, jer je vecina izabrala izlazak u grad nego li odlazak na utakmicu, no sta je tu je.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- zlatniljiljan89
- Kontakt:
kako pristupiti internetu na stadionu? imam clansku
Cijena za jug je po meni i prihvatljiva,ali sjever je previse cener..Sedam km je sasvim ok za sjever..Mada i za jug mogu korigovati kad je neka slabija utakmica,pa spustiti na 3 km recimo..Ne znam,valjda racunovodstvo i uprava znaju najbolje,jbg..azmeiljro je napisao/la:Velikii pozdrav plavoj naciji![]()
![]()
![]()
Utakmica sa Celikom rutinski odradjena ...sve pohvale ..gledam posjeta na Grbavici jedva 2 hiljade mozda 2.500 .. za nekog ko pretendira za PRVAKA premalo ( mozda se raja zasitila ) trebalo bi se radit po tom pitanju nesto ... neznam koliko je pametna ideja da se ISTOK stavi u funkciju pa nek bude karta 2-3 km , vjerujem da bi dosta popravilo posjetu . Budimo realni jako je teska finacijska situacija ..ima raje koja zeli da dodje ali puno je nekome dati 5km ( da ne pricam plus cigare pivo neki sendvic ) evo krecem od sebe nisam sebi dosta puta mogao priustit tih 5 km da odem iako sam imao zelju ( sad se radi pa je dosta lakse ) .. ako ima ko kakve dodire sa upravom , da Apeluje za taj istok , ili neke promocije po skolama... Neko ce reci da uvjek kritikujem , ali mozda imam viska idejapozzz svima
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
iskreno meni je bilo skupo kada nisam radioRios je napisao/la:Cijena za jug je po meni i prihvatljiva,ali sjever je previse cener..Sedam km je sasvim ok za sjever..Mada i za jug mogu korigovati kad je neka slabija utakmica,pa spustiti na 3 km recimo..Ne znam,valjda racunovodstvo i uprava znaju najbolje,jbg..azmeiljro je napisao/la:Velikii pozdrav plavoj naciji![]()
![]()
![]()
Utakmica sa Celikom rutinski odradjena ...sve pohvale ..gledam posjeta na Grbavici jedva 2 hiljade mozda 2.500 .. za nekog ko pretendira za PRVAKA premalo ( mozda se raja zasitila ) trebalo bi se radit po tom pitanju nesto ... neznam koliko je pametna ideja da se ISTOK stavi u funkciju pa nek bude karta 2-3 km , vjerujem da bi dosta popravilo posjetu . Budimo realni jako je teska finacijska situacija ..ima raje koja zeli da dodje ali puno je nekome dati 5km ( da ne pricam plus cigare pivo neki sendvic ) evo krecem od sebe nisam sebi dosta puta mogao priustit tih 5 km da odem iako sam imao zelju ( sad se radi pa je dosta lakse ) .. ako ima ko kakve dodire sa upravom , da Apeluje za taj istok , ili neke promocije po skolama... Neko ce reci da uvjek kritikujem , ali mozda imam viska idejapozzz svima

Kadeti izgubili 1:0 a juniori 6:2 od Zrinjskog u Mostaru...
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
-
- Kontakt:
Gotov prvi setSouthboy je napisao/la:Kadeti izgubili 1:0 a juniori 6:2 od Zrinjskog u Mostaru...

- zlatniljiljan89
- Kontakt:
ovdje ljudi znaju samo tracati ko babe nekakve, a kada je u pitanju korisna informacija pojma nema nikozlatniljiljan89 je napisao/la:kako pristupiti internetu na stadionu? imam clansku
E jbg,ne moze guzovace svaku tekmu,mislim da bi svi voljeli da je Jug 2km,sjever 4,zapad 7,al mora se od neceg platiti struja,obezbedzenje na utakmici i tako te stvari,a od tih karti ne bi sigurno.. 

vjeran samo Tebi i za sve Ti hvalaa
Istina, sto se tice posjete protiv Celika, da nije bilo nesto puno raje, ali je po meni atmosfera i generalno raspolozenje na stadionu na visokom nivou. Sto se tice cijene karata mislim da bi sjever mogao biti jeftiniji, stavis 7, slabija utakmica 6, i radit promocije tipa ono 2 udje, 3. djaba, mada prvenstveno za vecu posjetu ti treba iskorak u Evropi, jer su ljudi navikli na dobre rezultate u ligi i kupu. Tada vjerujen, ne bi bilo ni problem naci generalnog sponzora, a ni nekog ko bi, ako nista, malo usminko stadion...
Sent from my RM-892
Sent from my RM-892