Prva liga FBiH 2013./2014.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Prva liga FBiH 2013./2014.
Sloboda ako ostane neporažena protiv Branitelja .. ..Vjerujem da u Kaknju možemo do 3 boda 

Pobjeda je bolja od orgazma!
-
samolukavac
- Kontakt:
Gošk - Mladost DK 2 ( Gošk siguran sa 33 boda, ovu utakmicu mogu da "dogovore" kao i protiv Igmana za narednu sezonu, dok Mladost sa 3 boda ovdje dolazi u zonu spasa, ako tu dodamo da će im Rudar "dati" bodove u 24 kolu, imaju Troglav isto, mogla bi ekipa Mladosti do opstanka u ligi, ali ova trica iz Gabele bila bi im dodatni vjetar u leđa)
Bravo Mladosti spasila si se, a bravo i za mene hehehe
Bravo Mladosti spasila si se, a bravo i za mene hehehe
- PatrickBateman
- Kontakt:
Sto me nasmija ocmGorki je napisao/la:Vjerujem da u Kaknju možemo do 3 boda![]()
Velež je pao u Kaknju zato sto je Rudar vratio milo za drago Veležu. Kad su im uzeli pare u Mostaru i pobjedili ihGK1996 je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Pamtite sta vam kazem, Rudar ce nama svima da presudi kako bude zelio
To ce biti ocito za neka 2-3 kola ..
Ma onako realno,bit ce ko ponudi vise novca taj ce i bolje proci u Kaknju,iskreno muka mi je od ove lige i od ovog sto moram napisati,ali zaista ce ovi nasi tako uraditi.
Mada se nadam potajno u neki fer plej,u neki rasplet gdje nece morati igrati za nekog,i prodavati ali eto jbg.
Takva je liga,i odmah me vrati u sjecanje sezona kad se Jedinstvo i Velez borili za vrh i Velez pade u Kaknju pred navijacima svojim,koji su napravili ambijent kao da igraju u Mostaru.
- PatrickBateman
- Kontakt:
Pobijedis kuci (Velez) , igras odmah za nekoga drugog. Kad izgubis, prodao si. Genijalna logika. Valjda je cilj igre pobijediti???
I Jedinstvo i Sloboda ce dobiti nogu u guzicu u Kaknju. Sloboda je osjetila svoju jacinu protiv Bratstva a i Jedinstvo ce uskoro.
I Jedinstvo i Sloboda ce dobiti nogu u guzicu u Kaknju. Sloboda je osjetila svoju jacinu protiv Bratstva a i Jedinstvo ce uskoro.
Ma prijatelju,Jedinstvo dalo kešRafael30 je napisao/la:Velež je pao u Kaknju zato sto je Rudar vratio milo za drago Veležu. Kad su im uzeli pare u Mostaru i pobjedili ihGK1996 je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Pamtite sta vam kazem, Rudar ce nama svima da presudi kako bude zelio
To ce biti ocito za neka 2-3 kola ..
Ma onako realno,bit ce ko ponudi vise novca taj ce i bolje proci u Kaknju,iskreno muka mi je od ove lige i od ovog sto moram napisati,ali zaista ce ovi nasi tako uraditi.
Mada se nadam potajno u neki fer plej,u neki rasplet gdje nece morati igrati za nekog,i prodavati ali eto jbg.
Takva je liga,i odmah me vrati u sjecanje sezona kad se Jedinstvo i Velez borili za vrh i Velez pade u Kaknju pred navijacima svojim,koji su napravili ambijent kao da igraju u Mostaru.tad je Rudar mislim ispao iz PL.
Rudar Kakanj !!!
PatrickBateman je napisao/la:Pobijedis kuci (Velez) , igras odmah za nekoga drugog. Kad izgubis, prodao si. Genijalna logika. Valjda je cilj igre pobijediti???
Joj ti kao da si s druge planete,pa ne znas kakva je ovo liga
Al hajd,da se ne raspravljamo bez veze.Ja ti kazem da ce jedan klub dobro proci u Kaknju,Jedinstvo ili Sloboda vidjet cemo uskoro
Rudar Kakanj !!!
mi smo vas dobili prosle sezone,kad nam je ekipa bila 20x slabija,Ceric dao go cini mi se.nemam ja nista protiv da se nesto zavrsi,svoji smoPatrickBateman je napisao/la:Pobijedis kuci (Velez) , igras odmah za nekoga drugog. Kad izgubis, prodao si. Genijalna logika. Valjda je cilj igre pobijediti???
PatrickBateman je napisao/la:Sto me nasmija ocmGorki je napisao/la:Vjerujem da u Kaknju možemo do 3 boda![]()
Zbog čega?Što vjerujem u tim za koji navijam?Vas balavaca mi je pun qrac
Pobjeda je bolja od orgazma!
@PatrickBateman
je l' ti bilo smješno kad Sloboda prošle sezone odnese tri bobe iz Kaknja?
je l' ti bilo smješno kad Sloboda prošle sezone odnese tri bobe iz Kaknja?
snimak utakmice Bratstvo-Sloboda danas od 17 sati na TV Lukavac, koga interesuje naravno (Moja TV, BHB Cable)
Undici stelle - ACM 1899
Evo da se kopiram s druge teme (šta ću kad mi svaka zlata vrijedi**** je napisao/la:Neki se bore za premijer ligu,neki za opstanak a Gošk već igra sezonu 2014/15,,,![]()
Zoom088 je napisao/la:Dakle, već sada je izvjesno da Igman i Mladost DK (ukoliko izbore opstanak u ovoj ligi), narednu sezonu počinju sa po -6 bodova (vraćanje GOŠKU).
GOŠK će u sezonu ući sa sigurnih 6 bodova na gostovanjima u DK i Konjicu.
Da ima normalnih i sposobnih ljudi u Savezu (k'o što nema), ova pijaca koju od lige prave GOŠK i slični bi se zakatančila davno.
Ali hajde, cirkus ide dalje.
I još nešto, vjerovatno niko nije obraćao pažnju, ali zbog mog bivšeg "posla" nekako sam navikao da to radim, odnosno pratim ove sudijske "daljinare":
Znači, putni troškovi za suce u ovoj utakmici bili su minimalni, a zbog sprege koju Osmanović, Novalić, Gazetić i Tomić imaju sa Nogometnim savezom Posavske županije i angažmana u nižim ligama kojima se rukovodi iz spomenutog saveza, mislim da HNK Orašje nije ni platilo ove troškove, koji bi iznosili cca 300 KM.ORAŠJE - ISKRA
Glavni Sudac: Osmanović Mustafa - (Gradačac)
Asistent 1: Novalić Arnel (Doboj Istok)
Asistent 2 Gazetić Elmir (Lukavac)
Delegat: Buza Esnaf (Kakanj)
Posmatrač: Nuić Zorislav (Čapljina)
Četvrti Sudac: Tomić Dražen (Tuzla)
S druge strane, utakmica Radnički - Troglav bila je tek jedan trening za Radnički, a "stručnjaci" iz saveza su delegirali ova službena lica:
Glavni sudac: Jelić Frano (Široki Brijeg)
Asistent 1: Kuduzović Aldin (Cazin)
Asistent 2: Burzić Džemal (Cazin)
Delegat: Buza Esnaf (Kakanj)
Posmatraĉ: Nuić Zorislav (Čapljina)
Četvrti Sudac: Kožul Oliver (Široki Brijeg)
Krajnji jug BiH, centralna Bosna, zapadna Bosna...troškovi prevoza su bili viši od 1300 KM!
I po ovome se može vidjeti koga Savez "gladi" a na kome yaya hladi
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Gošk neće ulaziti u premijer ligu jer im se ne isplati,prošle 3 godine Mamić im je pomagao sa 100 000 KM godišnje jer je Gošk bio druga momčad Širokog a Dinamo ima ugovor s Širokim.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Nisam ja ni napisao da GOŠK ide na ulazak, nego da će opet (kao i prije dok je bio u ovoj ligi) praviti pijacu od lige i trgovati bodovima .
Nažalost, u želji su izgorili ovi novi Prvoligaši koji po svaku cijenu žele izboriti opstanak. Sve i da uspiju u tome, naredne godine će biti kuknjave, napuštanja takmičenja itd...
Nažalost, u želji su izgorili ovi novi Prvoligaši koji po svaku cijenu žele izboriti opstanak. Sve i da uspiju u tome, naredne godine će biti kuknjave, napuštanja takmičenja itd...
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
PatrickBateman je napisao/la:Pobijedis kuci (Velez) , igras odmah za nekoga drugog. Kad izgubis, prodao si. Genijalna logika. Valjda je cilj igre pobijediti???
Jesi siguran da će obe ekipe dobiti nogu u guzicu? Jesi siguran da ova dva kluba već nisu dogovorili utakmicu? Jesi siguran da će nas Rudar dobiti, da ne bi mi njih i bez dogovora, da im vratimo za ono u Bihaću.
Nemaš ti pojma. Samo sjedi i čekaj te dvije utakmice, jer ta utakmica će i da odluči sve. Za te dvije utakmice vi se možete osigurati da sljedeću sezonu napadnete na PL. A mislim da predsjednik kluba o tome već i razmišlja.
Imam i ja neke informacije oko toga,jedni ce dobit,jedni ce izgubit..GK1996 je napisao/la:Ja ti kazem da ce jedan klub dobro proci u Kaknju,Jedinstvo ili Sloboda vidjet cemo uskoro
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Ko u 26tom kolu uzme pobjedu,
Rudar- Sloboda
Buducnost - Jedinstvo
Gosk- Bratstvo
taj sigurno ide u pl.
Rudar- Sloboda
Buducnost - Jedinstvo
Gosk- Bratstvo
taj sigurno ide u pl.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
vjerovatno ce se ipak nakon ova dva kola znati sve 
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
ultrasstyle_tz je napisao/la:vjerovatno ce se ipak nakon ova dva kola znati sve
Znaće se tek posljednjim zviždukom u zadnjem kolu. Ovako ništa, možemo mi pričati šta hoćemo, ali ima još da se igra.
I nemojte pričati jedni će dobiti Rudar, jedni neće. Ako Sloboda kupi, dobiće sigurno, a zašto ne znači da bi i mi mogli igrati i dobiti. Ili obrnuto, nemamo mi pojma šta se sve radi, samo polako.
nama rudar godi,mi cemo njih tamo dobiti za vas nisam siguran,al capljinu i bratstvo ako pobjedite svaka cast idete u PLNKJ je napisao/la:ultrasstyle_tz je napisao/la:vjerovatno ce se ipak nakon ova dva kola znati sve
Znaće se tek posljednjim zviždukom u zadnjem kolu. Ovako ništa, možemo mi pričati šta hoćemo, ali ima još da se igra.
I nemojte pričati jedni će dobiti Rudar, jedni neće. Ako Sloboda kupi, dobiće sigurno, a zašto ne znači da bi i mi mogli igrati i dobiti. Ili obrnuto, nemamo mi pojma šta se sve radi, samo polako.
SLANA GARDA PONOS JE GRADA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.