Mirza Teletović

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna

bhfanatic14
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la bhfanatic14 » 06 apr 2014, 09:18

Samo mi nije jasno sta radi ono malo djubre Thornton 30minuta na parketu??? Jesul ovo kakve veze il sta vec,al normalno to sigurno nije. A onda kad je zagustilo niko nema muda nego je morao Babo to opet rijesit ! Mirza majstore samo ti ga mogu pusit cijela ekipa ! Samo je D-Will ljudina u ovoj ekipi i covjek daje lopte Mirzi jer mu vjeruje i zna da moze odlucit utakmicu .
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 06 apr 2014, 09:27

thornton ti je minijaturni blatche, udje i na njemu je da samo na individualni nacin pokusa nesto uraditi, kad uspije odlicnoa a kad ne uspije onda nema veze, jednostavno lik igra takvu kosarku i ne moze se promjeniti, nekada ce sutati uzasno lose kao sto je to bio slucaj sinoc dok ce npr vec iduce noci mozda ici na 30+ poena, kidd to ocito zna i ne smeta mu a i dobra je stvar imati takve igrace u rosteru i netsi bas fakticki imaju sve tipove igraca, to im je velika prednost u odnosu na protivnike i to je privilegija koju imaju samo najbolje ekipe
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 06 apr 2014, 09:54

Bravo Mirza. Vidim igrao je samo desetak minuta? Sta bi to trebalo biti a uz to igrao one minute kad se utakmica lomila, cudno skroz. Ali ajde samo neka igra. :bih:

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 06 apr 2014, 11:34

Sinco sam citao vase komentare i nisam mogao vjerovati da psujete Kidd-u. Pa on mu je jedini i dao priliku kakvu mu ne bi niko dao u NBA ligi. Imao je dva brza faula, igrac koji vezano pravi dvije licne uvijek ide na klupu i ubacio ga je na pocetku 4/4. Kada se lomio rezultat i kada je PHI stigla na 1 razlike, a Mirza imao airball, faul i losu odbranu, opet ga Kidd nije izbacio. Mogao je ubaciti PP, KG i Joa i rijesiti ovo rutinski (opet oni su ovakvih situacija imali mnogo vise nego nas Mirza), ali je ostavio Mirzu na terenu, sto mu je ovaj vratio trojkom i kasnije dobrim zatvaranjem MCW-a. I nadje se neko pametan i napise da da je Kidd namjerno izbacio da ga poremeti, da je Mirza "namjerno fulio trojku", da Tornton ima "vezu" kod Kidd-a. Covjek je bio playmaker, jedan od najboljih u historiji NBA lige i uopsteno kosarke, pri tome uvijek je bio nevjerovatno kosarkaski inteligentan i mentalitet playmakera je ono sto je njegova najveca prednost u trenerskom poslu. Zna citati igrace i kako se postaviti prema njima. Cijelu sezonu daje Mirzi priliku i kada je igrao katastrofalno dobijao je 20 minuta i trpio ga. Nama to izgleda normalno, ali i mi tako recimo "trpimo" Blatch-a. Sa nekog objektivnog stajalista, ovaj BKN moze svima da poremeti racune jer imaju sve sto treba da dodju veoma daleko.
Sport je lijek za tijelo i duh.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 06 apr 2014, 12:31

Ma normalno da niko ko je gledao ili pratio Mirzu bar jedan dio sezone nece za Jasona nista lose reci..To su vjerovatno oni koji ili ne prate Mirzu i uopste kosarku ( sinoc neko na pocetku utakmice,nakon 2-3 minute neko napisa " pa ocel ikako ulazit " ) ili imaju potrebu pisati gluposti...Povjerenje koje Kidd ima u Mirzu je zaista veliko i mene je u nekim trenucima cak odusevilo i iznenadilo..Sinoc 3 poena ali kakva 3 poena,u kakvim trenucima,mada to nama nije cudno,znamo da je Mirza lider i igracina ali eto nek malo i ameri vide :salut: :salut:

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 06 apr 2014, 13:53

Sinoc su sudije upropastile vjerovatn novu utakmicu sa Mirzinih 20-ak koseva. Jos mi nije jasno zasto mu je sviran onaj drugi faul :roll: Logicno je da poslije 2 brza faula ide na klupu, a priliku je dobio u drugom poluvremenu i prakticno rijesio utakmicu.

Sutirati trojku u onakvoj situaciji odmah poslije airballa :clap: :clap: trebalo je imati muda do poda

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 06 apr 2014, 14:44

storm_raider je napisao/la:Sinco sam citao vase komentare i nisam mogao vjerovati da psujete Kidd-u. Pa on mu je jedini i dao priliku kakvu mu ne bi niko dao u NBA ligi. Imao je dva brza faula, igrac koji vezano pravi dvije licne uvijek ide na klupu i ubacio ga je na pocetku 4/4. Kada se lomio rezultat i kada je PHI stigla na 1 razlike, a Mirza imao airball, faul i losu odbranu, opet ga Kidd nije izbacio. Mogao je ubaciti PP, KG i Joa i rijesiti ovo rutinski (opet oni su ovakvih situacija imali mnogo vise nego nas Mirza), ali je ostavio Mirzu na terenu, sto mu je ovaj vratio trojkom i kasnije dobrim zatvaranjem MCW-a. I nadje se neko pametan i napise da da je Kidd namjerno izbacio da ga poremeti, da je Mirza "namjerno fulio trojku", da Tornton ima "vezu" kod Kidd-a. Covjek je bio playmaker, jedan od najboljih u historiji NBA lige i uopsteno kosarke, pri tome uvijek je bio nevjerovatno kosarkaski inteligentan i mentalitet playmakera je ono sto je njegova najveca prednost u trenerskom poslu. Zna citati igrace i kako se postaviti prema njima. Cijelu sezonu daje Mirzi priliku i kada je igrao katastrofalno dobijao je 20 minuta i trpio ga. Nama to izgleda normalno, ali i mi tako recimo "trpimo" Blatch-a. Sa nekog objektivnog stajalista, ovaj BKN moze svima da poremeti racune jer imaju sve sto treba da dodju veoma daleko.

Potpis,sve si rekao :clap: :clap:

robery22
Kontakt:

Post Postao/la robery22 » 07 apr 2014, 00:14

Jel igraju u noci s ponedjeljka na utorak ili s utorka na srijedu?

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 07 apr 2014, 00:32

robery22 je napisao/la:Jel igraju u noci s ponedjeljka na utorak ili s utorka na srijedu?
Utorak na srijedu u 2h protiv Heata. :crazy: :)

Očekujemo reprizu. :mrgreen:

robery22
Kontakt:

Post Postao/la robery22 » 07 apr 2014, 01:10

Ako Bog da,pa da ponovi..ali bas me interesuje kako ce Kidd skratit rotaciju,ko ce ispast,i kako ce rotirat?jedva cekam PO!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 07 apr 2014, 01:52

mislim da Plumlee, Anderson, Collins, Gutierrez, sigurno otpadaju

D-Will, Johnson, KG, Pierce, Livingston, Blatche, Kirilenko, to je 7 sigurnih :D vjerovatno još Tele i Thornton kao 8 i 9 igrač :D ne vjerujem da će Tele ili Thornton otpasti skroz, očekujem da igraju obojica, ali s manjom minutažom nego do sad :D

Anderson će da repetira na klupi, dok će Plumlee da maše peškirom :lol:
https://****.com - [url=https://****.com/girl/marie-26.html]Marie[/url] [url=https://****.com/girl/luminatria-29.html]Luminatria[/url] [url=https://****.com/girl/alt-barbie-22.html]Alt Barbie[/url] [url=https://****.com/girl/dovia-129.html]Dovia[/url] [url=https://****.com/girl/ali-cruz-32.html]Ali Cruz[/url] - No Selfie - Anonymous Casual Dating - [url=https://****.com] Local Live Chat Dating [/url]

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 07 apr 2014, 02:05

citao sam na real gmu da je blatch ponovo neku glupost napravio ne bi me iznenadilo da je kidda razpizdio...

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 07 apr 2014, 04:55

Chinaglia je napisao/la:Anderson će da repetira na klupi, dok će Plumlee da maše peškirom :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: Ziva istina ovaj Anderson se ubio za Iraqa ili Afganistana :mrgreen:
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

robery22
Kontakt:

Post Postao/la robery22 » 07 apr 2014, 13:09

ma mora on dobit 15 minuta u PO,a i vise jer stvari mu mogu ici na ruku,zavisi od ostalih,a nikad se ne zna sa Kiddom,za koliko dana je PO???

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 07 apr 2014, 13:13

Sa Kidd-om se bas zna skoro sve.. Mirza ce sigurno dobiti 15 minuta minimalno u PO, osim u slucaju povrede ne daj Boze.
Sport je lijek za tijelo i duh.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 07 apr 2014, 14:26

storm_raider je napisao/la:Sa Kidd-om se bas zna skoro sve.. Mirza ce sigurno dobiti 15 minuta minimalno u PO, osim u slucaju povrede ne daj Boze.
I ja mislim , Kidd racuna na njegove minute jer i kad ga ne ide sut zna bit odlican u defanzivi broj minuta moze i skocit ukoliko pocne sicat tricu za tricom. Inace se nadam da ce nekako bit u rotaciji kada je D will na parketu , a mislim da je kidd dovoljno pametan da to vidi jer kad sa bratom igra daleko lakse mu prave neke set srceenove tj lakse ostaje sam a d will je uvijek gleda gdje se on nalazi. Ne ostane mu nista nego tempirat jos malo formu , inace jel sutra tekma ima na SK ? Neko je napisao ranije ? EDIT Ima haman sport klub je kupio prava vidim ima i dallas san antonio u cetvrtak ... Sigurno ce prenosti playoff

robery22
Kontakt:

Post Postao/la robery22 » 07 apr 2014, 14:33

ima ima na SK u 2h,kad tacno pocinje PO??

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 07 apr 2014, 14:34

robery22 je napisao/la:ima ima na SK u 2h,kad tacno pocinje PO??
Ne vjerujem da ima jos 3 -4 utakmice mozda i manje

semir01
Kontakt:

Post Postao/la semir01 » 07 apr 2014, 14:35

grgr je napisao/la:
robery22 je napisao/la:ima ima na SK u 2h,kad tacno pocinje PO??
Ne vjerujem da ima jos 3 -4 utakmice mozda i manje
Ima na Sport Klubu 1 a PO pocinje 19 Aprila ja mislim za Netse

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 07 apr 2014, 14:49

brooklyn ima jos 6 utakmica prije PO a to su , miami , orlando , atlanta , pa opet kuci orlando , kuci new york , i u gostima cleveland ...
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.