stvarno je napredovao... ulaz, dribling, čak i odbrana gdje je uvijek bio dobar... drago mi je što se nije samo lijecilo već i radiloRaul_64 je napisao/la:Sta sam ti rekao @dantes.
Berta jaci nego ikad , San Antonio nije sala
KK Partizan
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: KK Partizan
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- djoleprijedor
- Kontakt:
Berta sjajan,do FF ABA lige ima tek da kida
...Milenko zadnje vrijeme igra vrlo dobro i korisno,digao je formu od one utakmice i pobjede sa Bajernom...Kinsi izgleda 99% dolazi(vraća se),i biće spreman za FF...
Sve mi nešto miriše na deja vu, ko i svih ovih godina...kada su trofeji u pitanju
Sve mi nešto miriše na deja vu, ko i svih ovih godina...kada su trofeji u pitanju
Mens sana in corpore sano.
Ovo je bilo novo dno.
Jos se neki busaju , kako je "njihov covjek" dobio kuknjava
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
onaj čovjek što sve optužuje za laž i manipulaciju a zanimanje mu profi političar? ko na njega obraća pažnju sem pacenjika koji bi sve dali samo da pobjede partizan...Raul_64 je napisao/la:Ovo je bilo novo dno.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Vujošević je trener i kao takav se ne razumije mnogo u stvari o kojima voli da priča, a koje nisu vezane za teren, to se jednostavno vidi. Uz to mi se čini da ga drugi filuju poluinformacijama i lažima koje on redovno iznosi na konferencijama i koje je iznosio sinoć u emisiji. Mislim, čovjek govori za je CTZ privatan klub, da dobija više od grada, sinoć maše isječcima iz novina, vadi (iz glave, naravno) neke podatke kako Telekom Zvezdi daje 3 miliona godišnje i sl. dok ga Čović jednostavno poklopi sa ugovorom koji kaže da Telekom daje 700k a čini mi se da je imao dovoljno papira da to učini za svaku iznesenu laž. Tako ga je mogao poklopiti i za sva vremena da nije sujetna budala pa je ubacivao i koju uvredu, optužbu da je Vujošević lično spjevao onu pjesmicu itd.
Sinoć je on odnio kao neku pobjedu, ali to je više onaj fazon pobjede na specijalnoj olimpijadi - iako si pobijedio i dalje si retardiran.
Ne znam ni šta su mislili da će postići sa emisijom, samo produbljuju haos koji su zajedno započeli i koji je do skora Vujošević sam održavao.
Sinoć je on odnio kao neku pobjedu, ali to je više onaj fazon pobjede na specijalnoj olimpijadi - iako si pobijedio i dalje si retardiran.
Ne znam ni šta su mislili da će postići sa emisijom, samo produbljuju haos koji su zajedno započeli i koji je do skora Vujošević sam održavao.
Chova propustio priliku da napuni magare dok je bilo u blatu. Ali, izvadi chovek pishtolj i uze da puca sam u svoja kolena prozivkama za pesmice i bolest.
Jbga, kad ti sujeta vlada mozgom...
Jbga, kad ti sujeta vlada mozgom...
PA bilo je logicno da ga Chova dobije "na svom terenu".
Al mu bolesni ego nije dopustio da sa papirima odnese pobjedu , nego je morao imati par pametnih opservacija(o bolesti
etc.).
Uglavnom , emisija je puno promjenila fakat
Al mu bolesni ego nije dopustio da sa papirima odnese pobjedu , nego je morao imati par pametnih opservacija(o bolesti
Uglavnom , emisija je puno promjenila fakat
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Meni je zanimljivo kako Čović kaže da nije bilo duga od 16 miliona??!!! pa koga on yebe u zdrav mozak? prije dvije godine je to iznio kao tešku činjenicu....
inače svi kukaju o parama, ali šta će biti kad se pristupi EU, jer tamo državne firme ne smiju da ulazu u sport? šta onda?
inače svi kukaju o parama, ali šta će biti kad se pristupi EU, jer tamo državne firme ne smiju da ulazu u sport? šta onda?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
DANTES je napisao/la: inače svi kukaju o parama, ali šta će biti kad se pristupi EU, jer tamo državne firme ne smiju da ulazu u sport? šta onda?

Nije rekao da nije bilo duga, već da nije bio 16 miliona, tj. bio je oko 14 ako se dobro sjećamDANTES je napisao/la:Meni je zanimljivo kako Čović kaže da nije bilo duga od 16 miliona??!!! pa koga on yebe u zdrav mozak? prije dvije godine je to iznio kao tešku činjenicu....
Ne svi, samo Partizan. Pa ništa, ukinite iz pjesme onaj dio pomoć države, Arapi i Rusi ostaju.DANTES je napisao/la: inače svi kukaju o parama, ali šta će biti kad se pristupi EU, jer tamo državne firme ne smiju da ulazu u sport? šta onda?
Vujosevic nije trebao doci uopste u ovu emisiju i na ovu debatu, jer to nije bilo za njega. Dosao je sa 10 papira, tj. skrinsotova iz Monda, ili odakle vec, i misli da je informisan. A Covic pripremio dokumentacije kao da ide na sudjenje, sve iz javnih ustanova koje se bave takvim stvarima.I onda Dule na osnovu clanka iz Monda tvrdi da FKCZ dobija 3 miliona evra godisnje,a Covic izvadi ugovor i pokaze koliko stvarno dobija. Prica se o ugovoru sa Arenom, a tih milion i kusur je za period od pet godina, sto dodje nekih 270 hiljada evra godisnje, sto i nije neka para.. narocito u fudbalu.
Da ne trazim sada danasnji link, ali i predstavnici Telekoma su sami izjavili da je Vujosevic pricao nebuloze, a Vucic ce sutra potvrditi cifre.
Covic ga je unistio cinjenicama.. ali je zato ispao seljak sa vrijedjanjem i upadanjem u rijec, i to veliki. Dok je s druge strane, Vujosevic ispao seljak samo sa prijetnjama i vrijedjanjem.
Da ne trazim sada danasnji link, ali i predstavnici Telekoma su sami izjavili da je Vujosevic pricao nebuloze, a Vucic ce sutra potvrditi cifre.
Covic ga je unistio cinjenicama.. ali je zato ispao seljak sa vrijedjanjem i upadanjem u rijec, i to veliki. Dok je s druge strane, Vujosevic ispao seljak samo sa prijetnjama i vrijedjanjem.
Kad sam ja ovde trubio o toj "(kvazi)intelektualnoj velichini" Svinjoshevicu, bejah prozivan administratorom RSB foruma.
Juche smo mogli da vidimo da je sve ono shto DV godinama pricha po konferencijama za shtampu a la Fidel Castro predstavlja 1 klasichan spin i vrshenje pritiska na vlasti i sudijsku organizaciju, a ne 1 borbu za "istinu i ravnopravni polozhaj Partizana". A trebalo bi da bude jasno i navijachima/simpatizerima KKP da on nije nikakav mag, nikakav intelektualac, nikakav vizionar, vec oportunista, demagog i priucheni srednjoshkolac sa lazhnom diplomom gimnazije. E sad, shto takav jedan chovek ishte radi ravnopravnosti, josh jednog demagoga, oportunistu i politichku ljigu u vidu dr Nebojshe Chovica - to ovu tragikomiku od sportsko-politichke farse chini reda velichine ^2. damn
A evo i update-a iz Jezera:
[youtube][/youtube]
Juche smo mogli da vidimo da je sve ono shto DV godinama pricha po konferencijama za shtampu a la Fidel Castro predstavlja 1 klasichan spin i vrshenje pritiska na vlasti i sudijsku organizaciju, a ne 1 borbu za "istinu i ravnopravni polozhaj Partizana". A trebalo bi da bude jasno i navijachima/simpatizerima KKP da on nije nikakav mag, nikakav intelektualac, nikakav vizionar, vec oportunista, demagog i priucheni srednjoshkolac sa lazhnom diplomom gimnazije. E sad, shto takav jedan chovek ishte radi ravnopravnosti, josh jednog demagoga, oportunistu i politichku ljigu u vidu dr Nebojshe Chovica - to ovu tragikomiku od sportsko-politichke farse chini reda velichine ^2. damn
A evo i update-a iz Jezera:
[youtube][/youtube]
Ko uredjuje ovaj topik? Sramota je kakvo se smece trpi.
Shto ga ti ne uredjujesh, pa da bude integralni deo aberarde ili VIPasasagmp je napisao/la:Ko uredjuje ovaj topik? Sramota je kakvo se smece trpi.
Sta ti je RSB pero...iskompleksirano do maximuma.
Hvala. Mnogo mi znache tvoji komplimenti.sasagmp je napisao/la:Sta ti je RSB pero...iskompleksirano do maximuma.
[youtube][/youtube]
Tachno pre 22 godine...kakav je to samo tim bio i Zheljko na pochetku trenerske karijere.
Tachno pre 22 godine...kakav je to samo tim bio i Zheljko na pochetku trenerske karijere.
ajmo vi upuceniji sta ej sa westermanom i milosavljevicem kad ce se oni vratiti ja mislimd a zvezda nema sanse sa partizanom kojim asu svi zdravi westerman bogdan berstens milosavljevic kinzi lovernj gagic milutinov jednostavno ova mlada ekipa po meni bi ih glat dobila
Samo Sarajevo
nema ih do kraja sezone, ista povrijeda kao bertansa a ovo me je trebalo skoro pa godinakanarinac je napisao/la:ajmo vi upuceniji sta ej sa westermanom i milosavljevicem kad ce se oni vratiti ja mislimd a zvezda nema sanse sa partizanom kojim asu svi zdravi westerman bogdan berstens milosavljevic kinzi lovernj gagic milutinov jednostavno ova mlada ekipa po meni bi ih glat dobila
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
pa tada su bila tri ekstra igrača i par njih u najavi... eh a večeras strijepimo za finale..MaGiCa je napisao/la:[youtube][/youtube]
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.