ko budali samar bi vam dosaoarminarsenal je napisao/la:Ponavljam,Simeone,Klopp ili Martinez,ako nikoga od njih ne mozemo dovesti,svako drugi bi' bio gore rjesenje od voajera !

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
ko budali samar bi vam dosaoarminarsenal je napisao/la:Ponavljam,Simeone,Klopp ili Martinez,ako nikoga od njih ne mozemo dovesti,svako drugi bi' bio gore rjesenje od voajera !

Smijesno,nismo mi totenhamTorres_9 je napisao/la:ko budali samar bi vam dosaoarminarsenal je napisao/la:Ponavljam,Simeone,Klopp ili Martinez,ako nikoga od njih ne mozemo dovesti,svako drugi bi' bio gore rjesenje od voajera !
Jesi li ti vidio Southampton ove sezone ??? Igra bolje od nas klocu, a i od vas. Jedina mana im je sto nemaju Ozila, Ericksena itd. Lallana, Jay Rodriguez i Lovren su jedini koji ih nose, ali takticki skoro pa savrseno igrajuarminarsenal je napisao/la:Smijesno,nismo mi totenhamTorres_9 je napisao/la:ko budali samar bi vam dosaoarminarsenal je napisao/la:Ponavljam,Simeone,Klopp ili Martinez,ako nikoga od njih ne mozemo dovesti,svako drugi bi' bio gore rjesenje od voajera !

Everton nece promijeniti 2 trenera u dvije godine .....Arsenator je napisao/la:Martinez pa ako Everton ne izbori Lp onda da, inace u suprotnom tesko jer ce se rado okusati u Lp.
Majstore on da ima 700 miliona i da mu se nudi Messi on će reći da vjeruje u Gnabrya, da ne zeli dovođenjem Messija ubijati njegov potencijal i da na tržištu nema dovoljno kvalitetnih igrača za Arsenal.rambo16 je napisao/la:ma vala ja bi dao Wengeru još jednu godinu pa nek sve gorida vidimo tih famoznih 100 miliona na ljeto....naravno, ako ne uzme FA CUP onda nemamo šta više pričat
Svi se smiju Don Robertu ali on se zna postaviti takticki pogotovo u jacim utakmicama i ne bi nas otresali ovako ko sline i ne bi retardirani Arteta vise ikad vidio travnjaka Emiratesa. Mancini bi svakom od ovih jacih ekipa sto smo debakl dozivjeli rutinski izborio minimalno X. Neko bi rekao kukavicka igra ali mi bi sa nerijesenim u tim duelima bili na prvom mjestu, a da ne pricam o tome kako ne bi kiksali protiv Svonsija jer je ekipa uzdrmana debaklima od 6 komada.Marsal je napisao/la:Ništa od ovog dok nas ne preuzme neki talijan, to su majstori taktike i napravili bi od Arsenala ako ništa malo respektabilniju ekipu kad već s ovim lelemudanima nemamo ni zehre šampionskog kova. Dovesti ili Don Roberta ili čekati da Ancelotti bude slobodan.
Volim Wengera ali njegovo je vrijeme prošlo, pregazilo ga jednostavno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.