Senijad Ibričić
-
- Kontakt:
Re: Senijad Ibričić
Slazem se da netreba pozivati igrace zbog stare slave, ali koga bi vi prije pozvali Misimovica ili Ibricica i zasto? Znaci negledati staru slavu!
Najgore od svega koliko ja vidim. Da pojedinci koji se protive pozivanju zbog stare slave i zasluga. Ti isti pojedinci bi najradije pozvali Rahimica kao jednog od 23 igraca. Mada je Ibricic duze vremena u reprezentaciji. A i Rahimic je okruglih 10 GODINA stariji od njega. I totalno izvan svake forme. A Ibricic ipak igra. Koliko, toliko.samoposmatram je napisao/la:Slazem se da netreba pozivati igrace zbog stare slave, ali koga bi vi prije pozvali Misimovica ili Ibricica i zasto? Znaci negledati staru slavu!
Pa to je poenta, ako si pazljivo citao a nisi, vidio si sta smo napisali, ako je izmedju Tino i Ibrica onda uvijek Ibrica jer je bolji igrac.zizu1991 je napisao/la:Znam, ali isto znam da, koliko nam ne treba Tino, jednako nam ne treba ni Ibričić. Al hajd, kad je bal nek' je maskenbal. Tu sam da ukažem na grešku koja se tiče Ibričića, drugi pišu o Tinu ( k'o ti recimo ), treći o Vršajeviću ...
Zna se koji igrači u ovoj selekciji mjesta nemaju, međutim, namjerno se oči zatvaraju pred nekim stvarima, i traži se alibi za jedne igrače u drugim igračima. Tako nigdje nećemo stići.
A ja da se pitam zovnuo bih Prcica ili Besica.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Tino je defanzivni vezni, ne možeš njega u isti koš sa Ibričićem nikako. damnbhsport je napisao/la:Pa to je poenta, ako si pazljivo citao a nisi, vidio si sta smo napisali, ako je izmedju Tino i Ibrica onda uvijek Ibrica jer je bolji igrac.
A ja da se pitam zovnuo bih Prcica ili Besica.
Što se njihovog pozivanja tiče, ni jedan ni drugi ne zaslužuju biti pozvani.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Tino nije niti ce ikad biti defanzivni vezni. Kako da to shvatis napokon?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
You don't say što kaže @Cartman 

Aj mi reci sta je tvoj problem sa Tinom Susicem, jel mislis da je defanzivni vezni? I po cemu to jest?
Sta se pravis lud?
Sta se pravis lud?
-
- Kontakt:
Nemoj te ovde o Tinu, ipak je tema Senijad Ibricic.
Bilo bi najbolje da ide Sanjin Prcic, prije Ibricica, jer je mlad. A opet Ibricu Safet vidi kao treceg spica, njega i Viscu.
Ma bit ce zanimljivo ovih dana do objave spiska. Osim je zauzdao selektora, sto kimbo rece na nekoj temi, optimizam raste.
Ocekujem i treceg spica hladno.
Ma bit ce zanimljivo ovih dana do objave spiska. Osim je zauzdao selektora, sto kimbo rece na nekoj temi, optimizam raste.
Ocekujem i treceg spica hladno.
Nemam nikakav problem s njim, ne družimo se da se pokačimo katkad.bhsport je napisao/la:Aj mi reci sta je tvoj problem sa Tinom Susicem, jel mislis da je defanzivni vezni? I po cemu to jest?
Sta se pravis lud?
Naravno da nije DMF, nego sam ubacio sarkazam koji se ne može čitati, može jedino vidjeti u razgovoru.
Tini nije konkurencija Ibričić jer je selektor tako zamislio, ne ja.
Zato sam stavio da se ne mogu porediti Ibričić i Tino uz besplatnu dozu sarkazma.
donniedarko je napisao/la:Ma kakav Ibri i poziv , pored cinjenice sto nije neki kvalitetan igrac zgadio mi se onim gadjanjem nasih novih igraca .
povuci riječ i nemoj mlogo da pametuješ on je velemajstor i nikoga nije gadžo sadsam ti reko i nemoj da ponavljam on je jedan od najboljije igrača i opet je u formi fantazija ibričić će da ide u brazil
- DonCorleone
- Kontakt:
Ajd prvi i zadnji post.severina je napisao/la:donniedarko je napisao/la:Ma kakav Ibri i poziv , pored cinjenice sto nije neki kvalitetan igrac zgadio mi se onim gadjanjem nasih novih igraca .
povuci riječ i nemoj mlogo da pametuješ on je velemajstor i nikoga nije gadžo sadsam ti reko i nemoj da ponavljam on je jedan od najboljije igrača i opet je u formi fantazija ibričić će da ide u brazil
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Kako nece. Pa zna se koje bio najomiljeniji igrac Hajduka. Svoje generacije.Saurman je napisao/la:Severina digla glas za Ibru.
Pricajte sta hocete ali Ibricic i Rahimic zasluzuju da budu na spisku za SP prije nekih tina i svrsajevica. Rahimic nas nikada nije obrukao jer ima nenormalan fudbalski IQ, iako neigra moze nam biti od velike koristi protiv Irana i Nigerije.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Ibricic definitivno treba biti na spisku za SP ako ovako nastavi igrati! bio je sa reprezentacijom sve vrijeme i sudionik plasmana BIH u Brazil i ne vidim razloga da ne bude an spisku,on nam moze biti od velike koristi,i kao napadac i kao vezni igrac! dobar dribler,odlican sut,asistent... u svakom slucaju on mora biti dio ekipe koja putuje u Brazil!
Ibro standardan,danas 78 minuta u vrijednom remiju koji njegov klub priblizava opstanku.
Kako stvari lijepo same od sebe dolaze na svoje mjesto.Sto bi ono rekli,bozija pravda.
Kako stvari lijepo same od sebe dolaze na svoje mjesto.Sto bi ono rekli,bozija pravda.
"Božija pravda". On od davno nije zaslužio poziv. Mi jedva sastavima 15 igrača da imaju kvalitet za reprezentacije, sve ostalo je goli racKu.
Džeko, Ibišević, Mujdža, Begović, Spahić, Bičakčić, Lulić, Hajrović, Kolašinac, Medunjanin, Pjanić, Salihovic, Višća, Misimović(?), Vranješ(?). To je to. Ostalo je A.) brzo, a smotano B.) okej, a sporo. C.) katastrofa ili D.) još uvijek legionari
Džeko, Ibišević, Mujdža, Begović, Spahić, Bičakčić, Lulić, Hajrović, Kolašinac, Medunjanin, Pjanić, Salihovic, Višća, Misimović(?), Vranješ(?). To je to. Ostalo je A.) brzo, a smotano B.) okej, a sporo. C.) katastrofa ili D.) još uvijek legionari
Ima i E) Spori, smotani i katastrofa. U tu kategoriju spada Tinky-Winky Susic.fkv123 je napisao/la:"Božija pravda". On od davno nije zaslužio poziv. Mi jedva sastavima 15 igrača da imaju kvalitet za reprezentacije, sve ostalo je goli racKu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ta kategorija pod E se zove Da Bog sacuva.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.