Safet Sušić - Pape

Cigri
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Cigri » 04 apr 2014, 23:08

Zadaje vam ga Safet :thumbup: :roll:

imperator10
Kontakt:

Post Postao/la imperator10 » 05 apr 2014, 09:42

gringobih je napisao/la:
PapeSusic je napisao/la:
imperator10 je napisao/la:Kako je teško objašnjavati jedne te iste stvari ljudima koji ne znaju kad se ne piše spojeno, kad odvojeno.
Objasnjavati sta? Kvalitet Stinkija? Kvalitet Hadzica kojeg je podero Breidbalik i koji se bori za opstanak u Austriji? Nije tema "pravo pis" ( :mrgreen: ) :violina:
Nije fazon u pravopisu time oni pokusavaju da ti degradiraju-umanje vrijednost cinjenica...
Vec vidjeno 100 puta ovdje i uvijek dolazi od iste strane koja takodje po 100 puta istim oruzjem dobije po usima ;)

imperator10@ kad se vec bakces oko "visokog napona" napomenut cu ti da se iza zareza pravi razmak pa se nasatavlja sa istom recenicom ;)
Dobio sam po ušima sad, ali de mi molim te reci kako sam ispravno trebao napisat'.
Činjenica je po tebi da je sasvim normalno zvati djecu 17,18 pa i 19 godina za reprezentaciju? Čuj Arslanagić igra u Standardu dvije sezone i Pape treba ići na vrata da ga moli da zaigra za nas i da je davno trebao zaigrati za nas? Koga bolan da moli, o kakvim igračima vi ovdje pričate, o kakvim kvalitetima. Ko je od njih toliko dobar da mu selektor treba ići na vrata da ga moli? Otvori ostale reprezentacije svijeta pa vidi koliko igrača sa 17,18 igra za A-reprezentacije svojih zemalja, pa onda dođi i piši. Kad je Sušić Tankoviću obećavao SP? Kolašinac bi ovako i onako zaigrao za Bosnu, i bez tih kafa i bez tih lobiranja.Lobirali su i kod Tankovića, pa je to on iskoristio za vlastitu promociju. I evo iskreno,i ja smatram da je Prcić dobar igrač, najbolji od ove zadnje U21 što je tu bila, ali da legenda umjesto da prešuti, nastavi raditi, pokuša igrati standardno i dobro, izađe sa onakvim intervjuom, to mi je i neće nikad biti shvatljivo. Još malo o tim činjenicama, gdje je Sušić ismijavao javno Kolašinca? Gdje piše da će TIno Sušić ići u Brazil? Jeste li vi ludi ili stvarno mislite da će ga staviti da igra u prvoj postavi, u slučaju da ga pozove? Anela Hadžića ste sami prizivali godinama ovdje. Neću više, želim tebi i tvojim kolegama brz oporavak.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 apr 2014, 21:34

"Nesto me je vuklo da pozovem Tinkya".
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 06 apr 2014, 21:37

Nesto me je vuklo ka nepotizmu :(

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 07 apr 2014, 13:18

Poslje razmisljanja duze vremena. Mislim da bi ovo bilo najboljih 23-ica igraca za SP. Znaci optimalan tim pokriven na svim pozicijama. Nebi bilo igraca koji nam nisu potrebni i koji se slepaju: Sunjic, Kvrzic, Hadzic ( vjerovatno ), .... . Ali bi zato bili svi najbolji igraci. Kao i Ibricic i Susic. Ibricic zbog kvaliteta , starih zasluga, iskustva i svega ostalog. A Susic kao moguci buduci potenical i zbog Papeta. Misljenja sam da svaki drugi tim, nece biti ovoliko kvalitetan, homogen. A nekog novog igraca cemo tesko izmislit do SP. Ovo je najbolje sto trenutno imamo. Jedino ako Pandza postigne odlicnu formu ( mada nam realno nije potreban pored 4 stopera ). Jedino mozda da se njega ubaci umjesto Zahirovica ili Susica. Mada mislim da je ovaj moj tim bolji. Ne trebaju se toliko gledat stare zasluge. Nego treba pozvat 23 boraca i najspremnijih igraca. Rahimic u ovakovoj formi i godinama bi isto bilo velika greska. Bolje Vrancica ili Besica povest. Zbog godina ( buducnost reprezentacije ) kao i zato sto mogu mnogo vise da trenutno ponude.

23 IGRACA za SP

Gomani:
BEGOVIC
FEJZIC
AVDUKIC

Stoperi:
SPAHIC
BICAKCIC
ZUKANOVIC

Desni bocni: ( u slucaju povrede jednog od igraca pozvat Vrsajevica ).
MUJDZA
VRANJES ( Vranjes moze zaigrat na stoperu ako bi to bilo potrebno ).

Ljevi bocni: ( + zadnji vezni po potrebi )
KOLASINAC
SALIHOVIC

Zadnji vezni:
MEDUNJANIN
BESIC
D.VRANCIC/M.VRANCIC ( bolji od brace Vrancic. Obadvojica su trenutno u boljoj formi od Zahirovica ).
ZAHIROVIC
SUSIC ( 23 igrac )

Ljevo krilo:
LULIC
IBRICIC

Desno krilo: ( + Ibisevic po potrebi ).
HAJROVIC

Ofanzivni vezni: ( + Ibricic i Medunjanin po potrebi )
PJANIC
MISIMOVIC

Napadaci:
DZEKO
IBISEVIC
ZEC/MUSLIMOVIC/MAHMUTOVIC/HODZIC ( Maglica otpada jer sam konacno uvidio u derbiju da nema kvalitet ).

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 07 apr 2014, 13:28

Ja bi dao jos jednu sansu Anelu Hadzicu i Tinu Susicu sad na sljedeceoj prijateljskoj samo iz razloga sto su debitovali u uzasno lose vrijeme na losoj utakmici gdje niko nije funkcionisao, pa onda neka se pokazu. Mislim da to zasluzuju.

Avdija, Tino, Zoran, Anel > neko od ova cetri sigurno ide u Brazil.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 07 apr 2014, 13:35

Elegant je napisao/la:Ja bi dao jos jednu sansu Anelu Hadzicu i Tinu Susicu sad na sljedeceoj prijateljskoj samo iz razloga sto su debitovali u uzasno lose vrijeme na losoj utakmici gdje niko nije funkcionisao, pa onda neka se pokazu. Mislim da to zasluzuju.

Kako ti se cine moja 23 igraca. Zar nije fino izbalansirana ekipa ??

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 07 apr 2014, 13:39

Realno si ih nabrojao samo mozda "Besic, dva Vrancica, Zec, Muslimovic, Mahmutovic" pod upitnikom, pitanje je da li ce uopste biti novih/starih.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 07 apr 2014, 13:41

Ajax je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Ja bi dao jos jednu sansu Anelu Hadzicu i Tinu Susicu sad na sljedeceoj prijateljskoj samo iz razloga sto su debitovali u uzasno lose vrijeme na losoj utakmici gdje niko nije funkcionisao, pa onda neka se pokazu. Mislim da to zasluzuju.

Kako ti se cine moja 23 igraca. Zar nije fino izbalansirana ekipa ??
Nemas Visce za desno krilo...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 07 apr 2014, 13:44

bhsport je napisao/la:
Neko mora otpasti. Zato 95% selektora pozove na okupljanje 30 igaraca. I povede 23-icu koji su u tada najboljoj formi. Bas zbog Visci, Stevanovica, Pandzi, Hadzica, Hodzica itd. A i ona sedmorica igraca koji otpadnu. Stekne dragocjeno iskustvo treniranja sa Dzekom, Pjanicem itd. ( sto je dobro za njihov buduci razvoj )

Ali ako bi ubacio Viscu u mojih 23-icu igraca. Ima i za to rjesenje. Otpada jedan od ova tri igraca: Vrancic, Zahirovic, Susic.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 07 apr 2014, 13:58

Elegant je napisao/la:Realno si ih nabrojao samo mozda "Besic, dva Vrancica, Zec, Muslimovic, Mahmutovic" pod upitnikom, pitanje je da li ce uopste biti novih/starih.
Slazem se da Hadzic i Susic zasluzuju jos jednu, vjerovatno zadnju sansu. I neka povede boljeg igraca na SP. Sto se mene tice moze i Susica. Od Vrancica bi poveo samo jednog ( boljeg ). Sto je jako realno. A od cetvorice nabrojanih napadaca isto samo jednog, kao treceg napadaca. Sto je minimum. Mislim da ce HR povesti petoricu napadaca na SP. Cetvoricu ce povesti 100%.

Rios

Post Postao/la Rios » 07 apr 2014, 14:01

Ajax je napisao/la:Poslje razmisljanja duze vremena. Mislim da bi ovo bilo najboljih 23-ica igraca za SP. Znaci optimalan tim pokriven na svim pozicijama. Nebi bilo igraca koji nam nisu potrebni i koji se slepaju: Sunjic, Kvrzic, Hadzic ( vjerovatno ), .... . Ali bi zato bili svi najbolji igraci. Kao i Ibricic i Susic. Ibricic zbog kvaliteta , starih zasluga, iskustva i svega ostalog. A Susic kao moguci buduci potenical i zbog Papeta. Misljenja sam da svaki drugi tim, nece biti ovoliko kvalitetan, homogen. A nekog novog igraca cemo tesko izmislit do SP. Ovo je najbolje sto trenutno imamo. Jedino ako Pandza postigne odlicnu formu ( mada nam realno nije potreban pored 4 stopera ). Jedino mozda da se njega ubaci umjesto Zahirovica ili Susica. Mada mislim da je ovaj moj tim bolji. Ne trebaju se toliko gledat stare zasluge. Nego treba pozvat 23 boraca i najspremnijih igraca. Rahimic u ovakovoj formi i godinama bi isto bilo velika greska. Bolje Vrancica ili Besica povest. Zbog godina ( buducnost reprezentacije ) kao i zato sto mogu mnogo vise da trenutno ponude.

23 IGRACA za SP

Gomani:
BEGOVIC
FEJZIC
AVDUKIC

Stoperi:
SPAHIC
BICAKCIC
ZUKANOVIC

Desni bocni: ( u slucaju povrede jednog od igraca pozvat Vrsajevica ).
MUJDZA
VRANJES ( Vranjes moze zaigrat na stoperu ako bi to bilo potrebno ).

Ljevi bocni: ( + zadnji vezni po potrebi )
KOLASINAC
SALIHOVIC

Zadnji vezni:
MEDUNJANIN
BESIC
D.VRANCIC/M.VRANCIC ( bolji od brace Vrancic. Obadvojica su trenutno u boljoj formi od Zahirovica ).
ZAHIROVIC
SUSIC ( 23 igrac )

Ljevo krilo:
LULIC
IBRICIC

Desno krilo: ( + Ibisevic po potrebi ).
HAJROVIC

Ofanzivni vezni: ( + Ibricic i Medunjanin po potrebi )
PJANIC
MISIMOVIC

Napadaci:
DZEKO
IBISEVIC
ZEC/MUSLIMOVIC/MAHMUTOVIC/HODZIC ( Maglica otpada jer sam konacno uvidio u derbiju da nema kvalitet ).
Rekoh ja tebi @ajax buraz neki dan da Maglica nema kvaliteta za repku.. :mrgreen: Sa vecim djelom spiska se slazem..Tino Susic nema sta traziti na spisku,prosirenom ili ne..Momak poslije debija nije poceo utakmicu u Hajduku ja mislim,tako da..D. Vrancic je bio na spisku nekoliko puta i nije ostavio neki utisak,sad ponovno pozivanje ne znam koliko pametno..M. Vrancic mislim da nema nikakve sanse da se nadje na spisku iz prostog razloga sto dosad nije debitovao,a svi znamo kako je Pape tezak na pozivima novajlijama u prijateljskim a kamoli za SP..Zaha eto odigrao pola sata za vikend,nadam se da ce popraviti minutazu i u buducnosti,inace..Fali ti Visca na krilu,momak igra sjajno,na pragu je 1. lige u Turskoj..Ostavio je i dobar dojam u prijateljskim..Sto se 3 napadaca tice-mladost ili iskustvo..Ja glasam za mladost i Aru Hodzica koji je paklen igrac..A i,opet da ponovim,da malo poguramo nasu PL..Eto :salut:
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 07 apr 2014, 14:03, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 07 apr 2014, 14:02

Ajax je napisao/la:
bhsport je napisao/la:
Neko mora otpasti. Zato 95% selektora pozove na okupljanje 30 igaraca. I povede 23-icu koji su u tada najboljoj formi. Bas zbog Visci, Stevanovica, Pandzi, Hadzica, Hodzica itd. A i ona sedmorica igraca koji otpadnu. Stekne dragocjeno iskustvo treniranja sa Dzekom, Pjanicem itd. ( sto je dobro za njihov buduci razvoj )

Ali ako bi ubacio Viscu u mojih 23-icu igraca. Ima i za to rjesenje. Otpada jedan od ova tri igraca: Vrancic, Zahirovic, Susic.
Pa da, Visca je standardni, a ovi nisu, dakle zna se. Doduse to je tvoj sastav. ;)
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 07 apr 2014, 14:28

Po cemu Stinky i Hadzic zasluzuju jos jednu sansu? Jedan se bori za opstanak u austrijskoj ligi i realno nebi bi standardan u ni u Zelji, a drugi nebi uopste bio profesionalni fudbaler da mu babo preko veze nije sredio ugovor u Hajduku (u januaru 2012 pao na probi, ni telefonski razgovor nije dobio, a da nepricamo o ugovorima u Belgiji).

Po cemu?? Sto su clanovi germanije?

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 07 apr 2014, 15:12

Standardnog igraca i najboljeg iz svoje ekipe, iz 2. Bundeslige ne zovemo, Marija Vrancica, ali zato Zahirovica dokle je islo, pa i kada je igrao u Bijelorusiji. Ne zovemo standardnog igraca Pricica iz Francuske lige, ali zato Binkija sa klupe Hajduka. :crazy:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 07 apr 2014, 15:17

stevanovic i ibricic bit ce 100 % pozvani i neka budu , volio bih i pandzu da vrati kao i rahimica i to je to ...
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 07 apr 2014, 15:32

Posto objava konacnog spiska nije toliko daleko da malo vratimo stvari na sustinu.
Ne mogu da vjerujem da neki ne vide,ne znaju,nece da vide ili sta ja znam neke stvari koje su ocite,ili opet namjerno razvodnjavaju diskusiju.
Spisak za Brazil je objavljen,to je spisak protiv Egipta od 22 igraca plus tada povrijedjeni Zvjezdan Misimovic.
E sad,oko toga su se stvari zakuhale,mediji nisu imali ni jedne rijeci kritike ali zato veliki dio javnosti jeste,to smo mogli citati na drustvenim mrezama.
I konacno,igraci su ti koji su se javno suprotstavili takvom spisku,posto,kao sto rekoh,to nisu uradili oni kojima je to posao.
Tu sad postoji samo jedno pitanje:hoce li selektor nakon velike frke koja se digla poslusati ogromnu vecinu javnosti i igrace i na spisak vratiti igrace koji su godinama izgradjivali ovaj uspjeh a kod kuce ostaviti igrace koji su na mala vrata,nicim zasluzeno,osim naravno privatnih interesa,dospjeli na taj spisak.
I nema vise,to je to,potpuno pojednostavljeno jedino vazno pitanje.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 07 apr 2014, 15:48

Postoje odredjeni problemi unutar tabora nigerijske repke.
Navodi se da su iz Fudbalskog saveza Nigerije zatražili od Keshija da pozove 35 igrača za pripremne mečeve, dok je on poručio da će pozvati 30 igrača.

Dok oni od svog selektora traze 35 igraca, nasi se zadovoljavaju sa 23 od kojih dobar dio ne zasluzuje da bude u kadru od 30 igraca, ali mi ne navodimo da imamo bilo kakve probleme.

Safa je zacrtao 23 i to je to..nema ambicije da proba vise bilo koga, a razlog je svima poznat..SVI KOJE BI POZVAO BI SE NAMETNULI ISPRED BRATICA, tako da ne smije sebi u stomak skakat'.

Sramota!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 07 apr 2014, 16:01

Moram se osvrnuti i na davnu najavu da ce na pripreme biti pozvana samo 23 igraca.I po tome je nas selektor a samim tim i nasa reprezentacija jedinstven u svijetu.Vec sam pisao o tome prije,to je nevjerovatan amaterizam i neprofesionalizam.
Ako on vec ima problem nekome reci,izvini momce ti otpadas,onda MORA bar napraviti spisak od 23 igraca i spisak od jos bar 7 i SVE ih zovnuti na pripreme sa evo jasnom naznakom ko ide a ko su rezervne opcije koje ce u slucaju povreda ili nekih nezeljenih situacija uskociti umjesto njih FIZICKI I PSIHICKI SPREMNI.
Da malo pojasnim,polovinom maja a negdje cak i prije nacionalna prvenstva se zavrsavaju i igraci idu na odmor.
E sad,sa spiska od 23 igraca povrijedi se 1 ili nekoliko njih(na samim pripremama ili na prijateljskim utakmicama)selektor bi u tom slucaju morao pozvati NESPREMNE igrace koji su negdje na odmoru,umjesto da ima bar taj rezervni spisak igraca koji su prosli kompletne pripreme sa reprezentacijom.To je nedopustivo i takvi igraci nam ne mogu biti ni od kakve koristi.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 07 apr 2014, 16:05

velez_mostar je napisao/la:Postoje odredjeni problemi unutar tabora nigerijske repke.
Navodi se da su iz Fudbalskog saveza Nigerije zatražili od Keshija da pozove 35 igrača za pripremne mečeve, dok je on poručio da će pozvati 30 igrača.

Dok oni od svog selektora traze 35 igraca, nasi se zadovoljavaju sa 23 od kojih dobar dio ne zasluzuje da bude u kadru od 30 igraca, ali mi ne navodimo da imamo bilo kakve probleme.

Safa je zacrtao 23 i to je to..nema ambicije da proba vise bilo koga, a razlog je svima poznat..SVI KOJE BI POZVAO BI SE NAMETNULI ISPRED BRATICA, tako da ne smije sebi u stomak skakat'.

Sramota!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Procitao sam taj clanak. Koja glupost od clanka. Pa ako je neko u (nepotrebnim i amaterskim) problemima, onda smo to mi i to iako imamo mnogo jakih igraca. Ekipu o kojoj Nigerija i Iran mogu sanjati. Ali hej moze i Egipat o tome da sanja...no izbusise nas ko amatere.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.