Ima 10 puta većih legendi i ljudi od njega pa ne uzurpiraju poziciju komentatora, baš zato ga pljuju ljudi što nije u stanju da se povuče i pusti makar kakvog-takvog prosječnog komentatora da komentariše utakmicu. Da ne ulazimo u to koliko je iritantan (a ne smiješan) njegov pokušaj humora, ali njemu posao nije da prezentuje svoj humor nego da komentariše utakmicu. To što su tebi bitne sporedne stvari ne znači da je sporednim stvarima mjesto u prijenosu utakmice. I na kraju, javni servis je generalno grozan, ali na javnom servisu prijenos utakmice barem liči na prijenos, dok prijenos na OBN-u ne liči ni na šta.fera je napisao/la:vugdalic najveca legenda i veliki covjek. naravno svako ima pravo na svoje misljenje al ne treba nikog pljuvati jer se voli nasaliti ali saša je uradio toliko velikih stvari u zivotu van sporta da ja za njega ne bi nista lose rekao i da je jos 5 puta gori a ovako me cesto i nasmije. draze mi je pogledati ligu prvaka na obnu nego na javnim servisima...
I na kraju da zaključim, mogao je spasiti 1000 života, ali to mu ne daje za pravo da uzurpira poziciju za koju nije ni kvalifikovan ni sposoban. To bi on, kao veliki humanista, sam trebao da ustanovi.