Ja sam prvi govorio da ste kupovali,ali ne kupujete jedini vi,ne moze se u ovoj ligi naci klub koji nije kupio utakmice,osim onih sto nemaju para da kupe.Ja bi prvi volio da nasi kupe u Capljini jer u Capljini bodova nema ako ne potplatis,dole ne igra kvalitet vec lova,a i znam da ste vi kupili dole,nadam se da cemo i mi da se ne moram brinut
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
@Skver
Ja sam prvi govorio da ste kupovali,ali ne kupujete jedini vi,ne moze se u ovoj ligi naci klub koji nije kupio utakmice,osim onih sto nemaju para da kupe.Ja bi prvi volio da nasi kupe u Capljini jer u Capljini bodova nema ako ne potplatis,dole ne igra kvalitet vec lova,a i znam da ste vi kupili dole,nadam se da cemo i mi da se ne moram brinut
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
mah ne treba letit pred rudu ba, svasta se prica...svakakvih je prica bilo i da smo mi kupili u Gracanici, polako...bice sta bude..sve ima svoje posljedice 
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Azmir sve sto radi, radi jako pametno....samo sabura, Sloboda ce igrati po Evropi.....za ove ne znam gdje ce biti.
jedan savjet ne laprdaj o onim stvarima o kojim pojma nemasBihac96 je napisao/la:@Skver
Sloboda Tuzla
-
fukara1919
- Kontakt:
Onda i Radnicki kupio !!! Ne znam stvarno zasto pricate i jedni i drugi da je kupljeno a utakmice uopste niste pogledali??? Kad gledas utakmicu onda mozda mozes prosuditi dal je kupljeno prodano il sta. Ne mozes zakljucit na osnovu snimka od 2 minute!!!Bihac96 je napisao/la:@Skver
Mozete vi mene sad napadati koliko hocete,ali imam dosta informacija ne od ljudi iz Bihaca vec iz drugih gradova,i prije utakmice u Gracanici sam znao da necete 100% pobjedit,jer su ljudi u Bratstvu odbili pare od Azmira i zna se gdje to vodi.I sto se tice vase utakmice u Kaknju to gubite 100% mozete me slobodno citirati kad dodje vrijeme za to.
-
fukara1919
- Kontakt:
OK, hvala na informacijamaBihac96 je napisao/la:Mozete vi mene sad napadati koliko hocete,ali imam dosta informacija ne od ljudi iz Bihaca vec iz drugih gradova,i prije utakmice u Gracanici sam znao da necete 100% pobjedit,jer su ljudi u Bratstvu odbili pare od Azmira i zna se gdje to vodi.I sto se tice vase utakmice u Kaknju to gubite 100% mozete me slobodno citirati kad dodje vrijeme za to.
jel tako prije utakmice u gracanici danima ste vi biscani pricali kako se jos od jeseni zna da uzimamo u Gracanici a zapravo pojma nemate
ne brini citirati cemo te nakon utakmice u Kaknju
i jos jednom ne mozes kupiti nesto ako ne das pare 
Sloboda Tuzla
Ma ti nemas pojma , a kamoli da imas informacije o bilo cemu.Bihac96 je napisao/la:Mozete vi mene sad napadati koliko hocete,ali imam dosta informacija ne od ljudi iz Bihaca vec iz drugih gradova,i prije utakmice u Gracanici sam znao da necete 100% pobjedit,jer su ljudi u Bratstvu odbili pare od Azmira i zna se gdje to vodi.I sto se tice vase utakmice u Kaknju to gubite 100% mozete me slobodno citirati kad dodje vrijeme za to.
Ja sam rekao vi ako dobijete u Gracanici da ulazite 100% u PL.fukaratz je napisao/la:jel tako prije utakmice u gracanici danima ste vi biscani pricali kako se jos od jeseni zna da uzimamo u Gracanici a zapravo pojma nematene brini citirati cemo te nakon utakmice u Kaknju
i jos jednom ne mozes kupiti nesto ako ne das pare
Joj sto jedete **** sa tim rekla-kazala. Evo i ja sad mogu reci: "imam provjerenu informaciju da je Jedinstvo platilo Bratsvu da pobjedi Slobodu. I to sam cuo od ljudi iz drugih gradova, ne iz Bihaca i Tuzle".
Jest problem slagat.
Jest problem slagat.
Jedan grad, jedna ljubav!
- nesvrstani
- Kontakt:
Gifron je napisao/la:Joj sto jedete **** sa tim rekla-kazala. Evo i ja sad mogu reci: "imam provjerenu informaciju da je Jedinstvo platilo Bratsvu da pobjedi Slobodu. I to sam cuo od ljudi iz drugih gradova, ne iz Bihaca i Tuzle".
Jest problem slagat.
pa u tome nema nista lose ako su oni platili znam da je zajebancija al onako kazem, valja i nama motivisat igraca bratstva
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
-
fukara1919
- Kontakt:

Evo sjevera, svjeze slikano
Mrtve uši se napele sad kad smo izgubili od direktnog konkurenta za ulazak u gostima, i to nakon 8 uzastopnih pobjeda sa gol razlikom 20-3. Svi kvocali kako kupujemo pa se povukli u jazbine 29. marta, što od stida što od straha.
Inače, mislim da su jedino od pojačanja zakazali Husić, Kapić i Jusufbašić i možda Huseinbašić mada on i nije najavljivan kao neko pojačanje. Protiv Jedinstva se Halilović dokazao, Šaćiri i Kuduzović imaju te povrede,golman Fejzić nije imao priliku da brani, Moranjkić , Jahić, Redžepi, Hadžić, Krpić dovoljno govori da su standardni prvotimci.
Inače, mislim da su jedino od pojačanja zakazali Husić, Kapić i Jusufbašić i možda Huseinbašić mada on i nije najavljivan kao neko pojačanje. Protiv Jedinstva se Halilović dokazao, Šaćiri i Kuduzović imaju te povrede,golman Fejzić nije imao priliku da brani, Moranjkić , Jahić, Redžepi, Hadžić, Krpić dovoljno govori da su standardni prvotimci.
Ne idu im 9-ke od ruke izgledafukara1919 je napisao/la:
-
fukara1919
- Kontakt:
Ceka se podloga koja ide ispod stolica, neke trake po UEFA standardima sto ne gori.Zodiac je napisao/la:Ne idu im 9-ke od ruke izgledafukara1919 je napisao/la:
Opa fino fino
,samo nek se radi jos da docekamo istok i sve 5 
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mislim da i Vojvodina ima neke planove da uredi stadion, a stadioni bas podsjecaju. Mislim da ce biti dosta slicni 
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Re: Odg: FK Sloboda Tuzla
Kako ce Jusufbasic pokazati mu sta kad sjedi na klupi? Daleko najbolji spic ove lige, prekucao je davno.Chinaglia je napisao/la:ma gledaj, to su na papiru dobri igrači (Kapić, Jusufbašić) i nikako mi nije jasno zašto su se ispostavili kao flopovi, dok je Husić bio sumnjiv dok je on igrao negdje u Americi, Bog te pit'o koja ligaal' et', mi smo svi u njemu vidjeli ili barem željeli vidjeti Husića iz Orašja, Karlovca, Cibalije ..
A Husic od pocetka steka izgleda totalno
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Sloboda je u gracanici izgubila iz razloga sto nisu igrali omic i jahic, to se ispostavio kao preveliki hendikep jer se na njima zasniva nasa igra i sigurnost pozadi. Kad tome dodamo da smo prvo poluvrijeme igrali sa igracem manje jer je mehanovic hodao po terenu zbog povrede (nije mi jasno zasto nije zamjenjen odma jer je pokazivao prema klupi da ne moze nastaviti sa igrom) morali smo ga primit.. U napadu nismo imali ni srece iz ono nekoliko prilika sto je bilo.
Da smo bili kompletni siguran sam da nebi izgubili. Mislim da je ovo i ciro primjetio i da ce u nastavku skrenuti paznju glavnim igracima da se cuvaju kartona te da cemo dobiti sve utakmice do kraja. Iz prostog razloga sto imamo bolju ekipu od svih s kojima igramo do kraja..

Da smo bili kompletni siguran sam da nebi izgubili. Mislim da je ovo i ciro primjetio i da ce u nastavku skrenuti paznju glavnim igracima da se cuvaju kartona te da cemo dobiti sve utakmice do kraja. Iz prostog razloga sto imamo bolju ekipu od svih s kojima igramo do kraja..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.