Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

Ajax
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Ajax » 06 apr 2014, 13:30

viKK je napisao/la:@ajax de smiri sa tačkama, svake 4 riječi završavaš rečenicu, postovi ti se ne mogu čitati. pokušaj pročitati neki svoj post, vidjećeš koliko debilno zvuči.
Ocemu ti mamlaze jedan. Koje tacke. Ko te je sta pitao. Ako te ne zanimaju moji postovi. Ne komentarisi. Mislim, kako te nije sramota nesto tako i objavit. Cuj ti njega. Pa koji si ti faktor majstore. :lol: :lol: Neka tvoji visokoumni tekstovi zvuce "ne"debilno. Sta je to trebala da bude dobronamjerna sugestija. Sa takvim rjecnikom ?? Ma razlaz momak. Ne komentarisi me vise. A ako budes dosadan i offtopicario ides na ignore. Ili ti to isto napravi.

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 06 apr 2014, 13:40

Naša fudbalska budućnost bila bi u najmanju ruku sjajna kad bi se samo bavili dijsporom, ništa drugo. Od našeg premijeršipa nema nikakve fajde...

http://www.dodaske.ba/sport/fudbal/1231 ... a-zvijezda

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 07 apr 2014, 14:14

"Ako se dosad nisam pokazao, neće mi pomoći ni ovih mjesec dana koliko je ostalo do kraja sezone", rekao je Čop koji juriša prema naslovu najboljeg strijelca HNL-a.

"Ne zamaram se naslovom najboljeg strijelca, a ni pozivom u reprezentaciju. Hoću li biti razočaran ako ne budem išao u Brazil? Kako bih bio razočaran, pa dosad nisam nijednom bio u reprezentaciji! Ne mogu izgubiti nešto što nisam ni imao."

Nejasno je na čemu to Čop temelji svoju tvrdnju da se već dokazao izborniku i zavrijedio ući u društvo Mandžukića, Olića, Da Silve.., jer ako zanemarimo njegove golgeterske podvige u lošem HNL-u i u Kupu protiv Suhopolja i Zagore, u Europi je zabio gigantima kao što su Fola, Šerif, dok je u skupini Europa lige pogodio tek jednom, u Dinamovom porazu od Ludogoreca.
Najbolji strijelac i jedan od najboljih igrača HNL-a, koji i hrvatski mediji nazivaju lošim, teško da će naći mjesto u Hrvatskoj reprezentaciji. I ne samo on, nego su male šanse da bilo koji igrač HNL-a zaigra za Hrvatsku na SP, dok ćemo mi u svojoj reprezentaciji, kako stvari stoje, imati prosječne igrače iste lige.

Da li je Hrvatska reprezentacija toliko kvalitetnija od naše da oni nemaju potrebu da zovu najbolje igrače iz sopstvene lige?

I da, Čop je nebitan u ovoj priči, poenta je u nečemu drugom.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 07 apr 2014, 15:14

@Ceze

Pa svi mi dobro znamo zasto se zovu prosjecni igraci iz HNLa u nasu reprezentaciju. Sigurno ne zbog kvaliteta.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 07 apr 2014, 15:44

Potpuna utopija je ocekivati nove igrace na spisku,od toga nema nista.
Postoje samo dvije opcije,hoce li selektor ostati pri svome vec davno napravljenom spisku(Egipat)ili ce popustiti pod kritikama javnosti i igraca reprezentacije i umjesto njih na spisak staviti igrace koji su godinama dio ove ekipe i koji su godinama stvarali ovaj uspjeh.Znamo koji su to igraci.
Po meni na SP treba da ide sva stara garda jer je stara garda nakon mnogih razocarenja i izborila to prvenstvo.Grehota je i sramota odjednom ih prekriziti,to niko na svijetu ne radi.
Poslije SP im se moze lijepo reci,nekima naravno,momci doslo je vrijeme za neke mladje igrace i sa njima se rastati onako kako dolikuje i kako su oni zasluzili.

Rios

Post Postao/la Rios » 07 apr 2014, 16:45

ceze je napisao/la:
"Ako se dosad nisam pokazao, neće mi pomoći ni ovih mjesec dana koliko je ostalo do kraja sezone", rekao je Čop koji juriša prema naslovu najboljeg strijelca HNL-a.

"Ne zamaram se naslovom najboljeg strijelca, a ni pozivom u reprezentaciju. Hoću li biti razočaran ako ne budem išao u Brazil? Kako bih bio razočaran, pa dosad nisam nijednom bio u reprezentaciji! Ne mogu izgubiti nešto što nisam ni imao."

Nejasno je na čemu to Čop temelji svoju tvrdnju da se već dokazao izborniku i zavrijedio ući u društvo Mandžukića, Olića, Da Silve.., jer ako zanemarimo njegove golgeterske podvige u lošem HNL-u i u Kupu protiv Suhopolja i Zagore, u Europi je zabio gigantima kao što su Fola, Šerif, dok je u skupini Europa lige pogodio tek jednom, u Dinamovom porazu od Ludogoreca.
Najbolji strijelac i jedan od najboljih igrača HNL-a, koji i hrvatski mediji nazivaju lošim, teško da će naći mjesto u Hrvatskoj reprezentaciji. I ne samo on, nego su male šanse da bilo koji igrač HNL-a zaigra za Hrvatsku na SP, dok ćemo mi u svojoj reprezentaciji, kako stvari stoje, imati prosječne igrače iste lige.

Da li je Hrvatska reprezentacija toliko kvalitetnija od naše da oni nemaju potrebu da zovu najbolje igrače iz sopstvene lige?

I da, Čop je nebitan u ovoj priči, poenta je u nečemu drugom.
Poenta je odlicna,svaki dobronamjerni navijac repke ce je shvatiti.. :thumbup: :clap:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 07 apr 2014, 20:28

Sto se tice 3. napadaca, treba Lord Bendtneru izvaditi BiH drzavljanstvo, i povesti ga kao 3. napadaca. :lol:

slika

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 08 apr 2014, 13:50

Adnan ŠEćerović MVV mAstricht

slika

Marko MAletić FC OSS

slika

Eldin HAdzic FC HErcules

slika

Jasmin SCuk Mlada Boleslav

slika

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 08 apr 2014, 16:33

Ajax je napisao/la:
viKK je napisao/la:@ajax de smiri sa tačkama, svake 4 riječi završavaš rečenicu, postovi ti se ne mogu čitati. pokušaj pročitati neki svoj post, vidjećeš koliko debilno zvuči.
Ocemu ti mamlaze jedan. Koje tacke. Ko te je sta pitao. Ako te ne zanimaju moji postovi. Ne komentarisi. Mislim, kako te nije sramota nesto tako i objavit. Cuj ti njega. Pa koji si ti faktor majstore. :lol: :lol: Neka tvoji visokoumni tekstovi zvuce "ne"debilno. Sta je to trebala da bude dobronamjerna sugestija. Sa takvim rjecnikom ?? Ma razlaz momak. Ne komentarisi me vise. A ako budes dosadan i offtopicario ides na ignore. Ili ti to isto napravi.
wow, jesam li te možda uvrijedio? boli me lijevo mudo za tvoje djetinjasto mišljenje i šta već ti pišeš, nego dajem ti savjet inače će te svi staviti na ignore (kao i ja), jer glava zaboli ako pokušaš pročitati tvoj neki post, što od gramatičkih grešaka, što od bespotrebnih tačaka koje u tvom svijetu izgleda mijenjaju svaki interpunkcijski znak.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 08 apr 2014, 16:42

:cool:
slika
DRUG NEBI TI PUNCA

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 08 apr 2014, 22:21

viKK je napisao/la:
wow..
Dobro care. Ziv ti meni bio. Samo ne komentarisi me vise. Svega ti. Evo cak i savjete djelis drugim ljudima. Direktne, indirektne svasta nesto. Mada te vecina ne J**+ 5%. Kulturno od tebe. Zaboli me k**** za tvoje misljenje. Niko te nista nije pitao. Ne trolaj vise po ovoj temi, zivota ti. Pusti ti moj pravopis, cuj pravopis je njemu bitan. Jaoooo. Bez komentara. Koji lik.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 08 apr 2014, 22:58

Ajax je napisao/la:
viKK je napisao/la:
wow..
Dobro care. Ziv ti meni bio. Samo ne komentarisi me vise. Svega ti. Evo cak i savjete djelis drugim ljudima. Direktne, indirektne svasta nesto. Mada te vecina ne **** 5%. Kulturno od tebe. Zaboli me k**** za tvoje misljenje. Niko te nista nije pitao. Ne trolaj vise po ovoj temi, zivota ti. Pusti ti moj pravopis, cuj pravopis je njemu bitan. Jaoooo. Bez komentara. Koji lik.

Meni uopce ne smeta kako pises. Dobar si poster, ali citam tvoje postove kao telegram. hehe ;)

Inace, Back to topic.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 08 apr 2014, 23:04

Pirke je napisao/la:
Meni uopce ne smeta kako pises. Dobar si poster, ali citam tvoje postove kao telegram. hehe ;)

Inace, Back to topic.
Hvala Jaro. Mada polako gubim inspiraciju. Jer sam napisao vise manje sve sta mislim. Neka i drugi malo pisu. :lol: :lol: A sto se tice ovih potencialnih. Mozda M. Vrancic nebi bio los izbor. Sta mislis ??

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 08 apr 2014, 23:11

Ma ne znam, kad vidim šta Hrvati i Srbijanci rade... Pozvao bih pola ovih igrača u repku za prijateljske utakmice i zadržao najbolje... Čim dođe prva zvanična, ubaci ih na teren u 90. minuti kao što je Ćiro uradio sa Begovićem...

Sent from my C6506 using Tapatalk
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 08 apr 2014, 23:15

Pirke je napisao/la:Ma ne znam, kad vidim šta Hrvati i Srbijanci rade... Pozvao bih pola ovih igrača u repku za prijateljske utakmice i zadržao najbolje... Čim dođe prva zvanična, ubaci ih na teren u 90. minuti kao što je Ćiro uradio sa Begovićem...
Slazem se 100%. Da se ne isproba M.Vrancic na DM-u. A probali su se svakakvi igraci bi bas bio lukzuz. Jer npr. M. Vrancic se jako moguce. Moze odluciti da zaigra za Hrvatsku ako mu oni reda radi posalju poziv, samo da ga zakapare. A to ce i uraditi skoro sigurno ako bude zaigrao u Bundesligi. Ne isprobati ga u prijateljskoj je po meni veliki luksuz. Isto tako treba isprobati i Besica.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 09 apr 2014, 08:29

Ma zasto isprobavati Maria Vrancica, buduceg igraca 1. Bundeslige kada mozemo moronski cekati da nam ga ko ukrade? :D Mozda ga pozovu na sljedeci teferic, 2015, kad bude vec igrao protiv Schalke, Bayern München itd. nema razloga da to sada uradimo lagano i bez stresa. Do tada ce nam Safet naci nekog napadaca iz HNLa, koji sjedi na klupi...i staviti ga na DMa. :lol:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 09 apr 2014, 08:48

Principatus je napisao/la:Ma zasto isprobavati Maria Vrancica, buduceg igraca 1. Bundeslige kada mozemo moronski cekati da nam ga ko ukrade? :D Mozda ga pozovu na sljedeci teferic, 2015, kad bude vec igrao protiv Schalke, Bayern München itd. nema razloga da to sada uradimo lagano i bez stresa. Do tada ce nam Safet naci nekog napadaca iz HNLa, koji sjedi na klupi...i staviti ga na DMa. :lol:
Problem je ako pjeske krene nece stici na vrijeme. A uostalom odakle on sada iskoci?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 09 apr 2014, 11:09

http://sportsport.ba/blabla/seksi-ples- ... -si/128669" onclick="window.open(this.href);return false;
xaxaxaxa :D :D :D
https://SecretPrivat.com - [url=https://SecretPrivat.com/girl/sam-81.html]Sam[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/hanna-zuki-57.html]Hanna Zuki[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/candy-smile-20.html]CANDY SMILE[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/lexy-106.html]LEXY[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/aline-golden-122.html]Aline Golden[/url] - No Verify - Anonymous Sex Dating - [url=https://SecretPrivat.com] Instant Chat Dating [/url]

Rios

Post Postao/la Rios » 09 apr 2014, 13:43

Goalgetter je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/stojan- ... vao/128671

[youtube][/youtube]

:lol: :lol: :lol: :lol: :rol:
:lol: :lol: :clap:
Ko li je sljedeci? :mrgreen:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: AndreWilliams, Goalgetter, Google Adsense [Bot], LeCoq i 47 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []