Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
Mozda ti imas bolje informacije od mene. Ali ja sam od vise ljudi cuo da tih odlicnih 12 golova nije bilo dovoljno za prelazak u najveci Njemacki klub. Da je titula prvog strjelca EP ( jednog od ) i njegova tri gola. Da su itekako uticali na to. Da ne objasnjavam sad jer nije tema. Mandzukic je samo jedan primjer. Dobra ucesca na SP i EP. Itekako uticu na transfere posebno ako napadac postigne nesto golova i ako igra u koliko toliko repektabilnoj reprezentaciji. To je poznata cinjenica. Vedo sa njegovim trenutnim renomeom. Ako postigne 3 gola prica se mijenja na bolje. To je signal klubovima da je jos uvjek jedan od boljih na svijetu. Pa sve i da nije. To ga vraca na svijetsku mapu. To donosi ucesce na EP/SP. To je jedan od razloga zasto su se igraci iz naseg susjedstva tako dobro prodavali u zadnjih 10-ak goldina.febo je napisao/la:Ja ne znam odakle informacija da je Mandžukić imao lošu sezonu u Wolfsburgu kada je te sezone ima 12 golova i 10 asistencija i bio jedan od najboljih igrača... Slijedeće je u Bayernu zabio 15 ligaških golova. Isto tako mislim da je Vedo afirmisan igraš i eventualna 2-3 gola na svjetskom mu neće isključivo napraviti ugovor karijere. I ako Stuttgart ispadne iz lige i bez nastupa na svjetskom Vedo ima velike šanse da pređe u bolji klub. Kao što je prešao u Stuttgart iz Hoffenheima.
- S vremena na vrijeme slušam Salihamidžića. No, s obzirom na to da nisam miljenik Bayerna, a Braco je veliki navijač Bavaraca, malo mu zamjeram na neobjektivnom komentiranju.
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Za PSG je odigrao četiri utakmice i dobio je direktan crveni karton. U Hoffenheimu je dobio jedan, a u Stuttgartu je dva puta pocrvenio.
Dobio je 47 žutih kartona, a poređenja radi, Džeko nikad nije dobio crveni karton, ali je zato dobio 39 žutih.
Voli te tvoje Sarajevo.
Steta sto je sebi uprskao sezonu, da nije dobio 5tekmi suspenzije...vjerov.bi vec imao 15golova na kontu..ali sta je tu je...
Pjanic zakazao a 2 najbolji na tekmi sinoc, interesantno.hurem je napisao/la:S obzirom da su zakazali jucer pjana
❤️🖤
- Goalgetter
- Kontakt:
Ocekivalo se ovo.VFB Stuttgart - Schalke04
Aufstellung: Ulreich – Schwaab, Rüdiger, Niedermeier, Sakai – Gruezo, Gentner (C) – Traoré, Didavi, Harnik – Cacau
Bank: Kirschbaum - Haggui, Ibisevic, Werner, Abdellaoue, Rausch, Maxim
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Alucard, ANamelessGhoul, Anoniman, arabijskisupi, AshburtonG, avalPacidoroP, AvantiBL, AzRimiRzA, BarbareZeljin, bavarian_bk, benko21, BiH26, Biscione, Blackwargreymon, boki86, Boltsna, Brokula, Cautinho, Confiance, CrvenoCrnaArmija, CudanLik, Cwirek, D97, Daduli, dark44, darker10, delko, eaglebvb09, enobarca, exampLe., FerdinandF, Giuseppe1, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, greenwood, Gunner4, HalaMadrid, HariTz, harko35, itatabisine, J1897, Jabroni, jasmin10, JimmyPage, karajlo, Kaunas, koraj, lakilone, Lavcina, legendarnadruga, linethreader, Lynx, MaroonBjelave, Marsiano, miguelramos, miki09, MikiPirs, mk1008, Mocvara1991, MokraKifla, moreno123, muhamedhulk, Muumii, Napapijri, napapijri1987, nebeskasila, Poligon10, PSV, resko1, Resolute, rio_Ferdy88, SanaBosna, Sarun, Serha, Shevko, Shogun, SHZ82, signalidunapark, soccerfan, soxx, StevieG8, Sveti, TefalTava, THEC, TofiTofita, TripleThreat, trunks1946, tutankamon1905, ubipara, ugursuz, ultrazonfa, unavita, Venom, Zaboljesutra, Zglavkar i 914 gostiju.