Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Tarik14
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la Tarik14 » 07 feb 2010, 00:22

felipe-s je napisao/la:jedva cekam iducu sedmicu da opet citam najave kako ce vedo zabiti par golova
I ja takoder. Naravno, ponovo nece biti nista od svega toga. :roll:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 feb 2010, 00:27

Tarik14 je napisao/la:
felipe-s je napisao/la:jedva cekam iducu sedmicu da opet citam najave kako ce vedo zabiti par golova
Ma Vedo i kada je davao golove ovakvi kao vi su pljuvali po njemu i govorili kloc ovo ono. Zato svaki vas komentar na ovoj temi je suvisan. ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

sahbaz2509
Kontakt:

Post Postao/la sahbaz2509 » 07 feb 2010, 00:30

Tarik14 je napisao/la:
Zamisli navijaca koji jedvo ceka da se bh reprezentativac pokaze u slabom izdanju.
Nevjerovatno al kao sto vidite istinito.Sad ce poceti ono tipa da je to bilo ironicno samo.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 07 feb 2010, 00:45

sahbaz2509 je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:
Zamisli navijaca koji jedvo ceka da se bh reprezentativac pokaze u slabom izdanju.
Nevjerovatno al kao sto vidite istinito.Sad ce poceti ono tipa da je to bilo ironicno samo.
tarik da te pitam jesi ti normalan,nako kako se osjecas jel ti dobro
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 07 feb 2010, 01:31

Pa nije bilo ironicno.... vec sarkasticno... Sahbaz jarane... zamisli navijaca koji ima magarca i ubijedjen je da moze trcat kao konj Lipicaner pa to stalno ocekuje od njega... Jarane ja nisam takav navijac

sahbaz2509
Kontakt:

Post Postao/la sahbaz2509 » 07 feb 2010, 04:54

felipe-s je napisao/la:Pa nije bilo ironicno.... vec sarkasticno... Sahbaz jarane... zamisli navijaca koji ima magarca i ubijedjen je da moze trcat kao konj Lipicaner pa to stalno ocekuje od njega... Jarane ja nisam takav navijac

Ako je tebi Vedo magarac onda ja i ti vise nemamo sta da diskutujemo, decko koji je proglesn idolom bh nacije prije Dzeke ako nista zasluzuje respekta.Sve kad bi i bio najgori igrac nase repke ( a to on sigurno nije) opet nije zasluzio da ga nazivas magarcem, al sta reci nego eto dobar si ti navijac svaka cast.Pa ti sad kontaj jel i ovo sarkasticno.

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 07 feb 2010, 04:58

felipe-s je napisao/la:Pa nije bilo ironicno.... vec sarkasticno... Sahbaz jarane... zamisli navijaca koji ima magarca i ubijedjen je da moze trcat kao konj Lipicaner pa to stalno ocekuje od njega... Jarane ja nisam takav navijac

Ako je tebi Vedo magarac onda ja i ti vise nemamo sta da diskutujemo, decko koji je proglesn idolom bh nacije prije Dzeke ako nista zasluzuje respekta.Sve kad bi i bio najgori igrac nase repke ( a to on sigurno nije) opet nije zasluzio da ga nazivas magarcem, al sta reci nego eto dobar si ti navijac svaka cast.Pa ti sad kontaj jel i ovo sarkasticno.
Nisi skontao poentu zato i ne mogu shvatiti jel tvoj post sarkastican... Ne kazem da je lik magarac... to je metafora bila... Kazem da imamo igraca prosjecong od kojeg ocekujemo da bude strijelac i po

sahbaz2509
Kontakt:

Post Postao/la sahbaz2509 » 07 feb 2010, 05:05

felipe-s je napisao/la:

Nisi skontao poentu zato i ne mogu shvatiti jel tvoj post sarkastican... Ne kazem da je lik magarac... to je metafora bila... Kazem da imamo igraca prosjecong od kojeg ocekujemo da bude strijelac i po

Ma dobro eto ti sad mene nauci sta je i ironija i sakrazam i metafora , eto nista ja neznam , nisam ja izgleda nikakvu skolu ni zavrsio pa me ti trebas nauciti.Imas svoje misljenje i ok , ja ti samo ukazujem na argumente da nisi upravu nemamo mi sta od njega ocekivati on je jednom se vec dokazao i pokazao da jeste strjelac i po, to sto sad trenutno ne zabija istom zestinom je druga stvar.Nemas ti sta ocekivati dati 18 golova u polusezoni moze bas samo i to iskljucivo samo golgeter i strijelac i po e sad hoce li , moze li ponoviti je druga stvar, zato dzaba covjeka vrjedjas makar i tako kako ti kazes metaforicno.

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 07 feb 2010, 05:17

ne trci pred rudu... nisam tebi nista kazao i ko je spomenuo sta je ko zavrsio a sta ne... opet ponavljam nisam rekao da je on magarac.. poredio sam na bosanski nacin... drugo smijesno mi je sto se vec mjesecima najavljuje sad ce vedo razvaliti ovog te onog a od tog nis ne bude... trece mislim da nemas pravo da mi sudis kakav sam navijac a kakav ne jer ni ja to tebi ne cinim

sahbaz2509
Kontakt:

Post Postao/la sahbaz2509 » 07 feb 2010, 05:26

felipe-s je napisao/la:ne trci pred rudu... nisam tebi nista kazao i ko je spomenuo sta je ko zavrsio a sta ne... opet ponavljam nisam rekao da je on magarac.. poredio sam na bosanski nacin... drugo smijesno mi je sto se vec mjesecima najavljuje sad ce vedo razvaliti ovog te onog a od tog nis ne bude... trece mislim da nemas pravo da mi sudis kakav sam navijac a kakav ne jer ni ja to tebi ne cinim
Pa ja tebe prvi nisam ni sudio kao navijaca nego tarika ( koji je bio tvoj post citirao tako da ja nisam mogao samo njega citirati) a prvi put sam se njemu obratio u onom smislu kad sam rekao vidi kakvi su nam navijaci kad vole da nasi reprezentavici nisu u doborj formi i jedva cekaju da zakaze.Pa onda si se ti nadovezao na to misleci da sam se tebi obratio , zato jarane tu si ti pred rudu trcao a ne ja.

sahbaz2509
Kontakt:

Post Postao/la sahbaz2509 » 07 feb 2010, 05:30

Tarik14 je napisao/la:

Eto vidis , ovaj moj post je bio upucen tariku a ne tebi a ti onda meni repliciras da mi kazes sta je ironija a sta sarkazam i ja trcim pred rudu?

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 07 feb 2010, 05:32

felipe-s je napisao/la:ne trci pred rudu... nisam tebi nista kazao i ko je spomenuo sta je ko zavrsio a sta ne... opet ponavljam nisam rekao da je on magarac.. poredio sam na bosanski nacin... drugo smijesno mi je sto se vec mjesecima najavljuje sad ce vedo razvaliti ovog te onog a od tog nis ne bude... trece mislim da nemas pravo da mi sudis kakav sam navijac a kakav ne jer ni ja to tebi ne cinim
Pa ja tebe prvi nisam ni sudio kao navijaca nego tarika ( koji je bio tvoj post citirao tako da ja nisam mogao samo njega citirati) a prvi put sam se njemu obratio u onom smislu kad sam rekao vidi kakvi su nam navijaci kad vole da nasi reprezentavici nisu u doborj formi i jedva cekaju da zakaze.Pa onda si se ti nadovezao na to misleci da sam se tebi obratio , zato jarane tu si ti pred rudu trcao a ne ja.
hehe moguce... Elem Vedo je bio i po meni ostao prosjecan napadac koji je dobar za nasu reprezentaciju i uvijek ga treba zvati... Medjutim on nikad nece biti oslonac svoje reprezentacije niti jedan od top evropskih napadaca... Covjeka je sada pritislo bereme prosle sezone i slina ocekivanja od njega pa ne moze sada ni gola da zabije... Ne treba ga pritiskati... Iskreno volio bih da su on i dzeko dva najbolja na svijetu al nisu niti ce biti... Neka covjek zabija 10-ak po sezoni i ja sam sretan... Mislim da ni Berbatov dok je igrao u leverkuzenu nije puno odstupao od te kvote... A sada da vedo zabija svako kolo po dva gola ko sto se ovdje prica, to je buraz moj smijesno

sahbaz2509
Kontakt:

Post Postao/la sahbaz2509 » 07 feb 2010, 05:49

Pa vidim kako si sretan , kazes sa 10 bi bio sretan a eto covjek je 6 dao vec u prvom dijelu prvesntva , znaci logicno je za ocekivati da ce ih jos dati do kraja prvenstva al ne ti nisi zadovoljan, kad je onda zabio 18 po tebi je to bila slucajnost jedna polusezona, povredu necu ni spominjati kao da je nije ni bilo.Eto ove sezone nije zabio kao prosle , dosad je dao samo 6 a sto samo 6 jelk zbilja sve samo do vede i njegove sposobnosti odnosno za vas ( koji ga kritikujete) nesposobnosti?Jel ti vidis da ama bas niko od nasih ne igra nikako samo dzeko, gdje su ostali, nigdje ih nema a ne samo vedo, znaci jednostavno ne ide uvjek isto a momku tek 25 godina , ima njemu jos bar 6-7 godina da igra na slicnom nivou.Al ti o njemu vec tako pricas kao da je sve vec zavrsena prica , na kraju karijere pa ga anliziras kakav je to napadac prosjecan a covjek je pokazao i dokazao kakav potencijal ima,pusti ga brate, popusti kamo srece da je svaki nas bh reprezentativac tako prosjecan kao vedo ja bi to odmah sad potpisao.

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 07 feb 2010, 05:57

nije ovo golf pa da se potencijal pokazuje sa 24, 25 godina... on ima kao napadac jos tri setiri sezone da igra na vrhunskom nivou te jos toliko na iskustvo... Ako dobro pratim ovaj fudbal... u zadnjih deste godina najbolji su bili oni od 20 do 24 25... jedino je zidane izuzteka... al jedan je zidan... Vedada i zvjezdana i cak dzeka... naci cu dosta

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 07 feb 2010, 08:53

Vedad ce sigurno biti opet onaj iz jeseni 2008, imao je tesku povredu i to je puno utjecalo na njegovu igru sto je i razumljivo, sigurno da se od napadaca ocekuju golovi jer napadac je upravo tu radi postizanja golova ali pogledajte igru Ibisevica, on zaista odlicno igra ali on nema upotrebljivih lopti od svojih saigraca, napadac nemoze uzeti loptu od svoga golmana i preci sviju i postici gol, Gledao sam Hoffenhajmove dvije zadnje utakmice, (nisam gledao jucerasnju), gdje je Ibisevic igrao zaista odlicno, ali kada ga onaj Vukcevic nezna pratiti.
Dzeko i Ibisevic su sigurno dobitna kombinacija u reprezentaciji, odlicni su igraci i odlican tandem.
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

sahbaz2509
Kontakt:

Post Postao/la sahbaz2509 » 07 feb 2010, 12:19

amir je napisao/la:Vedad ce sigurno biti opet onaj iz jeseni 2008, imao je tesku povredu i to je puno utjecalo na njegovu igru sto je i razumljivo, sigurno da se od napadaca ocekuju golovi jer napadac je upravo tu radi postizanja golova ali pogledajte igru Ibisevica, on zaista odlicno igra ali on nema upotrebljivih lopti od svojih saigraca, napadac nemoze uzeti loptu od svoga golmana i preci sviju i postici gol, Gledao sam Hoffenhajmove dvije zadnje utakmice, (nisam gledao jucerasnju), gdje je Ibisevic igrao zaista odlicno, ali kada ga onaj Vukcevic nezna pratiti.
Dzeko i Ibisevic su sigurno dobitna kombinacija u reprezentaciji, odlicni su igraci i odlican tandem.
Ma eto neko ko gleda 10 godina fudbal to ne vidi ili nece namjerno da vidi , dzaba to sve govoriti sto ti pises amire, "kriticari" ce uvjek izmisljate razne razloge kako bi dokazali da vedo je slab jer eto ne daje trenutno golove, i da je on samo jedan bezveze , prosjecan napadac koji je samo za klupe i od kojeg je cak i muslimovic bolji , koji je opet presao onu granicu godina kad se daje svoj maksimum.Samo eto ima nas koji to i drugacije gledamo , ustvari suprotno skroz razlicito i zato ne vrijedi vise o tome i sa takvima raspravljati jer dalje rasprave vode u nepozljenom smjeru.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 07 feb 2010, 18:23

amir je napisao/la:Vedad ce sigurno biti opet onaj iz jeseni 2008, imao je tesku povredu i to je puno utjecalo na njegovu igru sto je i razumljivo, sigurno da se od napadaca ocekuju golovi jer napadac je upravo tu radi postizanja golova ali pogledajte igru Ibisevica, on zaista odlicno igra ali on nema upotrebljivih lopti od svojih saigraca, napadac nemoze uzeti loptu od svoga golmana i preci sviju i postici gol, Gledao sam Hoffenhajmove dvije zadnje utakmice, (nisam gledao jucerasnju), gdje je Ibisevic igrao zaista odlicno, ali kada ga onaj Vukcevic nezna pratiti.
Ma eto neko ko gleda 10 godina fudbal to ne vidi ili nece namjerno da vidi , dzaba to sve govoriti sto ti pises amire, "kriticari" ce uvjek izmisljate razne razloge kako bi dokazali da vedo je slab jer eto ne daje trenutno golove, i da je on samo jedan bezveze , prosjecan napadac koji je samo za klupe i od kojeg je cak i muslimovic bolji , koji je opet presao onu granicu godina kad se daje svoj maksimum.Samo eto ima nas koji to i drugacije gledamo , ustvari suprotno skroz razlicito i zato ne vrijedi vise o tome i sa takvima raspravljati jer dalje rasprave vode u nepozljenom smjeru.
Sahbaz,
meni je Vedo veoma drag. Puno radosti je nama donio sa oni 18 golova. Al ga sad trenutno ne ide. Nama je cilj da se plasiramo na EP. Ako on ovako nastavi, on bi trebao na klupu. I da je moj brat rodjeni, kad ne ide ne ide.
Isto vazi za Misketa.

sahbaz2509
Kontakt:

Post Postao/la sahbaz2509 » 07 feb 2010, 22:02

Pa nek ide brate al cuj ako, ako ovako ako onako.Pa ako bude lkos a sad je trenutno los.Pa sad su trenutno svi losi osim dzeke.Hocemo li i misimovica na klupu ako bude igrao ovako kao sto sad igra, hocemol i salihovica, hocemol i pjanica, pa koji je to igrac trenutno nas u nekoj formi a da ne zasluzuje klupe osim dzeke i spahica, koji????Eto hajde navedi bas da vidim.To je ono najgore sto mi uvjek nesto pretpostavljamo, uvjek bi nesto mjenjali, cim krene malo losije a gdje septembar i kvalifikacije.Eto Muslimovic danas zabi gol poslije neznam ni ja koliko kola i utakmica , jel sad on odmah bolji od vede i zasluziio ispocetka?Mi jednostavno sad zasad nemamo bolji tandem od dzeko-ibisevic u napadu ne moze muslimovic biti od koristi dzeki kao vedo, nema sanse.muslimovic je dobar u skoku , u guranju ili gradjenju, on je jak al on brate nezna predriblati igraci, nezna proci igraca nikako, ne zna precizno dodati loptu , nabaciti, centrirati itd da nenabrajam.Muslimovic je dobar u igri da igra protiv grubih ekipa , protiv igraca koji su visoki , grubi jaki tipa norveske npr .

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 07 feb 2010, 22:09

ovo je muslimoviću prva utakmica poslije povrede i odma strelac, ne mrzim vedu, ne pljujem ga, ne omalovažavam i sl. al uz džeku bi meni uvjek prije igrao zlatan, a vedo da bude džoker s klupe
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 07 feb 2010, 22:23

realno ibisevic treba polahko zaboravljati tu su neki novi momci
lik je bljesno polu sezonu i to je to nadam se da grjesim
ali lik nista nije pokazo u psg alemani dzionu
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: EdinjoBos, Hajdeee, Pensioner26 i 66 gostiju.