ajd nemoj solit pamet ovdje i praviti se pametan,imamo i mi FKS info,ovo sto ti pricas znali smo prije tebesuper je napisao/la:dolazi vam trener malo je u pozamasnim godinama al ima iskustvo............ damn
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Elvir Baljic
muhamedkonjic je napisao/la:Elvir Baljic
Nermin Sabic
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
@bacelonafan pogledaj vrijeme moje objave ovdje da jarni odlazi i pogledaj na svom forumu kada je napisano pa dodji solit pametultrahell24 je napisao/la:ajd nemoj solit pamet ovdje i praviti se pametan,imamo i mi FKS info,ovo sto ti pricas znali smo prije tebesuper je napisao/la:dolazi vam trener malo je u pozamasnim godinama al ima iskustvo............ damn

to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
prvo, Jarni nije otjeran nego je sam poslije utakmice u Prijedoru produzio za HR i podnio ostavku koja je prihvacena jer je covjek vidio da nije to to
Drugo ime novog trenera se ne zna, znaju se kandidati
pa ko pogodi
toliko
super@jarni od nedjelje i sudijskog zvizduka nije trener FKS, a u medjuvremenu se trazio i trazi se novi trener, svako je imalo upucen je znao sta se desava
Drugo ime novog trenera se ne zna, znaju se kandidati

toliko
super@jarni od nedjelje i sudijskog zvizduka nije trener FKS, a u medjuvremenu se trazio i trazi se novi trener, svako je imalo upucen je znao sta se desava

Zadnja izmjena: rammstein, dana/u 08 apr 2014, 00:37, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
ajde samo nastavite zatrpavat duga je noc,pa nek cita ove djecije price ko moze laku noc bordo braco samo sabura,nista preko noci nece doci 

- super
- Kontakt:
idi lezi spavaj trebas sutra u skolu....pozzultrahell24 je napisao/la:ajde samo nastavite zatrpavat duga je noc,pa nek cita ove djecije price ko moze laku noc bordo braco samo sabura,nista preko noci nece doci

to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
ljupko ce biti izgleda...nisam zadovoljan.
Zadnja izmjena: Head, dana/u 08 apr 2014, 00:39, ukupno mijenjano 1 put.
1946
- super
- Kontakt:
Head je napisao/la:ljupko ce biti izgleda...nisam zadovoljan.

-
- Kontakt:
bas je on zivsuper je napisao/la:Head je napisao/la:ljupko ce biti izgleda...nisam zadovoljan.
Zasto ne pokusati Vladu Jagodica angazovati?
-
- Kontakt:
evo SUPER ima info za Ljupka,mozda ima i za Hadzibegicasuper je napisao/la:Head je napisao/la:ljupko ce biti izgleda...nisam zadovoljan.

- SarajlijaTM
Re: Odg: FK Sarajevo
Ne ko je upucen, već ko bar malo prati nasu ligu mogao je skontati prostom logikom sta je sljedeće...rammstein je napisao/la:prvo, Jarni nije otjeran nego je sam poslije utakmice u Prijedoru produzio za HR i podnio ostavku koja je prihvacena jer je covjek vidio da nije to to
Drugo ime novog trenera se ne zna, znaju se kandidatipa ko pogodi
toliko
Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk
-
- Kontakt:
ja bi pokusao s Amarom

Zeka 

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Kombinacija bivsih igraca i trenera iz nase avlije bi u ovom trenutku bila najbolje rijesenje, trener sa strane tipa Ljupka 5 kola prije kraja bi 99% bilo i zbogom evropo ove setone, dok bi se snašao u ovoj našoj krkanskoj ligi bio bi mu i kraj iste a i njegov kraj na klupi.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: ShofaII, dana/u 08 apr 2014, 00:58, ukupno mijenjano 1 put.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
- SarajlijaTM
Zao mi je sto cu te razocarati, ali brko ipak zene preferira :pbordobijeli je napisao/la:ja bi pokusao s Amarom![]()
- diplomatija
- Kontakt:
Vidim ovaj briše sve i nema smisla gluposti vise valjati, sad ozbiljno, onaj celikovac je dokaz da se i u vlastitim redovima moze potrefiti i izabrati kvalitetan trener, bez mnogo pompe, najava i slično, a ujedno je i jeftiniji, predaniji poslu, bar malo voli taj klub, a ovi sa strane boli ih, dodju rade pa šta Bog da, a naravno uzmu veliku lovu. Sarajevo ima puno bivših igrača koji su značili nešto u klubu, a sad ih nama na mapi, pa zašto ne pokušati s nekim od njih, vjerujem da bi većina navijača to odobrila, bez obzira ima li trenerskog iskustva ili ne, od prethodnika ni ja ne bih imao lošiji skor..
-
- Kontakt:
haj dobro necemo njeg ondaSarajlijaTM je napisao/la:Zao mi je sto cu te razocarati, ali brko ipak zene preferira :pbordobijeli je napisao/la:ja bi pokusao s Amarom![]()

- RobertoBaggio
- Kontakt:
Petrović, Hadžibegić ili Kodro. Kaže Ibraković, ako je vjerovat' Oslobođenju:
http://www.****/sport/nogome ... k-sarajevo" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.****/sport/nogome ... k-sarajevo" onclick="window.open(this.href);return false;
FK Željezničar 1921
Trenutno korisnika/ca: Benjolos, bordobijeli, Google Adsense [Bot], miguelramos, Pablo11, perodeformero, skoJaa i 89 gostiju.