FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

SarajlijaTM

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la SarajlijaTM » 08 apr 2014, 00:56

bordobijeli je napisao/la:ja bi pokusao s Amarom :crazy: :crazy:
Zao mi je sto cu te razocarati, ali brko ipak zene preferira :p

Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk

diplomatija
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la diplomatija » 08 apr 2014, 01:00

Vidim ovaj briše sve i nema smisla gluposti vise valjati, sad ozbiljno, onaj celikovac je dokaz da se i u vlastitim redovima moze potrefiti i izabrati kvalitetan trener, bez mnogo pompe, najava i slično, a ujedno je i jeftiniji, predaniji poslu, bar malo voli taj klub, a ovi sa strane boli ih, dodju rade pa šta Bog da, a naravno uzmu veliku lovu. Sarajevo ima puno bivših igrača koji su značili nešto u klubu, a sad ih nama na mapi, pa zašto ne pokušati s nekim od njih, vjerujem da bi većina navijača to odobrila, bez obzira ima li trenerskog iskustva ili ne, od prethodnika ni ja ne bih imao lošiji skor..

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 08 apr 2014, 01:02

SarajlijaTM je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:ja bi pokusao s Amarom :crazy: :crazy:
Zao mi je sto cu te razocarati, ali brko ipak zene preferira :p

Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk
haj dobro necemo njeg onda :rol: :rol:

RobertoBaggio
Kontakt:

Post Postao/la RobertoBaggio » 08 apr 2014, 01:05

Petrović, Hadžibegić ili Kodro. Kaže Ibraković, ako je vjerovat' Oslobođenju:

http://www.****/sport/nogome ... k-sarajevo" onclick="window.open(this.href);return false;
FK Željezničar 1921

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 08 apr 2014, 01:09

Ako hoce trenera za neki duzi projekat onda sta ce nam Petrovic,Kodro je po meni idealan,ali do uprave je.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

RajaSaCiglana
Kontakt:

Post Postao/la RajaSaCiglana » 08 apr 2014, 01:11

Kolika je Jarniju bila plata?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 apr 2014, 01:12

Vama, kao i svakom klubu u našoj ligi treba autoritet, neko za koga će igrači poginuti na terenu. Takvih obično imaš u svojoj avliji.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

Rios

Post Postao/la Rios » 08 apr 2014, 01:14

Ozbiljno pitam,da li bi voljeli vidjeti Safeta Susica na klupi Sarajeva? Bas me zanima vas odgovor..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

bordograd
Kontakt:

Post Postao/la bordograd » 08 apr 2014, 01:15

Zašto odmah nisu doveli Petrovića ili Hadžibegića? Sve i da ih dovedu, šta mislite da će se promijeniti? Neće ništa, taj novi trener će imati alibi za rezultat na kraju sezone, ako u Evropi doživimo kakav kiks noga će mu biti k'o i mnogima prije njega i onda opet sve ponovo. Ja o Jarniju, kao i o bilo kojem treneru, ne mogu dati zaključak bez jedne sezone, ili barem polusezone pod njegovim vodstvom. Mi smo daleko od uređenog kluba jer nam navijači odlučuju o sudbini trenera i igrača i to je jasno kao dan, i sve dok je to tako mi smo osuđeni na ovo što imamo godinama. Sada vidim samo jedno pravo riješenje a to je da Ušćuplić vodi ekipu do kraja sezone kao što je praksa nakon raskida saradnje u svim iole uređenim klubovima jer poznaje ekipu, ligu, terene i sve ostalo, a da uprava ne dovodi trenera na silu, samo da bi popunila upražnjeno mjesto nego da u miru i tišini do kraja sezone traže i pregovaraju sa provjerenim stručnjacima, motivatorima, ljudima za koje svaki poznavalac fudbala može reći da su kompetentni, da im ti kandidati daju neki plan rada, i da nakon svega toga dovedu čovjeka koji će ekipu voditi 3-4 godine. Ali mi to nemamo i daj Bože da ikada budemo imali, jer ja odgovorno tvrdim da bi jedan Amar Osim (koliko god nam taj čovjek ne bio drag) sa 30% našeg budžeta sada sa Željom bježao barem 5 bodova Širokom i Zrinjskom!
Zadnja izmjena: bordograd, dana/u 08 apr 2014, 01:17, ukupno mijenjano 1 put.
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.

RajaSaCiglana
Kontakt:

Post Postao/la RajaSaCiglana » 08 apr 2014, 01:16

Rios je napisao/la:Ozbiljno pitam,da li bi voljeli vidjeti Safeta Susica na klupi Sarajeva? Bas me zanima vas odgovor..
Totalno ne.

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 08 apr 2014, 01:18

Kodro je trebao doci poslije musemica ne znam sta je bilo pa nije , velike su sanse da sad preuzme ...
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 08 apr 2014, 01:29

Ne vjerujem za bilo koga od ovih nabrojanih, da su mogli doveli bi ih u januaru. Ovo je samo zamazivanje očiju nama navijačima i onda će ee razvuci ta priča do kraja sezone a tim će nam voditi Uscuplic i neće biti odgogoran sta god se desi. A on nema igračkog iskustva a ni trenerskog. Ako stvarno hoće kvalitetno rijesenje sada onda bi to trebao hiti neko od bivsih igraca i trenera ali me jedan nego vise njh zajedno( Cala, Zeka, Hus...). Tek kada bi smo imali kedan takav tim mogli bi smo dovesti neko zvucjije ime za trenera.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

dimitrijevic
Kontakt:

Post Postao/la dimitrijevic » 08 apr 2014, 02:30

Ma ne kontam odluku uopste,pa covjek je tu vrlo malo proveo i ne moze se donijeti nikakav sud.Po meni greska je Baric i to velika kao i ne forsiranje Radovca,ali ovo ostalo nije nista skrivio.Jajalo je prosjek,Bilbija ne moze gola pogoditi,Ibrakovicev pulen Puric je ispuhao,Velkoski moze bolje,Delac se obiljezio u Zenici...pa zar je za ove stvari kriv Robert Jarni? Opet ponavljam ishitrena odluka ...bas me zanima sta Petrovic ili Hadzibegic mogu donijeti novo.Treneri su zrtveno janje u nasoj ligi i sve se prema njima usmjeri ono negativno.Od 2007 ovo je 284840 trener u Sarajevu i ocigledno da nije do trenera i da treba puno vise strpljenja.
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "

RajaSaCiglana
Kontakt:

Post Postao/la RajaSaCiglana » 08 apr 2014, 02:39

RajaSaCiglana je napisao/la:Kolika je Jarniju bila plata?
A?

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 08 apr 2014, 06:32

Ja se bas nadao da sljedece sezone mozemo nesto napraviti. :) :D
Sabura Selimovicu!!!!!!

budzak
Kontakt:

Post Postao/la budzak » 08 apr 2014, 06:59

promjena trenera u svim klubovima donosi pozitivan shok..nadam se i kod nas istoj reakciji. da uvezemo 2-3 pobjede i ostalo bi bilo punooo lakse. 4x zaredom 0:0 :oops:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 08 apr 2014, 07:02

budzak je napisao/la:promjena trenera u svim klubovima donosi pozitivan shok..nadam se i kod nas istoj reakciji. da uvezemo 2-3 pobjede i ostalo bi bilo punooo lakse. 4x zaredom 0:0 :oops:
Ma kod nas ti je sve naopako tako da ne treba nista ocekivati.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 08 apr 2014, 07:46

Dženan Uščuplić ce voditi ekipu dok se ne nadje neko ''bolje'' rješenje. Ja bih lično volio da on tu bude do kraja sezone.
Poslije ako bude potrebe nek' novi trener krene od pocetka...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 08 apr 2014, 08:19

BernardBarnjak je napisao/la:Dženan Uščuplić ce voditi ekipu dok se ne nadje neko ''bolje'' rješenje. Ja bih lično volio da on tu bude do kraja sezone.
Poslije ako bude potrebe nek' novi trener krene od pocetka...
Ja mislim da je jos rano za Uscuplica. Previse je tenzija ovih dana...

Realno ova promjena samo moze bit pozitivna jer losije svakako ne moze biti. Takođe, novi trener ce imati 5 "laganijih" utakmica u ligi tako da ce imati vremena da upozna ekipu i kaze misljenje o eventualnim pojacanjima i igracima koji ce na transfer listu. Istina ima tu i kup. Ali ako ih malo prodrma, ne sumnjam da cemo ga uzeti.
Sve u svemu sacekajmo odluku pa cemo da vidimo na cemu smo.
Volio bih na klupi Hadzibegica, al otom potom...
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

febo
Kontakt:

Post Postao/la febo » 08 apr 2014, 08:24

Sve gore od goreg... Ako su sve u klubu napravili kako treba neka dovedu i trenera kako treba... Svaka čast Uščupliću, ali nama sada gori pod nogama i Evropa nam je upitna. Tu treba da uleti neko zvučno ime i sposoban trener.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, Proximic i 40 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []