Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Koliko god bio nezadovoljan situacijom, nikad necu pljuvati po klubu koji volim. Nikad necu navijati protiv svog kluba kao sto pojedinci ovdje navijaju u zadnje vrijeme. Pojedinci ovdje vise pljuju nego hvale klub za koji navodno navijaju.
Arsenator je napisao/la:@rosicky da nema zelje I seamana vi bi zicjeli u zabludi cekajuci da se pojavi Mehdi na klupi Arsenala koji bi spasio klub od propasti. Ovako njih dvojica dodi Kao prosvjetitelji koji vas pozivaju na pravi put, inace bi ostali I zabludi do pojave Antikrista.
Da baš smo mi svi glupi i zatupljeni pa ne primjećujemo iste stvari koje se dešavaju oko kluba
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Gary je doktor fudbala.
Strahota kako je dobar analitičar.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Ja mislim da bi u trenerskim vodama razvaljivao ko Šerif Konjević kad je svojevremeno sišao u grad s Budelja i rasturio sve pjevače.MoR je napisao/la:Gary je doktor fudbala.
Ne bih ti znao reći, nisam upoznat sa opusom dotičnog, ni gdje živi, a i ne znam gdje je Budelj.QUARTERBACK je napisao/la:Ja mislim da bi u trenerskim vodama razvaljivao ko Šerif Konjević kad je svojevremeno sišao u grad s Budelja.MoR je napisao/la:Gary je doktor fudbala.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Samo ću ti reći da se radi o milionskim iznosima.MoR je napisao/la:Ne bih ti znao reći, nisam upoznat sa opusom dotičnog, ni gdje živi, a i ne znam gdje je Budelj.QUARTERBACK je napisao/la:Ja mislim da bi u trenerskim vodama razvaljivao ko Šerif Konjević kad je svojevremeno sišao u grad s Budelja.MoR je napisao/la:Gary je doktor fudbala.
PS. Budelj ti je jedno podbrdo na Grmeču, tamo je on živio sa svojom sad već rahmetli nanom.
ma lako je ovako iz Sky Sport-ove udobne stolice sa ovim pokazivačem i ovim tač skrinom prosipat neku politiku...Gary nam je rek'o ono što svi znamo....nemamo DM-a,Arteta ne zna igrat lopte,a Vermalen samo čeka šut kartu iz Arsenala....pitaj bilo koga na ovoj temi i svi će ti reć' sve ovo što je Gary rek'o..u svakom slučaju bravo Gary 
A.F.C. Bournemouth!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Da rascistimo neke stvari.
Klub ne propada, rezultatski stagnira(ali to je normalno u nekom periodu), ali reci da propada je suvislo i smijesno. Uz malo prave volje i zelje ovaj Arsenal moze doci u top 5 timova svijeta, jer za to ima mogucnosti. A kao takav onda nikad ne mzoe propasti, sve dok su trunke od vrha nije propast.
Drugo, sta bi promjenilo ovu situaciju da mi svi pisemo "voajer/drvena/zeljezna/debil/panj/klada/"?
Trece sta mislite da samo ovi sto pljuju vide da je Wenger takticki fulao sve velike utakmice?
Mislim fakat ne kontam iste postove za razlicitim uvredama.
Klub ne propada, rezultatski stagnira(ali to je normalno u nekom periodu), ali reci da propada je suvislo i smijesno. Uz malo prave volje i zelje ovaj Arsenal moze doci u top 5 timova svijeta, jer za to ima mogucnosti. A kao takav onda nikad ne mzoe propasti, sve dok su trunke od vrha nije propast.
Drugo, sta bi promjenilo ovu situaciju da mi svi pisemo "voajer/drvena/zeljezna/debil/panj/klada/"?
Trece sta mislite da samo ovi sto pljuju vide da je Wenger takticki fulao sve velike utakmice?
Mislim fakat ne kontam iste postove za razlicitim uvredama.
Celik!3,2,2.
Nemojte da pretjerujete, ja tokom sezone obicno prestanem sa kritikama i diskutujem kao vecina drugih.
Prelazni rokovi, pocetak i zavrsetak sezone malo vise iznerviraju pa se malo vise kritikuje. Stvarno se suzdrzavam i evo, obecavam da cu pokusati da se suzdrzavam jos vise. Nije problem.
I nije nimalo cudno sto se ovih dana/sedmica kritikuje. Evo vam je covjek postavio analizu tekme i na kraju formu Arsenala. Sta vi ocekujete na ovoj temi kad Arsenal u zadnjih 6 utakmica zauzima 17. mjesto?? Pohvale ili opet mastanje o pojacanjima koja nikad ne dodju?
Nije puno bolje ni na temi Uniteda, od dana kad je Moyes sjeo na mjesto na kojem je sjedio SAF. Navijaci Uniteda su mu cak i avion iznajmili, da ga malo pozdrave.
P.S. Kad vec spominjete uvrede, ima nas koji smo ih trpili samo zbog istine koju u to vrijeme niko nije htio prihvatiti. A kako bi kad je tada bilo glavno ono "In Wenger we trust" i gluposti slicne tome.
Prelazni rokovi, pocetak i zavrsetak sezone malo vise iznerviraju pa se malo vise kritikuje. Stvarno se suzdrzavam i evo, obecavam da cu pokusati da se suzdrzavam jos vise. Nije problem.
I nije nimalo cudno sto se ovih dana/sedmica kritikuje. Evo vam je covjek postavio analizu tekme i na kraju formu Arsenala. Sta vi ocekujete na ovoj temi kad Arsenal u zadnjih 6 utakmica zauzima 17. mjesto?? Pohvale ili opet mastanje o pojacanjima koja nikad ne dodju?
Nije puno bolje ni na temi Uniteda, od dana kad je Moyes sjeo na mjesto na kojem je sjedio SAF. Navijaci Uniteda su mu cak i avion iznajmili, da ga malo pozdrave.
P.S. Kad vec spominjete uvrede, ima nas koji smo ih trpili samo zbog istine koju u to vrijeme niko nije htio prihvatiti. A kako bi kad je tada bilo glavno ono "In Wenger we trust" i gluposti slicne tome.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ama koje istine? Ti o istini pricas, a neces da prihvatis da su zadnje godine bile veoma teske(finansijski) za Arsenal. I stalno spominjes nekakve gluposti.
Ja sam davno rekao, Wengera cu ocijeniti(mada jel nije ni bitna moja ocjena) kad bude imao normalne uslove na raspolaganju. Za sad je imao validne izgovore(koliko god se to nekom svidjalo ili ne).
Ja sam davno rekao, Wengera cu ocijeniti(mada jel nije ni bitna moja ocjena) kad bude imao normalne uslove na raspolaganju. Za sad je imao validne izgovore(koliko god se to nekom svidjalo ili ne).
Celik!3,2,2.
Bas mislis da Martinez ima vise para na raspolaganju nego Wenger? Ili da Rodgers ima puno vise? Da ne spominjem Kloppa.
Kakva bolan teska finansijska situacija, klub posluje u plusu. Ima 300 miliona prihoda. Pa nek ima 50 miliona kredita, opet ostaje 250. (onako ugrubo)
P.S. Prihodi Evertona su tri puta manji.
Kakva bolan teska finansijska situacija, klub posluje u plusu. Ima 300 miliona prihoda. Pa nek ima 50 miliona kredita, opet ostaje 250. (onako ugrubo)
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
A rashodi? Plate, odrzavanje stadiona i slicno? Prihod ne znaci i zarada.
O ovima drugim cu vise sutra sad nemam vremena.
O ovima drugim cu vise sutra sad nemam vremena.
Celik!3,2,2.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Sve je to istina ali za ovu godinu nema izgovora, pogotovo ne za zimski prelazni rok gdje nije doveo nista a svi su znali sta ce se desiti u Martu i Aprilu. Sredstva su bila tu a on je zakazao i unistio nam sezonu, tezak i neprostiv kiks ovo je bila velika prilika za titulu i prokockao je zbog skrtosti, cak nije ni probao nikoga dovesti.AllGunsBlazing je napisao/la:Ama koje istine? Ti o istini pricas, a neces da prihvatis da su zadnje godine bile veoma teske(finansijski) za Arsenal. I stalno spominjes nekakve gluposti.
A ni na lejtno prelaznom roku nista bolje nije bilo, samo sto je tu uspio da zamaze sve Ozilovim transferom kojim je kupio mir u kuci i zamazao oci navijacima samo kratko je to trajalo jer Ozil nije ni dmf ni napadac a sto nam je trebao biti prioritet.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Znam ja da nije zarada i znam da tu ima dosta istine ali odrzavanje stadiona imaju i drugi. Plate imaju i drugi. Sve to imaju i ovi u npr. Evertonu a prihodi im samo 100 miliona.
Ja ipak mislim da Arsenal nije u teskoj finansijskoj situaciji kako je neki zele predstaviti. Arsenal ima glupu transfer politiku i to je to. Zdrav je Arsenal finansijski i tu ima dobre Wengerove zasluge ali kad bi se to moglo malo kombinovati i sa ambicijama, bilo bi super. Navijaci hoce igru, pobjede, bar malo i bar nekad. Boli ih neka stvar za nekretninama.
Ja ipak mislim da Arsenal nije u teskoj finansijskoj situaciji kako je neki zele predstaviti. Arsenal ima glupu transfer politiku i to je to. Zdrav je Arsenal finansijski i tu ima dobre Wengerove zasluge ali kad bi se to moglo malo kombinovati i sa ambicijama, bilo bi super. Navijaci hoce igru, pobjede, bar malo i bar nekad. Boli ih neka stvar za nekretninama.
Saurman je napisao/la:Seaman je napisao/la:Begović
Aurier Mertesacker Koscielny Gibbs
William Carvalho/Matuidi Ramsey
Ozil
OX/Walcott di Maria/Draxler/Reus
Costa
Dream team za nekih 150 mil.
tolko sam i ja izračunao
Arsenal have given boss Arsene Wenger a two week deadline over his future
čega 250 ostane ?SamoZeljo je napisao/la:Bas mislis da Martinez ima vise para na raspolaganju nego Wenger? Ili da Rodgers ima puno vise? Da ne spominjem Kloppa.
PS. Klub je poslovao u minusu zadnju godinu
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
mi u minusu zadnju godinu?
ahaQUARTERBACK je napisao/la:mi u minusu zadnju godinu?
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 2 gosta.