Odrađeno.Otelo je napisao/la:Mogao si ti i u ligi tipovatiClaus je napisao/la:To se i očekivalo.Otelo je napisao/la:RutinskiNema šta, kada smo kompletni i kada su šanse podjednake kao u kupu, nema ekipe koja će nas iznenaditi.
Sljedeći na redu su Gromovi. Ne smijemo se opustiti i priuštiti si luksuz da kiksamo. Moram do kraja biti na 100%.
SportSport.ba Kup rasprava
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba Kup rasprava
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nek neko od urednika provjeri listu strijelaca. Upisano mi je dva puta po jedan gol, pa nek se to samo prebaci gore medju elitu sa dva postignuta gola. 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Uze nas čovjek u produžecima rutinski na 'talijane.Ništa, sad samo liga.Sretno dalje Topnici! 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- Cautinho
- Kontakt:
@likma proigrao pravo,tačno nam sam nosi ekipu ovih zadnjih pola mjeseca.
Svaka čast suigraču,a mi idemo u polufinale!!
Keep walking.
Kakvo guženje Gromova u režiji moje malenkosti.
Hat-trick je došao nakon mnogo vremena. Sada nas očekuje derbi s Topnicima, gdje moramo ponoviti dobru igru iz ovog meča i plasirati se u finale. Biće teško, ali ne i nemoguće. Bitno je da su nam šanse 50-50, za ostalo ćemo lako. 
Hvala brate,sretno i vama dalje.S-Y-L-A-R je napisao/la:Uze nas čovjek u produžecima rutinski na 'talijane.Ništa, sad samo liga.Sretno dalje Topnici!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jest me krenuloCautinho je napisao/la:@likma proigrao pravo,tačno nam sam nosi ekipu ovih zadnjih pola mjeseca.
Već sam dao 5 golova, djelim 1. mjesto @claus i ja
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ma dominacija, znao sam da cemo ( ces ih ) zgazitiClaus je napisao/la:Kakvo guženje Gromova u režiji moje malenkosti.Hat-trick je došao nakon mnogo vremena. Sada nas očekuje derbi s Topnicima, gdje moramo ponoviti dobru igru iz ovog meča i plasirati se u finale. Biće teško, ali ne i nemoguće. Bitno je da su nam šanse 50-50, za ostalo ćemo lako.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Cestitam Pjetlovima na pobjedi.A mi ovu sezonu mozemo lagano halaliti 
Halalili smo mi nju odavnozenicanin je napisao/la:Cestitam Pjetlovima na pobjedi.A mi ovu sezonu mozemo lagano halaliti
Već sad treba da se pripremamo za sljedeću sezonu, da konačno uđemo u tu Cvajtu
Mislim da imate grešku na Listi Strijelaca Kupa za 11 sezonu.
Umjesto Belmin6 trebalo bi da stoji BelminM23
ili ste pogriješili ime kluba, al nebi reko

Umjesto Belmin6 trebalo bi da stoji BelminM23
ili ste pogriješili ime kluba, al nebi reko

Bila je greška, ispravljeno je sad:
2 -
BelminM23 [FK Gromovi]
1 -
Belmin6 [FC Premier]
2 -

BelminM23 [FK Gromovi]
1 -

Belmin6 [FC Premier]
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Opet Topnici u finalu kupa
Nadam se da ce biti uspjesni kao i prosle sezone
Cestitke momci
Nadam se da ce biti uspjesni kao i prosle sezone
Cestitke momci
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: SportSport.ba Kup rasprava
Prvi put u karijeri igram u finalu kupa.Drago mi je,nadam se da ću se pokazati u najboljem svjetlu.
Očekujem pun Wembley.
Hvala suigračima i sretno protivničkoj ekipi Topnika.
Očekujem pun Wembley.
Hvala suigračima i sretno protivničkoj ekipi Topnika.
Keep walking.
Zamalo da zaboravim čestitati Topnicima na prolazu, nema dileme da ste bolje odradili posao od nas. Mada se možete zahvaliti i @redsu, koji nas je koštao bilo kakve šanse za prolaz. Mi nikad više nećemo do trofeja nastavi li nas pratiti peh s parovima u ligi i neredovnost.
Sto se tice protivnika u finalu,dovoljno je pogledati u vitrine i vidjeti da se radi o profesionalcima sto se kupa tice,dok sama pobjeda protiv ovosezonskog prvaka,odnosno branioca titule (poslije Gongasha drugi klub kojim je to uspjelo),i klub koji polako ali sigurno se postavlja kao favorit u svim takmicenjima,ali eto nama je uspjelo da im duplu krunu izbijemo,cestitke saigracima
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Mi smo ekipa za kupa
Trece finale od kako postojimo, do sad imamo 2/2 nadam se da se tradicija nastavlja i da osvojimo i 3..idemo se nadigravat, pa ko bude bolji
Trece finale od kako postojimo, do sad imamo 2/2 nadam se da se tradicija nastavlja i da osvojimo i 3..idemo se nadigravat, pa ko bude bolji
i ja se nadam brate da cemo i ovaj kup osvojitiBabinho je napisao/la:Mi smo ekipa za kupa![]()
btw. cestitam na dva gola
Hvala brate ...arelinho je napisao/la:i ja se nadam brate da cemo i ovaj kup osvojitiBabinho je napisao/la:Mi smo ekipa za kupa![]()
btw. cestitam na dva gola
Hoce li parovi kupa ubrzo posto se igra za 6 dana ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.