Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Tino-Sven Sušić
Stinki klupa, izgleda kako je dobio poziv i osigurao mjesto u Brazilu, odlucio Ajduk da ga odmara za svjetsko, da se ne bi sramotio kod amidje.
I Hajduk jedva ceka da tusne ovu prevaru od igraca, pa taj ni u Sarajevu ne moze igrati.
I Hajduk jedva ceka da tusne ovu prevaru od igraca, pa taj ni u Sarajevu ne moze igrati.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Vrlo zanimljiva situacija se odvija sa Tinom.
Moje vidjenje stvari je da Tino i Avdija na spisak mogu samo u paketu,ili ce biti obojica ili nece nijedan.
Bolje upuceni znaju o cemu pisem.
Moje vidjenje stvari je da Tino i Avdija na spisak mogu samo u paketu,ili ce biti obojica ili nece nijedan.
Bolje upuceni znaju o cemu pisem.
Avdija će na spisak, Tino neće.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DonCorleone
- Kontakt:
Susic Sven samara Susic Safeta svaki dan nakon poziva. Umjesto da se dokaze u propalom Hajduku i opravda kontroverzan poziv, on propade u kanal i ukopa i babuku. Popadase svi, collateral damage
.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Dok ne vidim da ga nema na spisku ne vjerujem da su pali.DonCorleone je napisao/la:Susic Sven samara Susic Safeta svaki dan nakon poziva. Umjesto da se dokaze u propalom Hajduku i opravda kontroverzan poziv, on propade u kanal i ukopa i babuku. Popadase svi, collateral damage![]()
![]()
.
A da je poziv Tinu zapecatio selektorsku karijeru Sušića na klupi reprezentacije BiH,to je definitivno.
Sam pao,sam se ubio.Moze se to i odgadjati ali bolje odmah poslije SP na fin nacin nego u pola kvalifikacija za EURO na ruzan,da prakticno bude otjeran.
To se mozda moze istrpiti do kraja SP i gotovo,tikva je nepopravljivo pukla.
- Inkvizitor
- Kontakt:
Ma nije bitan našminkan muškarac, koliko je smješan balkanski mentalitet. Čuj Tino ili Sven gay imena. Eto nek je Ragib muškarčina (naravno s tepihom po tijelu i bradom do jaja)calcio je napisao/la:Rece lik sa nasminkanim muskarcem na avataru.Donnie Darko je napisao/la:Ne mogu da se odlučim koje ime je više gej, Tino ili Sven.
- Nije lako ostati nečovjek među svim tim ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko neće, nađe način - ko hoće, nađe razlog !
Smrt komunizmu i socijalizmu !!
- Ko neće, nađe način - ko hoće, nađe razlog !
Smrt komunizmu i socijalizmu !!
Kakav lik moras biti da ovo izjavis? Kako moze jedan poziv jednom debitantu koji odigra na debiju cak i bolju utakmicu od "zvijezda" naseg tima, zapecatiti neciju selektorsku karijeru?drummer je napisao/la:Dok ne vidim da ga nema na spisku ne vjerujem da su pali.DonCorleone je napisao/la:Susic Sven samara Susic Safeta svaki dan nakon poziva. Umjesto da se dokaze u propalom Hajduku i opravda kontroverzan poziv, on propade u kanal i ukopa i babuku. Popadase svi, collateral damage![]()
![]()
.
A da je poziv Tinu zapecatio selektorsku karijeru Sušića na klupi reprezentacije BiH,to je definitivno.
Sam pao,sam se ubio.Moze se to i odgadjati ali bolje odmah poslije SP na fin nacin nego u pola kvalifikacija za EURO na ruzan,da prakticno bude otjeran.
To se mozda moze istrpiti do kraja SP i gotovo,tikva je nepopravljivo pukla.
Tvoj problem nisu ni igraci koje zove, ni taktika i postavka na terenu...Tvoj licni i privatni problem je ime i prezime selektora....Sve ostalo o cemu pises su stura opravdanja koja uglavnom nemaju smisla, ali ime i prezime selektora je ono sto te muci....
Druze Damire,insinuacije iznosis.Problem svih nas je Safet Sušić,prema mome misljenju naravno.
Poziv Tinu je kap koja je prelila casu i kod onih,da ih tako nazovem,ljudi koji nisu toliko upuceni u desavanja i koji tu i tamo pogledaju neku bitniju utakmicu reprezentacije.
Ljudi su osjetljivi na takve stvari a nisu bas glupi.Znaci ovakav rezon,aha Hajduk,nije neki igrac,bratic.I to je dovoljno.
Poziv Tinu je kap koja je prelila casu i kod onih,da ih tako nazovem,ljudi koji nisu toliko upuceni u desavanja i koji tu i tamo pogledaju neku bitniju utakmicu reprezentacije.
Ljudi su osjetljivi na takve stvari a nisu bas glupi.Znaci ovakav rezon,aha Hajduk,nije neki igrac,bratic.I to je dovoljno.
Ako je insinuacija, cinjenica da su pogresnih pasova priblizno isto imali debitant i kapiten, nek bude da insinuiram...drummer je napisao/la:Druze Damire,insinuacije iznosis.Problem svih nas je Safet Sušić,prema mome misljenju naravno.
Ti svojim postovima potvrdjujes da je tvoj problem Safet Susic imenom i prezimenom,a ne kao selektor reprezentacije BiH koji lose radi svoj posao!
Nema to veze,sta je jedna utakmica naspram 72 a nije ni istina,Spahic je imao manje pogresnih dodavanja,samo 2,3 no to je nebitno kako rekoh.damir_82 je napisao/la:Ako je insinuacija, cinjenica da su pogresnih pasova priblizno isto imali debitant i kapiten, nek bude da insinuiram...drummer je napisao/la:Druze Damire,insinuacije iznosis.Problem svih nas je Safet Sušić,prema mome misljenju naravno.
Ti svojim postovima potvrdjujes da je tvoj problem Safet Susic imenom i prezimenom,a ne kao selektor reprezentacije BiH koji lose radi svoj posao!
Moj problem je sadasnji selektor koji naravno ima ime i prezime jer mislim da mozemo puno bolje iskoristiti momentum da napravimo jos mocniju reprezentaciju,buducu ucesnicu svih vaznijih takmicenja,mozda cak i koja ce na njima igrati vaznu ulogu.
Ja sam covjek koji tezi ici naprijed,to je sve
Svi iskreni navijaci reprezentacije teze ici naprijed, ali treba biti realan i znati da nemamo bazu kvalitetnih igraca, nemamo sistem za proizvodnju igraca, i nemamo toliko kvalitetne trenere/selektore na dispoziciji....drummer je napisao/la:Nema to veze,sta je jedna utakmica naspram 72 a nije ni istina,Spahic je imao manje pogresnih dodavanja,samo 2,3 no to je nebitno kako rekoh.damir_82 je napisao/la:Ako je insinuacija, cinjenica da su pogresnih pasova priblizno isto imali debitant i kapiten, nek bude da insinuiram...drummer je napisao/la:Druze Damire,insinuacije iznosis.Problem svih nas je Safet Sušić,prema mome misljenju naravno.
Moj problem je sadasnji selektor koji naravno ima ime i prezime jer mislim da mozemo puno bolje iskoristiti momentum da napravimo jos mocniju reprezentaciju,buducu ucesnicu svih vaznijih takmicenja,mozda cak i koja ce na njima igrati vaznu ulogu.
Ja sam covjek koji tezi ici naprijed,to je sve
Daleko smo od ozbiljne uloge na velikim takmicenjima, i samo ucesce nije nesto sto je dugorocno izvjesno, jer jednostavno nemamo toliki igracki kvalitet.....
Nista mrvice,ako ne gubimo i tjeramo nasu djecu iz dijaspore imamo,imamo.I licne interese trebamo podrediti opstim 
- donniedarko
- Kontakt:
E tako to ide kod Papeljubaca i lafo jedinih istinskih patriota ovdje . Dok se ukaze na nesto lose u repki , pocnu da sve izjednacuju . Od svake rasprave u kojoj se osporava kvalitet Safeta Susica , zavisno od situacije isti likovi na ovom forumu izvrtaju cinjenice kako bi opravdali ulogu selektora , i dolazimo cesto na kraj sa razlicitim konstatacijama kao da smo mi losi i da nemamo kvalitet ili predjemo na paradox da smo ipak na vrhu svih rang listi te svjetski mediji hvale nasu igru .
Sve to sa ciljem naravno da se Safet predstavi kao jedini zasluzan za nas uspjeh i po njima vjerovatno jedini plasman na veliko takmicenje iako su nas nedavno Nijemci objektivno ocijenili kao dobru momcad a kao jedinu pravu slabost naveli upravo selektora .
Sve to sa ciljem naravno da se Safet predstavi kao jedini zasluzan za nas uspjeh i po njima vjerovatno jedini plasman na veliko takmicenje iako su nas nedavno Nijemci objektivno ocijenili kao dobru momcad a kao jedinu pravu slabost naveli upravo selektora .
Kako ljudi razvlace,cudo jedno.Kilometarski postovi opravdavanja nelogicnih i suludih poteza selektora.donniedarko je napisao/la:E tako to ide kod Papeljubaca i lafo jedinih istinskih patriota ovdje . Dok se ukaze na nesto lose u repki , pocnu da sve izjednacuju . Od svake rasprave u kojoj se osporava kvalitet Safeta Susica , zavisno od situacije isti likovi na ovom forumu izvrtaju cinjenice kako bi opravdali ulogu selektora , i dolazimo cesto na kraj sa razlicitim konstatacijama kao da smo mi losi i da nemamo kvalitet ili predjemo na paradox da smo ipak na vrhu svih rang listi te svjetski mediji hvale nasu igru .
Ako nista mora im se odati priznanje za trud
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Mlatite praznu slamu kao i obicno.
- donniedarko
- Kontakt:
Ne mlatimo , vi ste jedini ovdje kontradiktorni i izvlacite nelogicne zakljucke iz cinjenica .
Pape je dovoljno drzak da ipak pozove ovog kloca. Ne zanima njega nista.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
ja ne bih raspravljao jel opravdao poziv ili ne i da li je zasluzio poziv...ja bih se vise vezivao za papetovu izjavu da nece na svjetsko prvenstvo biti pozvani oni koji ne igraju u svojim timovima redovno...pa hajde da popratimo susic jr. (usput i vrsajevica) kako igra u timu koji je na osiguranom 3 mjestu hnl i ispred gradskog rivala rnk splita!
pa da krenemo redom od utakmice sa egiptom:
09.03.2014. istra - hajduk 1-1
vrsajevic nije igrao
susic jr. igrao od 44min
16.03.2014. osijek - hajduk 1-1
vrsajevic kompletan mec
susic jr do 70min
22.03.2014. hajduk - dinamo 0-2
vrsajevic do 59min
susic jr do 75min
28.03.2014. hajduk - zadar 3-1
vrsajevi i susic nisu igrali
06.04.2014. rijeka - hajduk 4-1
vrsajevic nije igrao
susic jr. usao u 74min
u 5 utakmica poslije egipta za 450min
vrsajevic odigrao 149min
susic jr. odigrao 207min
pa da krenemo redom od utakmice sa egiptom:
09.03.2014. istra - hajduk 1-1
vrsajevic nije igrao
susic jr. igrao od 44min
16.03.2014. osijek - hajduk 1-1
vrsajevic kompletan mec
susic jr do 70min
22.03.2014. hajduk - dinamo 0-2
vrsajevic do 59min
susic jr do 75min
28.03.2014. hajduk - zadar 3-1
vrsajevi i susic nisu igrali
06.04.2014. rijeka - hajduk 4-1
vrsajevic nije igrao
susic jr. usao u 74min
u 5 utakmica poslije egipta za 450min
vrsajevic odigrao 149min
susic jr. odigrao 207min
A evo i Sanjina Prcica u zadnjih 5 tekmi:
http://www.transfermarkt.com/en/sanjin- ... 25783.html" onclick="window.open(this.href);return false;
305/450 sa obzirom da je jednu tekmu bio na klupi.
Nema sta decko je nestandardan u losem, cak kriminalnom klubu.
http://www.transfermarkt.com/en/sanjin- ... 25783.html" onclick="window.open(this.href);return false;
305/450 sa obzirom da je jednu tekmu bio na klupi.
Nema sta decko je nestandardan u losem, cak kriminalnom klubu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
- Principatus
- Kontakt:
Ma komika, samo sto nije smijesno.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.