Prije pocetka sam rekao da imam osjecaj da cemo dobiti ovo i da nece biti lagano i tako se i pokazalo,a sto se tice igraca Rami i De Jong vcr najbolji ostlai lose prelose,sreca pa igramo sa ovim losijim ekipama pa mogu se ovako uzimati bodovi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Lik je mnogo obecavao i vjerovatno je igrao iznad svojih realnih mogucnosti i kapaciteta kad som ga doveli, opet ponavljam, bruka, jad i cemer je kapitenska traka na njegovoj ruci - bas adekvatan simbol koliko je Milan zaista pao. Sada gledamo izjave na Gazzetti, Milan.com, Goal.com i sl. od igraca poput Birse, Bonere pred vazne utakmice, dok su prije tu bili Maldini, Nesta, Gattuso, Sheva, Rui Costa i ostali velikani, da ne spominjem generaciju prije njih za malo stariju raju....rope11 je napisao/la:Ne znam sto vecina vas kritikuje Montoliva, covjek iz utakmice u utakmicu gine. Pogrijese svi, pa i on. Ali ne vidim mjesta kritici, veceras je bio dobar.
Slazem se da nije opravdao ocekivanja i da je kapitenska traka bila preveliki podvig za njega, ali nije bas zasluzio kritike i to da ga se izjednacava sa Bonerom, Constantom i slicnim ublehasima.Zenga je napisao/la:...
Dobro, niko ne usporedjuje Montoliva sa Bonerom, Constantom i Birsom, jer su oni anti-talenti. No cinjenica je da Montolivo nije postao ni blizu igraca kakvog smo ocekivali, Honda je krenuo istim putem... Tresla se gora, rodio se misrope11 je napisao/la:......
ronaldo99 je napisao/la:Tarabt od kako je dosao dodnjeo je nasoj igri nesto sto nismo imali, njega deff treba otkupiti, ako bi tu doslo jos pokoji bolji igrac on ce jos vise dolaziti do izrazaja, vidi se da se momak maksimalno zalaze trci zna dati gol zna dati upotrebljivu loptu, a uz to sve zna osramotiti protivnika pa namje jos drazi![]()
![]()
Eh, njih ni jači Milan nije lako dobivao. Zadnja pobjeda je bila na Ptičijem gnijezdu u Super Kupu, ali tada je u redovima Rossonera nastupao jedan, jedini i neponovljivi Zlatan Ibrahimović. Očajnički je potreban jedan takav igrač.rope11 je napisao/la:Jos da komsije dobijemo, ih.
Da, faktor sreće koji obavezno prati Inter je jedan od dokaza zašto su Neroazzurri težak matchup za Milan.muxa je napisao/la:U zadnje vrijeme mi njih redovno nadigramo i onda primimo gol pred kraj utakmice
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.