[youtube][/youtube]
SP 2014 - Generalno
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: SP 2014 - Generalno
Evo počela FIFA na YouTube da emituje ove emisije iz početka sad mogu na miru da pogledam
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Sljedeće sedmice BiH i Urugvaj na emisij o SP
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Kad je to,koji kanal ?
Sent from Lumia 920 using Tapatalk
Sent from Lumia 920 using Tapatalk
@bazeni BHT a meni je nešto promaklo prošle subote bila epizoda i u njoj bili Rusija i Iran i onda su najavili O.Slonovče i Argentinu a danas gledam Italija i Kamerun da se nije tu šta pomješalo ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- Goalgetter
- Kontakt:
U nedjelju predstavljaju BiH u World Cup magazinu. 
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Ne znam šta je tebi smiješno ovdje? Strašna stvar, od muzike, teksta, preko spota, pa sve do poruke ove pjesmeLillard je napisao/la:![]()
Smijesno mi je u pozitivnom smislu, ne da sada se rugam pjesmi. Okej je, autor zeli poslat finu poruku...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Aha pardon, moja greška ondaLillard je napisao/la:Smijesno mi je u pozitivnom smislu, ne da sada se rugam pjesmi. Okej je, autor zeli poslat finu poruku...
ako nitko neće mogao bih ja napraviti neki uvod za svaku skupinu. a pošto znam da to nitko neće, napišem nešto i o svim ranijim prvenstvima na onoj temi o povijesti prvenstava, ne čisto faktografski, već neki mix zanimljivosti i najbitnijih činjenica.
Hans J. Watzke - jamac jakog BVB-a
Pored bosne ovo SP navijam za svabe i urugvajce. Ako mi ne osvojimo (
) neka osvoji neko od ove dvije repke.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ja poslije nas navijam za Čile, Kolumbiju i Urugvaj. Ne znam zašto, ali mi se svidjaju ovi južnoamerikanci
Od ovih jačih, bit ću na strani Švaba (zbog Reusa) i Argentine (zbog Messija), ali samo u kasnijim fazama takmičenja. U grupama većinom navijam za slabije.
Od ovih jačih, bit ću na strani Švaba (zbog Reusa) i Argentine (zbog Messija), ali samo u kasnijim fazama takmičenja. U grupama većinom navijam za slabije.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pored BiH zavisi za koga ću navijat, ako bude Ronaldinho igrao navijam za Brazil u suprotnom im želim da ispadnu u grupnoj fazi 
Navijat ću još za Špance, zbog Barcinih igrača a za Messija zavisi kako će protiv nas odigrat, želim da protiv nas odigra isto kao protiv A. Madrida ili Granade
Navijat ću još za Špance, zbog Barcinih igrača a za Messija zavisi kako će protiv nas odigrat, želim da protiv nas odigra isto kao protiv A. Madrida ili Granade
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
de care ako ti nije problem,samo pogledaj u inbox pisao sam ti,hvalaUnofficialpage je napisao/la:Pored BiH zavisi za koga ću navijat, ako bude Ronaldinho igrao navijam za Brazil u suprotnom im želim da ispadnu u grupnoj fazi
- alan_kardec
- Kontakt:
Navijaću, naravno za BiH i za Engleze za koje navijam na svakom velikom takmičenju, ali im je užasno teška grupa.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Napisase par postova prije da u nedjelju predstavljaju bosnu u wc magazinu. Tj jucer je to bilo. Jel ima gdje da vidim to?
Navijam za Englesku, ipak sam rodjen tamo.
I would rather kick my daughter out of the house then let her go and support Manchester United.” - Noel Gallagher
Champions of England.
Champions of England.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
I onda neki neozbiljni i neupućeni likovi počnu da pričaju ružne stvari o ovoj divnoj zemlji. Evo vam svima očit' primjer koliko je Engleska tolerantna zemlja.Adit je napisao/la:Navijam za Englesku, ipak sam rodjen tamo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Za BiH i Njemacku. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.