Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Kad gledam iz ove perspektive draže mi je da Barca svake godine uzima LP na ESB nego da Prevoditelj osvoji bilo šta.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
mandraX je napisao/la:xaves je napisao/la:Znaci ako sam dobro shvatio Jose je najveci uspjeh sa Realom ostvario trenirajuci Inter? Hmmm
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk![]()
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Ovako to izgleda kad ljudi koji potiskuju stvarne dogadjaje čuju ono što žele čuti.
Da Jose nikad nije sjedio na klupi Madrida onda bi fol bio itekako dobar,ovako samo budali koja je potisnula u sjećanju Joseovu calma titulu kad je oborio naaajaču barsu u istoriji i naguzio je na po camp moua uz Cristianov i Mesutov show ovaj pokušaj može biti smiješan ili šta već.
A vala i kad je zaustavio istu na putu da na SB podigne pokal LP je isto dobar fol ,lbj kvislinščiću mali
.
Da Jose nikad nije sjedio na klupi Madrida onda bi fol bio itekako dobar,ovako samo budali koja je potisnula u sjećanju Joseovu calma titulu kad je oborio naaajaču barsu u istoriji i naguzio je na po camp moua uz Cristianov i Mesutov show ovaj pokušaj može biti smiješan ili šta već.
A vala i kad je zaustavio istu na putu da na SB podigne pokal LP je isto dobar fol ,lbj kvislinščiću mali
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Kopiraj ovo i na Barceloninu temu , mislim da tamo nisiAhonen je napisao/la:Messi i Ronaldo (LP rekord (14) golova):
- Messi: 11 utakmica
- Ronaldo: 8 utakmica
- Messi: 4 penala
- Ronaldo: 1 penal
- Timovi kojim su zabijali golove
(Messi): PLZEN, BATE, MILAN, LEVERKUSEN.
(Ronaldo): Galata, Kopenhagen, Juve, Schalke, Dortmund.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
xaves je napisao/la:Znaci ako sam dobro shvatio Jose je najveci uspjeh sa Realom ostvario trenirajuci Inter? Hmmm
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Ne znam zasto se ljudi opterecuju Murinjom?
Za mene sasvim nebitan lik,samo jos jedan bivsi trener Reala i nista vise.
Kao sto su mi nebitni Schuster,Luksemburgo,Pelegrini i ostali.
Za mene sasvim nebitan lik,samo jos jedan bivsi trener Reala i nista vise.
Kao sto su mi nebitni Schuster,Luksemburgo,Pelegrini i ostali.
Ma Mourinho je klošar koji je igrace Reala pljuvao u naletima nekontrolisanog bijesa i nazivao ih kurvinim sinovima, dok mu Iker nije ustao i poslao ga u PM.
Inace, Lahoz sudi finale Kupa
....vidjecemo ko ce ga više pljuvati nakon utakmice 
Inace, Lahoz sudi finale Kupa
Sute ovi iz Barce
Iskreno godra mi je sto su ispali ali je Atletico mogao da rjesi utakmicu jos u prvom poluvemenu 2 stative i precka Pinto je imao bas srece i to dobro, zasluzeno ljudi prolaze dalje i cestitam im.
ma šta šutePolo je napisao/la:Sute ovi iz BarceIskreno godra mi je sto su ispali ali je Atletico mogao da rjesi utakmicu jos u prvom poluvemenu 2 stative i precka Pinto je imao bas srece i to dobro, zasluzeno ljudi prolaze dalje i cestitam im.

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
jeste se navalili Xaviju na kosti, fakini jedni
znam ja da je sve to Rickovo maslo
ali opet fali ta baraba ovom forumu
znam ja da je sve to Rickovo maslo
-
Vandelanoite
- Kontakt:
Mogu ga samo oglabat, niko ih više ne smatra ozbiljnim klubom, nisu osvojili ništa evo 20 godina već.let3 je napisao/la:jeste se navalili Xaviju na kosti, fakini jedni![]()
![]()
znam ja da je sve to Rickovo maslo![]()
ali opet fali ta baraba ovom forumu
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Vandelanoite je napisao/la: Mogu ga samo oglabat, niko ih više ne smatra ozbiljnim klubom, nisu osvojili ništa evo 20 godina već.