Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- Consigliere
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Ako Ronaldo sutra na silu pokusa odigrati, radi nekog yebenog rekorda onda je manijak i budala. Uopste nije potreban sutra, vidjeli smo prije 3 dana da je ekipa odlicno reagovala bez njega, a sutra mozemo odigrati i opusteniju utakmicu. Rizikovati u kljucnom djelu sezone bi stvarno bilo glupo.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
jako zanimljiv textLillard je napisao/la:http://www.tportal.hr/sport/nogomet/325 ... inovi.html
Svi lažu. No svi i, barem ponekad, govore istinu. Diego Torres kune se da je sve što je napisao točno, odnosno poseže za onom: 'Ako su lagali meni, lažem i ja vama'... Jose Mourinho će i ovaj put odbaciti sve optužbe kao bezočne laži. Na vama je odlučite kome i u što želite vjerovati.
Zanimljivo...
Ne slažem se da bi trebao igrati. Imamo 3:0 iz prve utakmice, idemo na gostovanje nakon pobjede od 0:4 na Anoeti i imamo igrače koji odlično reaguju kad Ronalda nema tu (čitaj Bale). Neka sjedi na klupi prvih 45 minuta i ako zagusti neka uđe na teren. Sama činjenica da se opet radi o koljenu dovoljno govori o ozbiljnosti situacije.
Na kraju krajeva, nisu ni on ni Carlo budale da riskiraju povredu pred polufinale Lige prvaka i finale Cope, tako da sam 100% uvjeren da Ronaldo neće startati baš kao što nije startao ni Di Maria protiv Sociedada.
Osim, naravno, ako se u potpunosti ne oporavi.
Ne zaboravite da je finale Cope sljedeće srijede.
Na kraju krajeva, nisu ni on ni Carlo budale da riskiraju povredu pred polufinale Lige prvaka i finale Cope, tako da sam 100% uvjeren da Ronaldo neće startati baš kao što nije startao ni Di Maria protiv Sociedada.
Osim, naravno, ako se u potpunosti ne oporavi.
Ne zaboravite da je finale Cope sljedeće srijede.
- tyler durden
- Kontakt:
let3 je napisao/la:jako zanimljiv textLillard je napisao/la:http://www.tportal.hr/sport/nogomet/325 ... inovi.html
Svi lažu. No svi i, barem ponekad, govore istinu. Diego Torres kune se da je sve što je napisao točno, odnosno poseže za onom: 'Ako su lagali meni, lažem i ja vama'... Jose Mourinho će i ovaj put odbaciti sve optužbe kao bezočne laži. Na vama je odlučite kome i u što želite vjerovati.
Zanimljivo...
Samo jos jedan novinar zeljan paznje.

Messi i Ronaldo (LP rekord (14) golova):
- Messi: 11 utakmica
- Ronaldo: 8 utakmica
- Messi: 4 penala
- Ronaldo: 1 penal
- Timovi kojim su zabijali golove
(Messi): PLZEN, BATE, MILAN, LEVERKUSEN.
(Ronaldo): Galata, Kopenhagen, Juve, Schalke, Dortmund.
Hala Madrid!
neka rona aplaudira na tribinama dok bale puni dortmund, nema veze, vratice se najbolji na svijetu kada bude potreban, ovaj put sto nije slucaj 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
cc ovog penal boya iz Argentine, nabilda statitisku ko niko zahvaljujući sudijamaDakaZdici je napisao/la:Messi i Ronaldo (LP rekord (14) golova):

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- tyler durden
- Kontakt:
DakaZdici je napisao/la:Messi i Ronaldo (LP rekord (14) golova):
PenaLessi nije zanimljivi uopste .
Zna se ko je najbolji igrac na svijetu

Naravno, nije nikad ni bilo dileme.tyler durden je napisao/la: Zna se ko je najbolji igrac na svijetu

MandraX,bparena style
.
Yebiga kad urban čoek postavi ovo i ne smeta me.

Yebiga kad urban čoek postavi ovo i ne smeta me.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
vjerovatno je mislio najbolji patuljak na svijetu
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Pa kaže...

zvanicno je Ronaldo najbolji. Patuljak neg ga glaba a i ovu sezonu nece patuljče uzeti nista osim ako Blater ne popusi mu pa mu da nesto.
CR7 : "YO AQUI, YO AQUI!"
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''
isCo 23
Čarobni Di Maria 22

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
LenBias je napisao/la:vjerovatno je mislio najbolji patuljak na svijetu

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Zidane preuzima Real na ljeto 2016.
Francuski "L'Equipe" danas je donio ekskluzivnu, ali i eksplozivnu vijest: Zinedine Zidane će u ljeto 2016. godine, po isteku ugovora Carla Ancelottija, preuzeti kormilo madridskog Reala! Dotad bi legendarni Francuz trebao obavljati i funkciju sportskog direktora te uz Italijana skupljati iskustvo, ali i znanje.
- Znam da sam spreman, kao trener mogu biti još bolji, više toga mogu dati. Trenutačno asistiram Ancelottiju i uživam, učim. On je velik trener i sretan sam što je odnos prepun respekta. Konačno, on me doveo u Torino, a da nisam bio član Juventusa, nikad ne bih postao članom Reala - kazao je Zidane.
Francuski "L'Equipe" danas je donio ekskluzivnu, ali i eksplozivnu vijest: Zinedine Zidane će u ljeto 2016. godine, po isteku ugovora Carla Ancelottija, preuzeti kormilo madridskog Reala! Dotad bi legendarni Francuz trebao obavljati i funkciju sportskog direktora te uz Italijana skupljati iskustvo, ali i znanje.
- Znam da sam spreman, kao trener mogu biti još bolji, više toga mogu dati. Trenutačno asistiram Ancelottiju i uživam, učim. On je velik trener i sretan sam što je odnos prepun respekta. Konačno, on me doveo u Torino, a da nisam bio član Juventusa, nikad ne bih postao članom Reala - kazao je Zidane.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Daj bparena *ebo te selfi , proli kafu po sebi.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
hahahahahahaha ma zbog raje ga i stavi hahahahahahaha napravio je zubeRaul_64 je napisao/la:Daj bparena *ebo te selfi , proli kafu po sebi.

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
jesil' to ti?bparena je napisao/la:LenBias je napisao/la:vjerovatno je mislio najbolji patuljak na svijetu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.