Iz modema ti ide kabal u port WAN na novom ruteru. Ako si pravilno konfigurisao ovaj ruter (putem cd-a), onda ne bi trebao imati problema. Ako hoces da imas podjeljne konekcije, onda radis kao u prethodnom postupku, ako oces samo laptop da nakacis ides ovako (znaci kabal iz modema port 1 povezes sa novim ruterom na port wan)...High je napisao/la:Smotan sam ja za ovo.Nije valjda da ću morati imati i modem i router uključen jedan do drugoga.
Pomoc u vezi PC-a
Moderator/ica: insider
- OnlyUnited
- Kontakt:
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
- Ed Woodward for Prime Minister !
Jel moze neko pomoc,i dati odg na prethodni post?
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: "Pomoc u vezi PC-a"
zavisi koje ti DVD formate može citat, vidi možda pise na njem ili ako imaš ono uputstvo sto dodaje uz njeg još uvijekmarcelo12 je napisao/la:Haj da pitam ovdje
Skinuo sam par videa sa youtube i treba da snimim na cd pa da se moze na dvd playeru koristiti. Da li moram konvertovat u neki drugi format,i ako treba, u koji??
.AVI sigurno ce ti citat, a ostale mp4 i mkv bgm neznam, zavisi od dvd-a
Aham, hvala. Probjerit cu.
-
AsRomaTuzla
- Kontakt:
Na skoro svakoj stranici mi se pocele pojavljivati reklame, tacnije ads by cm movies. Imam ad bloker za chrome ali on ne pomaze. Zna li neko kako da se rijesim ovoga ?
- OnlyUnited
- Kontakt:
Prilikom nekog downloada si pokupio neki malaware.. Nemas potrebe koristiti ad bloker i sl.. Otvori chrome, udji na alati-prosirenja i tu disable ads by... Onda udji na Ccleaner-tools-uninstal, te nadji pomenuti ads... i deinstaliraj ga.AsRomaTuzla je napisao/la:Na skoro svakoj stranici mi se pocele pojavljivati reklame, tacnije ads by cm movies. Imam ad bloker za chrome ali on ne pomaze. Zna li neko kako da se rijesim ovoga ?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Adblocker ne pomaže ništa, nema reklame ali opet ostane prostor gdje je bila reklama. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
AsRomaTuzla
- Kontakt:
Sad sam gledao i nigdje mi toga nema, ni u extensions ni u ccleaner-tools. I jos nesto, po forumu i na stranicama neke rijeci su zelene i dva puta podvucene i naravno ako stavim kursor tu prikaze se ta ista reklama ads by cm moviesOnlyUnited je napisao/la:Prilikom nekog downloada si pokupio neki malaware.. Nemas potrebe koristiti ad bloker i sl.. Otvori chrome, udji na alati-prosirenja i tu disable ads by... Onda udji na Ccleaner-tools-uninstal, te nadji pomenuti ads... i deinstaliraj ga.AsRomaTuzla je napisao/la:Na skoro svakoj stranici mi se pocele pojavljivati reklame, tacnije ads by cm movies. Imam ad bloker za chrome ali on ne pomaze. Zna li neko kako da se rijesim ovoga ?
- Titova-Juga
- Kontakt:
deinstaliraj browser koji koristiš ali kompletno i ponovo instaliraj.
Preporučujem ti i da nakon toga skeniraš komp za sranja sa "Malwarebytes-AntiMalware"
Preporučujem ti i da nakon toga skeniraš komp za sranja sa "Malwarebytes-AntiMalware"
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- OnlyUnited
- Kontakt:
http://download.cnet.com/IObit-Uninstal ... tag=button" onclick="window.open(this.href);return false;
Skini ovaj alat. Kada ga otvoris idi na Toolbars & Plug-ins (vidit ces imas za Chrome, Firefox itd.).. Znaci trazi ads-by ili nesto u tom kontekstu..
@Mandrax ma to nama nista ne znaci. I onako vecina, barem ljudi u okruzenju, koristi kopiju xp-a.. Jedino ako neko ima orginal verziju ili korsiti MSE...
Skini ovaj alat. Kada ga otvoris idi na Toolbars & Plug-ins (vidit ces imas za Chrome, Firefox itd.).. Znaci trazi ads-by ili nesto u tom kontekstu..
@Mandrax ma to nama nista ne znaci. I onako vecina, barem ljudi u okruzenju, koristi kopiju xp-a.. Jedino ako neko ima orginal verziju ili korsiti MSE...
Da, al' ja koliko sam shvatio nema više update-a za programe (xp) mozillu recimo, skype i ostale za'ebancije...OnlyUnited je napisao/la: @Mandrax ma to nama nista ne znaci. I onako vecina, barem ljudi u okruzenju, koristi kopiju xp-a.. Jedino ako neko ima orginal verziju ili korsiti MSE...
- OnlyUnited
- Kontakt:
Ma neke programe. Opet ces moci naci zakrpe preko torrenta u slucaju nuzde, ali nemas potrebe za sad.. Evo citam:
http://www.nezavisne.com/nauka-tehnolog ... 39123.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa i tu uletit na neku priat verziju, valjda ce nes biti u opticaju, itd. Samo iskljuci auto-update, jer ionako od njega ako je kopija, nisi imao koristi.
http://www.nezavisne.com/nauka-tehnolog ... 39123.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa i tu uletit na neku priat verziju, valjda ce nes biti u opticaju, itd. Samo iskljuci auto-update, jer ionako od njega ako je kopija, nisi imao koristi.
-
AsRomaTuzla
- Kontakt:
Nisam morao deintalirat browser, malwarebytes mi je pomogaoTitova-Juga je napisao/la:deinstaliraj browser koji koristiš ali kompletno i ponovo instaliraj.
@OnlyUnited , hvala i tebi
- Titova-Juga
- Kontakt:
AsRomaTuzla je napisao/la:Nisam morao deintalirat browser, malwarebytes mi je pomogaoTitova-Juga je napisao/la:deinstaliraj browser koji koristiš ali kompletno i ponovo instaliraj.
Preporučujem ti i da nakon toga skeniraš komp za sranja sa "Malwarebytes-AntiMalware"hvala
@OnlyUnited , hvala i tebi
Još bolje onda druže!
Nema na čemu i drugi put
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Illmatic09
- Kontakt:
Jel se vama pojavio ovaj znak, tj. zvono koje stoji, kako pise za "chrome-obavjesti" ?

Kako da se rijesim ovog plavog ?
http://prntscr.com/38820t" onclick="window.open(this.href);return false;
Nepodnosljivo je.
Nepodnosljivo je.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
vjerovatno je neki add-on/extension za browser koji si instaliraoOtelo je napisao/la:Kako da se rijesim ovog plavog ?
Nepodnosljivo je.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Restart browser.Otelo je napisao/la:Kako da se rijesim ovog plavog ?
Nepodnosljivo je.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.