AS Roma
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- L'Avvocato
- Kontakt:
-
Evil Genius II
Re: AS Roma
gdje nece biti burajzeru. predugo smo bili van svih zbivanjaL'Avvocato je napisao/la:Jel vam godra aaaaa
- 10DelPiero
- Kontakt:
Valjda ce povratnicki debi bit bolji od Borussijinog, ugledjate se na nasEvil Genius II je napisao/la:gdje nece biti burajzeru. predugo smo bili van svih zbivanjaL'Avvocato je napisao/la:Jel vam godra aaaaa
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
Evil Genius II
znas nas romaniste romanticare, nista ispod polufinala nece zadovoljiti apetite10DelPiero je napisao/la: Valjda ce povratnicki debi bit bolji od Borussijinog, ugledjate se na nas
Sve zavisi u koju će nas jakosnu skupinu staviti i kakve ćemo protivnike u grupnoj fazi imati. Koliko sam ja upratio Destro i Florenzi su dobili po 4. žuti karton, tako da ćemo biti poprilično osakaćeni u napadu iduću utak. protiv Atalante. Evo prilike za Adema da se dokaže (ako ne bude onaj Bastos opet dobio priliku prije Ljajića).
-
Evil Genius II
pjanic, destro i florenzi propustaju atalantu.
ma liga prvaka je meni licno smor od takmicenja, ovo kako nema mojih klubova ja pola utakmica i ne gledam. al et zbog toga sto donosi pare, a bez para se ne može dobro je da je roma tu, al sad da cu se traumirati zbog uspjeha/neuspjeha necu. ja bi sad potpisao da se ikako može da se u bilo kojoj sezoni uzme titula u ligi, a ovo smješno takmicenje nikako ne igra 
nema potpisa
Još kad dodaš Balzarettija i Strootmana, eto pola ekipe nam fali, al sreća pa igramo kući i protiv osrednje ekipe Atalante. Možemo opet sastaviti solidnih 11, ali nećemo imati dosta rješenja s klupe.Evil Genius II je napisao/la:pjanic, destro i florenzi propustaju atalantu.
-
Evil Genius II
ma kakvo traumiranje. mislim, nije bas da cemo sa naigrati tamo jerbo ocekujem da ispadnemo vec u grupnoj fazi tako da cemo se vrlo brzo fokusirati na ligu
ali bice dobar osjecaj cuti himnu LP na olimpicu . . . nije da nisam pozelio 
sa klupe jedino bastos ili adem (zavisi ko ce igrati u prvih 11) mogu nesto napraviti, a ovo ostalo je tanko. zato se nadam da cemo sto ranije postici gol(ove) jer ako udjemo u zadnjih 20ak minuta sa 0:0 nema od nas nista.Alen1987 je napisao/la: Još kad dodaš Balzarettija i Strootmana, eto pola ekipe nam fali, al sreća pa igramo kući i protiv osrednje ekipe Atalante. Možemo opet sastaviti solidnih 11, ali nećemo imati dosta rješenja s klupe.
Večeras nam Paulinho (kopija Osvalda), Belfodil i naš Greco vraćaju nadu u Scudetto i čupaju Livorno iz zone ispadanja 
Zbog izostanaka iz eurokupova i lošeg koeficijenta, najvjerovatnije ćemo na žrijebu za grupnu fazu LŠ biti u 4. šeširu, pa nas može zadesiti sudbina Napolija iz ove sezone, zamislite grupu: Real/Farsa/Bayern iz prvog, PSG/City iz drugog, Liverpool/Bilbao iz trećeg šešira, kakav bi to bio cirkus
Zbog izostanaka iz eurokupova i lošeg koeficijenta, najvjerovatnije ćemo na žrijebu za grupnu fazu LŠ biti u 4. šeširu, pa nas može zadesiti sudbina Napolija iz ove sezone, zamislite grupu: Real/Farsa/Bayern iz prvog, PSG/City iz drugog, Liverpool/Bilbao iz trećeg šešira, kakav bi to bio cirkus
-
Evil Genius II
benatia povrijedjen na mjesec dana. mozda bude spreman za tekmu protiv juventusa 
taman da se isproba ovaj toloi, da se vidi jel materijal za narednu sezonu ili da se traži novo rješenje
izgleda destro dobio 3 tekme kazne
korumpirana banda iz saveza+on sam direktni krivci ako covjek ne ode na SP
izgleda destro dobio 3 tekme kazne
nema potpisa
-
Evil Genius II
da je balotelli ne bih imao brige oko njegovog poziva u repku ali ovako 
[youtube][/youtube]
E pa za ovo dobiti 4 utakmice suspenzije
Ne znam bil' se smijo' il' bi plako'
Ali zato povreda Benatie
Pa ima li ijedan igrač iz našeg tima da ove sezone nije propustio nekoliko utak. zbog povrede, a da ne govorim ove duže pauze Tottija, Destra, Balzarettija, Maicona, Strootmana, evo sad Benatie... pu hebem ti prokletstvo kluba
E pa za ovo dobiti 4 utakmice suspenzije
Ali zato povreda Benatie
- Burberry46
- Kontakt:
-
Evil Genius II
3 utakmice suspenzije + 1 koju bi inace propustio zbog zutih kartona.
a ovaj krkan ce recimo proci nekaznjeno za isti K koji je i destro uradio
FIGC

a ovaj krkan ce recimo proci nekaznjeno za isti K koji je i destro uradio
FIGC
-
Evil Genius II
admire, tu si od nastanka ove teme i sad zbog nekih nebitnih likova tek tako treba da odustanes!? nije to duh romaniste koji ti imas, ne ne
ne dozvoli 'sjevernjacima' da uspiju u svojoj poganoj nakani. umjesto toga, nasmiji im se u facu, pokazi im
i nastavi tamo gdje si stao 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.