Bijeli desno mi se sviđa, nije ni plavi loš samo me podsjeća na dres Slovenije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Kakvi su sad ovo dresovi, jos oficial pise :SCoraco je napisao/la:
zar ne vidiš da je photoshopiranoZekoo je napisao/la:Kakvi su sad ovo dresovi, jos oficial pise :SCoraco je napisao/la:
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Eto dizajn ekstra, grb optimalan, dresovi vrhunski kvalitet ---> ja lud, izvini molim te.fkv123 je napisao/la:Ni meni se nesvidja što Arizona nema more pa opet šutim. Do neki dan je Legea bila užas, sada je to Adidas. Dresovi providni, grb prevelik, dizajn loš, Itd.
Odakle je ova slika?Goalgetter je napisao/la:
Pa...Isti su dresovi kao oni koji su objavljeni ima par sedmica.....Cartman je napisao/la:Ovi su dresovi bolji od onog sranja sto su prvo objavili. Ali i ovo je standard standarda. Dosadni dresovi.
Ne, ovaj dres je plav. Ono je bilo ljubicasto.Pirke je napisao/la:Pa...Isti su dresovi kao oni koji su objavljeni ima par sedmica.....Cartman je napisao/la:Ovi su dresovi bolji od onog sranja sto su prvo objavili. Ali i ovo je standard standarda. Dosadni dresovi.
Ahan. Ja sam tada samo predpostavljao da je to zbog svjetla.Cartman je napisao/la:Ne, ovaj dres je plav. Ono je bilo ljubicasto.Pirke je napisao/la:Pa...Isti su dresovi kao oni koji su objavljeni ima par sedmica.....Cartman je napisao/la:Ovi su dresovi bolji od onog sranja sto su prvo objavili. Ali i ovo je standard standarda. Dosadni dresovi.
Hajd ti dioptriju provjeri.Cartman je napisao/la:Ovi su dresovi bolji od onog sranja sto su prvo objavili. Ali i ovo je standard standarda. Dosadni dresovi.
Tako je u svemu, coming soon il coming nikada, nema druge kod nas.jestamaji je napisao/la:kako ovo tužno izgleda
FIFA Store: Official Jerseys for Every Qualified Country!:
http://email-images.worldsportshops.com/hosted/2970.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Drum, Google [Bot], kupus army, perun, Proximic, ZmajTuzla i 47 gostiju.