NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

samolukavac
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la samolukavac » 08 apr 2014, 17:49

ALBOX je napisao/la:
zla2 je napisao/la:
ALBOX je napisao/la:Nase drage musterije
:mrgreen: hajdi eto ako ce vam biti lakse :mrgreen: :mrgreen:
Raja :arrow: LUKAVAC :clap: :wave:
al pazi ovo ¨hajdi¨ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :cry:
"HAJDI " PONOVO AKO CE TI BITI LAKSE :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ma sve za vas nase drage komsije :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :opaopa: :opaopa: :opaopa:
naviknite se eto Prokosovica na veliki Tusanj :wave: :wave: :wave: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nemoj toliko biti siguran, tu su tvoje komšije iz Malešića koji su trenutno prvi na tabeli, pa imat ćete old firm derbi naredne sezone :)

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 08 apr 2014, 17:49

Ma Hajdi druze igrat cemo mi i sa Prokosovicima, samo se nemoj sikirati puno :salut:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 08 apr 2014, 17:55

Hajdi nocas mi dodji,svega mi donesi :opaopa: :opaopa: :opaopa: :zviz: :zviz: :zviz: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 08 apr 2014, 18:00

Najjači su mi ovi koji do subote ujutro pričaju kako gube utakmicu,onda isti taj dan samo poslijepodne pričaju kako su prvaci :clap:
Pobjeda je bolja od orgazma!

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 08 apr 2014, 18:30

Bice tesko u Lukavcu , nema Smigija ,Salke, Mevke (kartoni) i vjerovatno Muse i Smajketa (povrede) a kartona se moraju cuvat Susa , Kadija i Sulja :crazy: Stvarno ne znam ko ce igrat gore....

Roki
Neza Panta Kadija Mustafa
Brajce Dela Jaha Damir
Huso Sulja .....

Ja mislim da je to najbolje sto mozemo izvesti gore :D
www.nkbratstvogracanica.com

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 08 apr 2014, 18:48

to je ono što sam već pisao, prava šteta će biti što vjerovatno najboljih 11-12 igrača, najuigranija i najefikasnija ekipa u ligi neće izboriti Premijer ligu zbog manjka kvalitetnih igrača ili manje kvalitetnih zamjena ili zbog nekih kartona

odlaskom Nenada, bukvalno nemamo zamjenu za ove 3 gromade pozadi, Šuša, Kadić, Pantić

bekove i nekako možemo pokriti, u vezi se uvijek može nešto iskombinovat dok će nam i napad zaštekati bez Šmigalovića, Muse i Smajlovića, jer bilo ko od ovih klinaca Poturalić, Mrković itd...nema šanse da se tuče u Lukavcu protiv Jogeta, Šubića, Jusufovića itd...

šteta i plus što sigurno ne možemo do pozitivnog rezultata u Lukavcu bez da neko ne dobije neki žuti karton

kompletni u Lukavcu sigurno ne bi izgubili, ovako bod bi bio kao kuća

uostalom, bod i ne bi bio loš ako pobijedimo, a vjerujem da hoćemo, Jedinstvo...onda bi bili izjednačeni sa boljim međusobnim skorom od njih

sa Slobodom imamo isti učinak u slučaju istog broja bodova (2:0, 0:2) ali imamo (trenutno) bolju gol razliku
Undici stelle - ACM 1899

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 08 apr 2014, 18:51

pa vaš pajdo @7april reče da je to završena stvar, pa eto, nemate šta da brinete :D

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 08 apr 2014, 19:45

zla2 je napisao/la:Hajdi nocas mi dodji,svega mi donesi :opaopa: :opaopa: :opaopa: :zviz: :zviz: :zviz: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:
Ne tako vec " Hajdi opet nam dodi , slobodu protresi " :mrgreen: :mrgreen:

Ma sve za vas nase draaaaaage komsije :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
eto ako Malesici udu obeeeeeecavam da cu opet doci da vas gledam ,vas i vas
"premijerligaski "uspjeh :lol: :lol: :lol:
Zanimljiv naslov u jutarnjem listu "Od Evrope do Malesica(Prokosovica ) :mrgreen:
TzBulevar87 je napisao/la: A sad ono kao namjerno pisao HAJDI do sad' :kralj:
:nene: :nene: :nene: ne ja inace tako pisem ,
a da ste strucnjaci ko u pravopisu :beba: :beba: :mrgreen:

Raja ba ne haterite malo se zajjj.... imate opet najbolje sanse za ulazak(poslije nas)
nadam se da cemo mi biti prvi ali ako ne mi onda vi....
iako po meni nismo mi jos za PL zbog nekih drugih stvari ,infrastrukture i tako to,
al da imamo paklenu ekipu to sigurno, samo nam je kratka klupa .
I naravno sad neka pise ko sta hoce , ali mislim da ce nas savez gledati da satare
sa kartonima ovo do kraja, ipak se vece pare vrte u Tuzli i u Bihacu , ne mislim na potplacivanje,
kupovinu i tako to , ali lobiranje....

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 08 apr 2014, 19:56

@ALBOX;

po čemu si zaključio da ćete vi u PL? :hmmmmm:

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 08 apr 2014, 20:03

Ne znam poslije onakve predstave protiv vas ,bas bi trebao sumnjati u uspjeh :?:
imam jos neke argumente ,ali ih ne bi iznosio jos ....samo da znas da za mene nije
razocarenje uopste ako i ne udemo ;) a za pojedine nazovi "navijace " Slobode
je ravno samoubitstvu.... i sta da jos kazem nada posljednja umire ,ali znaj da do kraja poslije
Lukavca imamo raspored iz snova ;)

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 08 apr 2014, 20:07

Jedna lasta ne čini proljeće.Jedna vrlo dobra partija ne čini tim prvakom ;)
Ali kažem vidjećemo vas protiv Jedinstva ;)

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 08 apr 2014, 20:08

ALBOX je napisao/la:Ne znam poslije onakve predstave protiv vas ,bas bi trebao sumnjati u uspjeh :?:
imam jos neke argumente ,ali ih ne bi iznosio jos ....samo da znas da za mene nije
je ravno samoubitstvu.... i sta da jos kazem nada posljednja umire ,ali znaj da do kraja poslije
Nađi gdje je ko od navijača Slobode napisao da je ne ulazak u PL ravan samoubistvu ,mislim da su svi složili da je najveći uspjeh što se u klub vratilo povjerenje i što se radi transparentno i ako ne uđemo ove ući ćemo sljedeće sezone,ajde nađi dok spremim sebi kafu ,ako ne nađeš očekujem da se samobanuješ slika .

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 08 apr 2014, 20:19

Zodiac je napisao/la: Nađi gdje je ko od navijača Slobode napisao da je ne ulazak u PL ravan samoubistvu ,mislim da su svi složili da je najveći uspjeh što se u klub vratilo povjerenje i što se radi transparentno i ako ne uđemo ove ući ćemo sljedeće sezone,ajde nađi dok spremim sebi kafu ,ako ne nađeš očekujem da se samobanuješ slika .
Naravno sve sto kazu tuzlaci mi ispunjavamo :D
pazi sad navijaci slobode pa imate vi i face. stranicu ,gdje se drobi sve i svasta,
i ono **** nas jedno selo ;) ...valjda su i to navijaci slobode ,pa predstavljaju se kao navijaci slobode ,pjevaju neke pjesmoice svetinje i tako to , a imas i ovde brate se..nj. da bog sacuva :P
a sto se tice tebe i tvoje kahve uzivaj, odoh ja evropski fudbal TV , meze i tako to :mrgreen:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 08 apr 2014, 20:23

Samo lagano mi kad udjemo ima svima da vam pomognemo u kantonu jednom po jednom kad sta zatreba, Azmir je gospodin.

Nisam nigdje primjetio da je nesto ikada rekao lose protiv ekipa iz kantona, kao i Ciro..Zasluzeno ste pobjedili, svaka cast ali mi cemo uci kako god, ove ili naredne godine. Tu nema nikakve dileme i zatrebat cete vi nama nekad pa mi vama pa cemo da vidimo hocemol se dogovorit ko ljudi kad nesto :mrgreen:

Ljudi iz Bihaca pricaju da je nama kanton pomoc velika i broj klubova ali to nije istina, Radnicki i navijaci Radnickog su trazili pobjedu protiv nas kao i Bratstvo.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 08 apr 2014, 20:29

ALBOX je napisao/la:Ne znam poslije onakve predstave protiv vas ,bas bi trebao sumnjati u uspjeh :?:
ti si poslije gola iz cistog ofsajda i sumnjivog penala skonto da ste vi za lige vise...a vikend prije toga ste zijanili u selu pored kaknja kao sto cete vjerovatno zijanit u lukavcu....brao
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 08 apr 2014, 20:33

Večeras je na PINK BH bio izvještaj iz Gračanice, sve sa izjavama trenera oba tima ;).

Hajd' kad svojima ovdje ne valjam, neka barem nekom drugom učinim uslugu :D
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

7april
Kontakt:

Post Postao/la 7april » 08 apr 2014, 20:49

staragarda je napisao/la:
ti si poslije gola iz cistog ofsajda i sumnjivog penala skonto da ste vi za lige vise...a vikend prije toga ste zijanili u selu pored kaknja kao sto cete vjerovatno zijanit u lukavcu....brao
ma daj više ne seri sa tim penalom,sav svijet vidio da je halilović igro rukom metar u šesnestercu samo ti i pomoćni niste to vidili,mene samo zanima jestel vi vidili igru slobode,vadite se na neke sumnjive situacije,a vi ste katastrofalno odigrali pogledaj vašu igru,KATASTROFA.

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 08 apr 2014, 21:41

igrali smo dobro ali :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:
:mrgreen: :mrgreen: jeest pored onolike vase dominacije sudija je presudio :lol: :lol: :lol:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 08 apr 2014, 21:48

ALBOX je napisao/la:
igrali smo dobro ali :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:
:mrgreen: :mrgreen: jeest pored onolike vase dominacije sudija je presudio :lol: :lol: :lol:
da ti kazem ovako...bili ste bolji ali ne za 2 gola..od toga jedan totalno neregularan...u 2. poluvremenu smo vas sabili na vasu polovinu i imali 3 mrtva zicera i da nije bilo debelog romea mislim da bi se i vratili u utakmicu...vase valjanje na svaki kontakt je za oskara..al bas svaki kontakt...igrali ste kuci i ne kontam o kakvoj vasoj dominaciji i nasoj katastrofalnoj igri se prica...plus sto nama nisu igrala 2 vrlo bitna igraca dok ste vi sklinuli gace u kakanjskom selu da bi Slobodi skinuli skalp..nesto poput lukavcana...i tacno sam ynao kad Sloboda kiksa da ce ovdje bit svrsavanja
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 08 apr 2014, 21:58

@staragarda i ostali;

Ne znam što se raspravljate snjim :lol:

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.